|
STK, я чогось, здається не розумію... Я пишу про те що бачила на власні очі і висловлюю саме ті враження, які особисто в мене викликала тупа і хамська агресія людей, котрих сюди ніхто не кликав. Я що - мушу вишитими рушниками ім доріжку вистелити? Це, на Ваш погляд, буде толерантно і справедливо? Це по-перше.
По-друге. Попри будь-які висловлювання на форумі, форумчани (одесити) не пруться в Тернопіль чи Рівне наводити свої порядки. Різницю відчуваєте?
И это пройдет.
Ой... Там такие форумы... Только Львовский еще более-менее. И то не такой посещаемый, как наш...По-друге. Попри будь-які висловлювання на форумі, форумчани (одесити) не пруться в Тернопіль чи Рівне наводити свої порядки. Різницю відчуваєте?
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
А я про те, що бачив я.
Достатньо буде визнати, що ви нічим не кращі. а не робити з себе святих.Я що - мушу вишитими рушниками ім доріжку вистелити? Це, на Ваш погляд, буде толерантно і справедливо? Це по-перше.
А на вибори до нас не з півдня і сходу приїжджали встановлювати свої порядки? Щось не відчуваю різниці.По-друге. Попри будь-які висловлювання на форумі, форумчани (одесити) не пруться в Тернопіль чи Рівне наводити свої порядки. Різницю відчуваєте?
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
dam, он одне толерантне вже з'явилось.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Тебе этого не понять...До речі, поясни хто і чому вам заздрить?
STK, ми з Вами спілкуємось достатньо, аби Ви могли помітити: я не писала про якесь своє негативне ставлення до конкретних представників ЗУ доти, доки конкретні представники ЗУ не приперлися до мого міста. І не почали поводитись тут так, як я бачила на власні очі. От і все.
У Вас, я бачу, накопичилось багато претензій до одеситів. Переконувати в чомусь не збираюсь. Скажу лише: якщо Вам не подобається щось в спілкуванні конкретно зі мною - цю проблему дуже просто вирішити. Не спілкуйтесь. Я не нав'язуватимусь.
И это пройдет.
Я заметил, что в Тернополе до сих пор модно носить золотые зубы. Провинция...
"Ничего то ты, Иванушка, не понял..." (с) х/ф "Морозко"
Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
(с) Флобер
Социальные закладки