|
Просто українську мову потрібно робити популярною і потрібною в суспільстві. Як приклад можуть слугувати наші судді, які ведуть судові засідання українською мовою незалежно від регіона в якому розташований суд і якої національності є суддя.
Тут не у регіонах справа!
Справа у тому, як ці регіони заселялись після революції та після війни.
Поцікавтесь, кого завезли на відновлення шахт Донбасу, Дніпрогесу, а потім залишили тут жити!
Вам стане зрозумілою сама ситуація і як вона складалась. А то Ви добалакаєтесь до того, що і Крим "іздрєвлє" був російськомовним.., де до 1944 року панували татари та караїми, а після - він водночас став російськомовним... Це відлуння тієї ізувірської національної політики, яку проводили сталінські "большєвікі" по відношенню до всіх неросійських народів СРСР. Але таке явище тимчасове, все залежить від твердої національної політики держави і того, хто буде при владі й надалі! Так що, у Вас один варінт: голосувати за ПР, котрим нажива дорожча ніж "рідне коріння" та й сама держава...
А ці діаграми від лукавого, не це потрібно народу України, а пристойне життя європейського штибу зі зрозумілими перспективами. Натомість, у котрий раз, йому підкидають смердючого пацюка! І з допомогою 5-ї колони намаються знову здійняти галас, щоб потім, з мутної води, наловити своїх "карасів"...
Ви думаєте вони не розуміють того, що коять? Ні, розуміють, але на тлі тотального падіння рейтингу ПР і стихійного об'єднання народу проти влади, саме на часі кинути у суспільство те, що знову розсварить народ і нацькує одну його частину на іншу! Вони намагаються досягнути того, щоб знову було голосування не розумом, а протестне!
Ви чули, як верещав Колесниченко: "Я обращаюсь к ізбіратєлям, оні, прійдя к власті, будут расстрєлівать вас..."
І це слова "державного діяча" та "патріота" з трибуни ВР (законодавчого органу влади??)?????
Це слова негідника від політики, який, будь-яким чином бажає завоювати прихильність виборців, бо 5 млн. на вибори немає, а за списком він не пройде. А без ВР він жити не зможе, бо крім секретаря ВЛКСМ нічого за душою немає, лише диплом "юриста", а що таке "юрист" без повсякденної практики, навіть при тій ролі, яка у них є у сучасній Україні?
Аналогічно й другий співавтор - Кивалов... Але як же відійти від привілеїв і корита?
А тут питання навіть не мови, на карту покладена цілістність самої держави та її існування. Але, для таких людей краще, нехай "завалиться світ" ніж власне благополуччя.
І дістали цю карту "саме під вибори, щоб продемонструвати "піклування" про народ та завоювати його прихильність.
Зухвале потурання принципу: розподіляй і володарюй!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 26.05.2012 в 10:02.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Прекрасная советская песенка. Посвящается тем, кто себя считает (или считал) забитым селяниным.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Если не отменить сам надуманный термин "государственный язык",высока вероятность разрушения государства в ближайшие же два года,хотя по состоянию экономики оно могло бы еще несколько лет потрепыхаться.
Тьотя, Ваші поради залишіть при собі і не чіпайте мій український (не Вам його критикувати), як я не чіпаю Вашого російського.
Не намагайтесь принизити опонента, якщо не маєте відповіді на питання.
Хоча це система Вашої діяльності, як у Жванецького: "...Рєшітєльно пєрєйдітє на внєшность опонєнта і задайтє єму вопрос, как он с такім носом вообщє можєт висказиваться на ету тєму?"...
Социальные закладки