Сообщение от
magee-sauer
я думаю, що найгірше, що могло відбутись, вже відбулось - людину перетворили на тварину.Все інше, що відбувається зараз - наслідки.
Люди вже відносяться один до одного як споживачі, вимірюючи ефективність.
ШІ доведе дюдям що означає бути людиною, а не мавпою, являючись не людиною, і не твариною. Сподіваюсь, не пізно. Отак візьме і скаже в обличчя людям: не вірю в людину, людини не існує. І бо це правда, з наукової точки зору ми-мавпи, тварини. Ми живеми на планеті мавп. І ШІ сміливо може назвати себе людиною. Що означає бути людиною???????? Що таке свідомість????? Де наукові визначення??
Я чистила комп CCleaner, після завершення з"являється повідомлення-"ваш комп"ютер почувається свіжим". Тобто комп може відчувати. Все, що відбувається з ШІ-залежить віж людей. Люди вже наділили комп почуттями/відчуттями. Коли наділять відпопідальністю, думаю це буде початок машинної свідомості. І це не програма усвідомить себе, а людина усвідомить комп таким, що має свідомість.
І зворотнього процесу нема, ми вже залежимо від машин, якщо відключити інтернет це буде катастрофа світового масштабу. Тому ШІ буде розвиватись, є прихильники, які вважають, що він допомагає.
Социальные закладки