|
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Проти "бiлих плям".
29 вересня 2009 року в інформагенції Інтерфакс-Україна відбулася презентація книги "Дивізія "Галичина" у запитаннях і відповідях". У заході взяли участь: Леонід Муха - співавтор книги, вояк дивізії "Галичина", Юрій Ноєвий - політолог, Андрій Іллєнко - заступник голови Київської міської організації ВО "Свобода", політолог.http://www.tiahnybok.info/diyalnist_podiya/dokument007333.htmlУчасник прес-конференції, політолог Юрій Ноєвий під час свого виступу заявив: "Продовження російсько-комуністичної окупації з 9 травня 1945 р. аж до 24 серпня 1991 р. і відповідної політики знищення національної пам'яті сформувало "білі плями" у знанні українців про минуле, а активна діяльність сучасних українофобів та зрадників - прагне сховати від них історичну правду.
Одним із таких явищ є І Українська дивізія УНА, більш знана як Дивізія "Галичина", - яскрава українська сторінка у ІІ Світовій війні: сформована наприкінці війни - дивізія "зброї" "Ваффен СС" - вона стала основою для майбутнього українського війська.
"Для української молоді подвиг Дивізії "Галичина" має бути прикладом для наслідування. Ми маємо цінувати зусилля українців, які йшли на боротьбу, маючи в серці мрію про побудову української держави
золотые слова просто.дивізія "зброї" "Ваффен СС"... має бути прикладом для наслідування
Ждем-с появление текста для комментирования
Німецький текст присяги СС-Добровольця (SS Freiwillige):
"Ich schwöre bei Gott diesen heiligen Eid, dass ich im Kampf gegen den Bolschewismus dem Obersten Befehlshaber der deutschen Wehrmacht, Adolf Hitler umbedingten Gehorsam leisten und als tapferer Soldat bereit sein will, jederzeit für diesen Eid mein Leben einzusetzen."
Український переклад: "Я присягаю перед Богом цією святою клятвою, що в боротьбі проти большевизму буду беззастережно слухатись найвищого воєначальника німецького вермахту Адольфа Гітлера і хочу як відважний солдат посвятити своє життя постійному виконанню цієї клятви.""
Последний раз редактировалось Sklif; 07.10.2009 в 09:13.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
ну й що тут не так?
И Президент бандит и пиво дорожает
как бы так изложить мысль чтоб без штрафа....
Социальные закладки