|
Назви країн вживаються з прийменником "в" - "В Канаді, в Швеції, в Україні, в Росії". Назви територій, які не мають чітких визначених кордонів, не є окремими державотворчими формуваннями, пишуть з прийменником "на" - "на Балканах, на Херсонщині, на Кубані"...
Якщо говорити простіше, країна пишеться завжди з "в".
Rogers, будете спонсором?
Lexxa, це помилка, яка прижилася в нас, чому людям не пояснити як правильно казати та писати?
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Як в якому , кінозал з дубльованим українською "Царь" 100 відсотково знаходився у львівському метро , одразу біля камери тортур імені Капітошки.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Вы, уважаемый, лучше поучите свою жену, если таковая имеется, щи варить, но только не учите носителей русского русскому языку. Насколько я понял, носителем русского вы не являетесь, а свою языковую компетенцию в иностранных языках вы уже как-то один раз продемонстрировали здесь. Компетенция неважная, скажем прямо.
Оооу!Стоп!НЕ успела отлучиться кофе попить,так меня уже троллем назвали?!Я одна на форуме!А на самом деле проголосовала я против,потому что не считаю,что в нашей стране необходим второй государственный!Зачем?Чтобы обращаться к чиновникам,которые якобы не понимают русскую речь (хотя на самом деле понимают)?Или может быть,чтобы фильмы на русском языке смотреть?Те,кто говорили на русском и будут продолжать говорить...без присвоения русскому языку звания государственного!![]()
Социальные закладки