Вот не пойму при Союзе было много пивзаводов, но пива не хватало.
Щас пива как грязи, а пивзаводов, почти, нет.
Идешь по Идеалу и думаешь - какое дерьмо мне взять, так чтоб и обложка и более-менее. Год жизни отдал бы за бокал того пива.
|
Вот не пойму при Союзе было много пивзаводов, но пива не хватало.
Щас пива как грязи, а пивзаводов, почти, нет.
Идешь по Идеалу и думаешь - какое дерьмо мне взять, так чтоб и обложка и более-менее. Год жизни отдал бы за бокал того пива.
Десь в 1988 році приїхали до Львова з Забайкалля офіцери забирати на дослідну експлуатацію розроблені нами бронемашини. Алкашами були ці оХВицери стопроцентними. Колись вранці на заводі вони просять нас, офіцерів-киян, відвести кудись похмелитися, бо "труби горіли". Ми їх повели поряд з прохідною заводу до бочки з пивом. Але там ці гопники в погонах влаштували скандал, доводячи хлопчині, що розливав пиво, що той їм недолив. Ми, що були теж в формі, готові були через сором крізь землю провалитися, але на наш подив той хлопчина дуже делікатно осадив цих москалів - "Пане офіцер, у Львові скрізь не доливають, але у Львові ніде не розмішують якісний товар якоюсь бурдою з хлоркою". Інциндент між двома культурами вичерпався.
ура товарищи, на той недели 50 лет со дня выхода фильма "Четыре танкиста и собака" или " три друга грузин и подруга" мы в пятницу праздновали это событие ( блин до сих пор голова трещит) , но все же с праздником вас![]()
Любая власть для черни ненавистна
Ну так у людей есть выбор. Можно купить отечественное пиво, можно импортное. Не нужно лишь пытаться строить машину, лучше чем Мерседес
Ви просто не уявляєте рівня фальсифікації. Фактично 90% пива українського виробництва, це фальсифікат.
Також то!тальна фальсифікації і у інших продуктів харчування. Німці свого часу для класифікації продуктів, що не відповідають оригіналу, ввели визначення - ерзац продукт.
Чому нам не піти по такому шляху? Тоді ми чітко бачити де натуральні продукти, а де ерзац продукти.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 04.07.2016 в 09:42.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Какие дубовые бочки?
Старческий маразм.[МОД]
Я не буду тебе рассказывать технологию, но пиво не может храниться три месяца, как сейчас написано на упаковке.
Пиво хранится, максимум, три дня. Иначе это не пиво, а шоколадка из рапса.
Последний раз редактировалось ЯсноСолнышко; 04.07.2016 в 11:03.
Хотя, может ты и прав, но в 50-60 х я не жил - не с чем сравнивать, сравниваю с сегодня.
Він дійсно правий, хоча я також не жив в ті роки, але він неправий відносно бердичівської пива , оксамит України ,яке виробляли в Союзі нарозлив. Йому не повезло, він його не куштував, тому йому ні з чим порівняти. А я куштував це пиво і також пиво, що розливали дійсно в дубових бочках в старійшому барі Європи в Празі, у воєводи. Оце пиво одне одного варте.
Последний раз редактировалось фокс; 03.07.2016 в 22:03.
Социальные закладки