|
У підвалі ресторану сидять четверо людей із Донецька.
"Страшно чути про такий заклад, коли ти тут не побував. Здається, що там у Львові справді усіх б'ють і ріжуть, - старається говорити українською донеччанин. - Натомість коли сюди приходиш, стає дуже весело. Нас гостинно прийняли, усе сприймається з гумором. Я знав пароль "Слава Україні", але не думаю, що якби я цього не сказав, мене б не впустили. Та пропустили би, звичайно." (с)
агалишень де гуцули а де галичани - це жителі різних областей (підручники почитайте)- а ви їх як синоніми привели
))
гуцули територіально в Карпатах живуть.(чернівецька обл, закарпаття, франківщина)....
галичани львівщина і волинь, тернопільщина, частина франківщини.....в них типова говірка, походження теж інше - такі ж поселення на тер. Румунії. (етно -поділ є не лише в українців, таке явище характерне і іншим національностям) і говірка в них інша - діалект (мені не все зрозуміло, зі слів "гуцулів"...)
це до вашого відома - бо ще вживали слово полонина....(це теж рінина лиш на горі, біля львова вона бути не може)
вот что вы по-прежнему пытаетесь доказать? мы же вроде уже выяснили.что у всех людей свой уровень культуры,чувства юмора и отношение к таким заведениям они определяют исходя из своей собственной шкалы ценностей?
мне кажется.что даже неважно определять плохо это или хорошо ,просто так есть
Каждый патриот хочет эмигрировать и любить родину на безопасном расстоянии
еще раз обращаюсь к Бабе Яге - я Вам много раз ТЫКАЛА? Культурная вы наша![]()
меня не беспокоит - я посмотрела какие вы темы создали, интерестно - безусловно, таки это ваша работа......
свои посты о себе я удаляю в течении суток.....чтоб не засорять - но чтоб ответ увидели, те, кто вопросы задал....
а вы мног о новостей выложили? раз не выходите с этой темы - значит она вас беспокоит. или корн или еще что-то.....в новостях и сплетнях Одессы ваших постов меньше.
Социальные закладки