|
Помощь детям отделения ОнкоГематологии нашего города
Если вы думаете, что приключения опасны, попробуйте рутину - она смертельна
Уже неделю не могу купить в нашем Сильпо (ЮЗМ) манку. Нету. Неужели попала в раздел "дефицит"?
Решительный шаг вперед - это результат хорошего пинка под зад.
в бывшем 2 шага что был на Добровольского уже висит объявление о наборе людей,любопытно что будет в итоге за магаз
Касові апарати (РРО) програмуються на заводі, автоматично роблять заокруглення до 0,10 за правилами математики (до 0,04 - вниз, з 0,05 - вверх) ПРИ УМОВІ РОЗРАХУНКУ ГОТІВКОЮ. Магазин на це впливати не може.
У випадку розрахунку картою - заокруглення сум не застосовується (якщо магазин перед тим не заокргулив ціни до 0,10 - але тоді вони діють для всіх покупців.)
(У нас 50 магазинів по Україні, в кожному є РРО - знаю це абсолютно точно)
Навпаки, при розрахунку карткою - нічого не переплачуєш, сплачуєш рівно стільки, скільки коштує товар - без заокруглень.
Последний раз редактировалось Rus; 17.02.2025 в 11:46.
"Рускій карабль, іді нахуй!" (захисники острова Зміїний)
На Французском бульваре/Довженко будет ВАРУС)))
идут ремонтные работы, ждём!
ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ
На Посёлке в Семье снова заработали шлагбаумы. Видимо вопрос решился, а местные жители за пару недель успели расслабиться и опять поставить свои машины.
Масло вершкове Valio несолоне 82%, 200г
129.90 грн
Последний раз редактировалось Dramteatr; 21.02.2025 в 15:13.
Ну треба задати питання чому і при відмові зробити заокруглення відповідно до законодавства можна на них написати скаргу. Заокруглення відбуваються відповідно до законодавства у зв'язку з припиненням обігу деяких монет. Деталі наприклад тут https://bank.gov.ua/ua/news/all/z-01...nkiv-gotivkoyu ну й далі по законодавству.
Я про это писал еще в начале года:
А до цього не чекали?) Чи чекали офіційного підтвердження?
До речі, Варус сказали що не будуть поки робити магазини To Go, тому з імовірністю 99% це буде VARUS Home.
А ще, стосовно Сільпо на бульварі: раніше я казав що через малу площу можливо там буде Траш. Але от нещодавно в Києві відкрили нове Сільпо і воно ну дуже маленьке за площею. Тому є основи думати що на бульварі після реконструкції буде саме Сільпо.
"Рускій карабль, іді нахуй!" (захисники острова Зміїний)
Социальные закладки