Тема: Советский Союз. Общая тема.

Ответить в теме
Страница 2325 из 2996 ПерваяПервая ... 1325 1825 2225 2275 2315 2323 2324 2325 2326 2327 2335 2375 2425 2825 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 46,481 по 46,500 из 59907
  1. Вверх #46481
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Свин Посмотреть сообщение
    Какие дубовые бочки?.
    Звичайні, які постійно використовувались у 50-ті роки, а зараз не використовуються. Хоча у Чехії ще використувують, але тільки для себе...
    Старческий маразм..
    Ви когось мрієте здивувати своєю вихованністю? Думаєте Вам це вдасться?
    Я не буду тебе рассказывать технологию, но пиво не может храниться три месяца, как сейчас написано на упаковке..
    Пиво хранится, максимум, три дня. Иначе это не пиво, а шоколадка из рапса.
    І не потрібно нікому описувати технологію. Просто потрібно уважно прочитати те, що збираєтесь вщент розкритикувати. От якби Ви це зробили, то помітили б те, що я писав про справжнє пиво і щодо термінів його зберігання, та не писали б нісенітницю, яку самі ж і спростовуєте...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 04.07.2016 в 18:28.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

2. Вверх #46482
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    Він дійсно правий, хоча я також не жив в ті роки, але він неправий відносно бердичівської пива , оксамит України ,яке виробляли в Союзі нарозлив. Йому не повезло, він його не куштував, тому йому ні з чим порівняти. А я куштував це пиво і також пиво, що розливали дійсно в дубових бочках в старійшому барі Європи в Празі, у воєводи. Оце пиво одне одного варте.
    Вуйку, мене тішить те, що Ви за мене заступились. Але.., бував я в кращих домах Бердичіва та Жмеринки.., бував. І "Оксамит" куштував, і не тільки його, але й "Сенчу" (Латвія) і "Бархатноє" (Білорусь)... Я згадав саме ці, бо їх (з тогочасних наших) можу характеризувати як справжні. Але що дивно, мова про назви і куштував я їх чи ні, взагалі не йшла. Лише про те, що таке справжні, з чого вони вироблялись, у чому і скільки зберігались. Але допитливі мізки опонентів тут же знайшли протеріччя та доповнили розмову тим, про що не згадувалось взагалі... Очевидно щоб не тільки вставити свої 5 коп., але й розвернути все таким чином, щоб можна було якось перейти на особу опонента, бо носа та лисини ж не видко... Успіхів вам у цьому, ви, як то кажуть ваші брати - "поднаторєлі в етом"...

3. Вверх #46483
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Вуйку, мене тішить те, що Ви за мене заступились. Але.., бував я в кращих домах Бердичіва та Жмеринки.., бував. І "Оксамит" куштував, і не тільки його, але й "Сенчу" (Латвія) і "Бархатноє" (Білорусь)... Я згадав саме ці, бо їх (з тогочасних наших) можу характеризувати як справжні. Але що дивно, мова про назви і куштував я їх чи ні, взагалі не йшла. Лише про те, що таке справжні, з чого вони вироблялись, у чому і скільки зберігались. Але допитливі мізки опонентів тут же знайшли протеріччя та доповнили розмову тим, про що не згадувалось взагалі... Очевидно щоб не тільки вставити свої 5 коп., але й розвернути все таким чином, щоб можна було якось перейти на особу опонента, бо носа та лисини ж не видко... Успіхів вам у цьому, ви, як то кажуть ваші брати - "поднаторєлі в етом"...
    Так ви на відміну від мене гурман, добродію.

Напевно тому в питані, яке пиво справжнє, а яке ні, я з вами погодився буквально, тому що мав нагоду коштувати таке пиво на баньтівщині в Бердичиі та Празі, в дубових бочках та з натуральних компонентів. Можливо те що розливалося в скляну тару , але також було зроблене з натуральних компонентів, можна віднести до справжнього пива, хочай вкусові яксті напевно будуть бажати кращого, в крайньому це не сучасний сурогат - ерзац продукт.

Нехай щастить.

4. Вверх #46484
    Постоялец форума
    Так ви на відміну від мене гурман, добродію.

Напевно тому в питані, яке пиво справжнє, а яке ні, я з вами погодився буквально, тому що мав нагоду коштувати таке пиво на баньтівщині в Бердичиі та Празі, в дубових бочках та з натуральних компонентів. Можливо те що розливалося в скляну тару , але також було зроблене з натуральних компонентів, можна віднести до справжнього пива, хочай вкусові яксті напевно будуть бажати кращого, в крайньому це не сучасний сурогат - ерзац продукт.

Нехай щастить.
    Фокс, а за водку поговорить?

5. Вверх #46485
    Не покидает форум Аватар для Nickolay
    Цитата Сообщение от Виктоp Цой Посмотреть сообщение
    да да давай о ней у меня ещё осталась
    Любая власть для черни ненавистна

6. Вверх #46486
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Nickolay Посмотреть сообщение
    да да давай о ней у меня ещё осталась
    Ну раз пошла такая пьянка, поговорим и о сигаретах савецких...о сексе ни слова - у нас его не было.

7. Вверх #46487
    Ну раз пошла такая пьянка, поговорим и о сигаретах савецких...о сексе ни слова - у нас его не было.
    Ти про Герцоговину, Біломор чи Приму київську. А може дяді Вані самосад, що не поступався кубинський сигарам?

8. Вверх #46488
    Житомирська, виключно житомирська на бруньках.доречі, зараз в Україні " водку" не випускають взагалі. Це продукт, що готується виключно з пшениці чи жита і джерельної води. У нас в кращому випадку гонять бурбон, з кукурудзи.

9. Вверх #46489
    Та він і це зможе.., але з назвами "Столічная" і "Московская"!
    Ну, як символи СРСР, який він обожнює і відстоює тут разом з ідеями лЁніна та Мордехая...

10. Вверх #46490
    Постоялец форума
    Ти про Герцоговину, Біломор чи Приму київську. А може дяді Вані самосад, що не поступався кубинський сигарам?
    Вот чем отличается социалистический капиталист от простого труженика...Я и названия такого то и не слышал -Герцеговина...чудное какое то...

11. Вверх #46491
    Я и названия такого то и не слышал -Герцеговина...чудное какое то...
    Та був такий собі тютюн "Герцоговина флор", який полюбляв сталін і в кіні про це бачив Фогс...
    Але я підозрюю те, що він, як завжди, чув звін, та не знає звідки він...
    Продавали тоді декілька типів югославських сигарет, але серед них з назвою, подібною тій, що він навів, я не пам'ятаю...
    На приклад, були у масовому споживанні цигарки "Казбек", "Лівадія", "Сальве" (панські), "Біломор-канал" (для дрібної номенклатури та люмпенів) , "Прибой" та "Сєвєр" (для робітників та кращих селян) і "Байкал" та "Махорка" (для голитьби)...
    Сигарети почали широко розповсюджуватись на початку 60-х і це (з того, що я згадав) були "Родопі", "Махорочні", "Делі", "Бетрінті", "Ватра" (пригадав лише декілька назв хренових сиргарет, у тому числі, що розповсюджувались у якості "культурного" обміну між соцкраїнами)...
    У той час порожня коробка від іноземних сірників або "Мальборо" - були колекційною знахідкою і нам (пацанам) можна було виміняти їх на дуже цікаві та дорогі (для нас) речі у тому числі - срібні монети...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 06.07.2016 в 13:40.

12. Вверх #46492
    User banned Аватар для Rozik
    Пам'ятаю, за пачку "Мальборо" КДБшники розстрілювали прям на вулиці без суду та й слідства.
    Дикий був час. Дикий та страшний.

13. Вверх #46493
    Не покидает форум Аватар для Гойко Митич
    Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    Пам'ятаю, за пачку "Мальборо" КДБшники розстрілювали прям на вулиці без суду та й слідства.
    За мальборо омериканского или кишиневского производства? Это очень деликатный нюанс

14. Вверх #46494
    Не покидает форум Аватар для Lieutenant
    Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    Нет, конечно. "В контрразведке работают интеллигентные люди, с высшим образованием" (c)

15. Вверх #46495
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Та був такий собі тютюн "Герцоговина флор", який полюбляв сталін і в кіні про це бачив Фогс...
    Але я підозрюю те, що він, як завжди, чув звін, та не знає звідки він...
    Продавали тоді декілька типів югославських сигарет, але серед них з назвою, подібною тій, що він навів, я не пам'ятаю...
    На приклад, були у масовому споживанні цигарки "Казбек", "Лівадія", "Сальве" (панські), "Біломор-канал" (для дрібної номенклатури та люмпенів) , "Прибой" та "Сєвєр" (для робітників та кращих селян) і "Байкал" та "Махорка" (для голитьби)...
    Сигарети почали широко розповсюджуватись на початку 60-х і це (з того, що я згадав) були "Родопі", "Махорочні", "Делі", "Бетрінті", "Ватра" (пригадав лише декілька назв хренових сиргарет, у тому числі, що розповсюджувались у якості "культурного" обміну між соцкраїнами)...
    У той час порожня коробка від іноземних сірників або "Мальборо" - були колекційною знахідкою і нам (пацанам) можна було виміняти їх на дуже цікаві та дорогі (для нас) речі у тому числі - срібні монети...
    Да приходилось мне пробовать "Герцеговину Флор", только "явовские"...))) Речь о том, как Фокс мог позволить себе такие папиросы...

16. Вверх #46496
    User banned
    Осталось неясным, передал ли Стаменов информацию по назначению. Берлин молчал. Гитлер верил в силу германских войск и в сталинских уступках не нуждался. Он полагал, что место Сталина все же не в Москве, а за Уралом. Кажется, в 1942-м, в узком кругу, на вопрос, кому доверить управление территорией СССР за линией Архангельск–Киров–Астрахань, куда немецкие войска не пойдут, фюрер высказался в том же духе: дескать, Сталину и доверим, он же знает, как управляться с этим народом.

http://www.novayagazeta.ru/comments/73493.html

17. Вверх #46497
    Постоялец форума
    Забув про "Шахтерские" та "Бокс"

18. Вверх #46498
    Не покидает форум Аватар для ~Amalia~
    Новини декомунізації.

Київрада перейменувала Московський проспект в проспект Степана Бандери

За рішення щодо перейменування Московського проспекту на Проспект Степана Бандери проголосували 87 з 97 присутніх депутатів Київради. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомляє депутат Юрій Сиротюк.

Також він додав, що вулицю Кутузова перейменовано на вулицю Генерала Алмазова, провулок Кутузова на провулок Євгена Гуцала.
    А вулицю Суворова на Михайла Омеляновича-Павленка.

"Лишилося дотиснути проспект Шухевича. Боремося - Поборемо!" - написав Сиротюк.

Нагадаємо, що в Проспект Шухевича київміськадміністрація пропонує перейменувати Проспект Ватутіна.
    Источники: http://uainfo.org/blognews/1467885914-u-kievi-z-yavivsya-prospekt-stepana-banderi.html
    http://censor.net.ua/news/396457/kievsovet_pereimenoval_moskovskiyi_prospekt_v_pros pekt_stepana_bandery

19. Вверх #46499
    Цитата Сообщение от Гойко Митич Посмотреть сообщение
    За мальборо омериканского или кишиневского производства? Это очень деликатный нюанс
    Про що Ви шановний?
    Ви - не в темі. У 50-60-х роках НІЯКОГО кишинівського виробництва таких сигарет ще не було і у помині!
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 07.07.2016 в 19:32.

20. Вверх #46500
    Затейница

Аббревиатура сталинского времени:

💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

Ответить в теме
Страница 2325 из 2996 ПерваяПервая ... 1325 1825 2225 2275 2315 2323 2324 2325 2326 2327 2335 2375 2425 2825 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права