[/COLOR]я б с тобой съездил ,но завтра (точнее сегодня) не могу... а 6-го можно было бы, но не факт[/QUOTE]
Вот это было бы очень к месту, неизвестно что и как там будет.
Кристина, какого плана нужна помощь?
|
[/COLOR]я б с тобой съездил ,но завтра (точнее сегодня) не могу... а 6-го можно было бы, но не факт[/QUOTE]
Вот это было бы очень к месту, неизвестно что и как там будет.
Кристина, какого плана нужна помощь?
Люди, как свечи, либо горят, либо в жопу их!
Фаина Раневская.
Кристи у нас такая боевая девушка, что не только "коня на скаку остановит", она того коня в клинику сама привезет!!! Она умница, с просто фанатическим подходом к проблемам животных!
Пока человек чувствует боль-он жив, пока чувствует чужую боль-он человек!
Та поки що ніякого, я хочу поїхати подивитись, пошукати...якщо вона там постійно знаходиться - добре, а раптом вона побігла кудись далі...це гірше =(Кристина, какого плана нужна помощь?
Добре було б розпитати жителів, може вони знають історію собаки. Вівчарка чи ні, а залишити в біді не маємо права.
У кого є знайомі в Світлому, щоб лікування собаки проводити на місці,якщо визначимо хворобу.
А, це все зайві слова - треба їхати і шукати.
І давайте порадимось,що далі будемо з собакою робити, якщо знайдемо?Ваші думки...
Модератор, перенесіть, будь ласка, тему в розділ Допомоги тваринам. Нам так зручніше буде, там більше людей, які можуть швидше допомогти порадою, бо я цю тему гублю постійно.
[B]І давайте порадимось,що далі будемо з собакою робити, якщо знайдемо?
Нужно собаку увидеть сначала, в каком она состоянии, тогда что- то уже можно думать, НП или клиника, или помощь на месте. О собаке мало что известно, поэтому трудно что- то предложить конкретное.
Фаина Раневская.
Все, малюю собі міні-карту і буду їхати на пошуки. А то до 4-х дня просиділа в очікуванні ПХ на більченят, а їх немає.
Мне кажется утром нужно ехать, уже темнеет, незнакомое место, где там в потемках пса искать.
Фаина Раневская.
Я все ж таки поїхала, дякую моїй Мамі, що була зі мною.
Це була моя перша поїздка в це село. Розвідка. Я знайшла те місце, про яке говорив автор теми. Звала, шукала - немає.
Зайшла в магазин розпитати,там сказали, що собаку не бачили, але про цю вівчарку вже хтось питав. Я думаю, це друзі авторки.
Завтра планую їхати ще.
natabru, скажіть..., яке Ви маєте відношення до цієї місцевості..живете, дача чи просто в гості приїжджали...Чому я цікавлюсь цим?
Бо там пи**ець! Від побаченого, почутого я в шоковому стані, тому вимушена буду створити окрему тему в розділі Допомоги тваринам.
Автор мені по телефону сказала, що просила знайомих пошукати собаку. І я мабуть вже розумію чому там ніхто не хоче брати тварин взагалі.
Бо їх там вбивають. Всіх. По-звірячому.
https://forumodua.com/showthread.php?t=2182588
Створила тему. Обговорення вівчарки теж переносимо туди для зручності.
Кристина нашла-таки Овчарку в очень непростом состоянии!!! По последним данным везет ее со Сетлого (за Поскотом) в Гранд Плюс на Нищинского 28. Нужна помощь в транспорте для переезда Собы завтра в НП или НД, так как Гранд плюс очень дорогая клиника. Кто может помочь, хотя бы советом? Отзовитесь, пожалуйста!!! Кристина завтра не может поехать, да и сделала она сегодня грандиозную работу! Спасибо ей большое!
По овчарке конкретных данных пока нет. Все что знаю, так это что она (он) в ранах на теле , худой и постоянная рвота...
Кристина просто умница!
А в НП завтра примут собаку? Завтра Рождество, они работают вообще? Может лучше сегодня в Новую долину по просится, там хорошие врачи и цены не такие. Этот Гранд ближе, что собака туда едет?
Последний раз редактировалось MAGICA; 06.01.2014 в 17:10.
Фаина Раневская.
Конечно ближе... да и Кристина не очень ориентируется за городом, а в Гранде ее щенки...
моего одноглазого приняли в НП после первых процедур на Кишиневкой!!!
Кристина, расскажите пожалуйста, что там с собакой!
Фаина Раневская.
Я все-все написала в темі ... https://forumodua.com/showthread.php?t=2182588
Гранд Плюс - це не близько)
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 09.01.2014 в 02:39.
Кристина, ау))) Ждем реквизиты в этой теме и перенесите нужные посты о Бумере сюда.
Фаина Раневская.
Про Бумера - на зло нашим ворогам - ми будемо жити!!!!
Почали лікування в НД.
Треба ще вирішити деякі питання організаційні з НД. На кого записувати, хто в со-кураторах...(які там можуть бути знижки)? Мені потрібна допомога!
Сьогоднішні процедури, аналізи - 400 грн. (оплачені мною, є чек).
З дорогого для Бумера - діаліз треба робити(тричі десь- один 1000 грн.) і перетримка по 50 грн. в добу =( Список ліків, які купити треба теж видали.
Потрібні пелюшки 60Х90 і корм. Запропонували купити Josera Econom у них за 300 грн. Норм. ціна?
Починаю збір грошей для лікування.
Остаточного рішення по собаці я не давала, мені потрібні люди, з якими ми разом поставимо його на лапки.
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 10.01.2014 в 18:36.
Социальные закладки