Сообщение от
Свят Хоробрий
По-перше - я не патріот, не розумію цього слова. Я - націоналіст. По-друге, той хто не поважає свою націю, не має поваги до інших. Це дуже яскраво можна бачити з ваших висловлювать, так як на мій погляд, ваши висловлювання є радікальним інтернаціоналізмом і розпалюванням ворожнечі. По-третє, федерелізаціі або ще чогось вимагаете ви,так як не вважаєте себе представниками слов'янської культури, я ж відстоюю інтереси своєї націі, яка проживає від Карпат до Уралу, права котрих сьогодні пригнічуються на користь представників інших етнічних груп. Четверте - я не ставив за мету розповідати історію, лише констатував факт появи такого феномену як суржик. По-п'яте, мені байдуже на якій мові розмовляє твій сімейний табор, але будьте добрі прийняти правила корінного населення, яке представляє більшість, якщо ви до нього не відноситесь. Шосте - вимагати другої державної мови - це неповага. Якщо, наприклад, ти народився десь в Африці, ти розмовляешь на тому діалекті серед котрого проживаєш, і належніть до іншої етнічної групи, до якої належать твої батьки, не дає права вимагати признати мову культури до якої належиш саме ти. Сьоме - Слов'янська історія - це тернистий шлях по якому йдемо я, ти, він, вона. І замість того щоб будувати сильну державу, ми чомусь намагаємось набити друг другу пики. А це комусь вигідно. І він робить все щоб ми повбивали себе: "Не думайте, що я прийшов щоб мир на землю принести - я не мир принести прийшов, а меча. Я ж прийшов порізнити чоловіка з батьком його, дочку з її матір'ю, і невістку з свекрухою її. І вороги чоловікові - домашні його." (Мт. 10:34-36). Як співав Єгор Лєтов: "Гуманизм породил геноцид, правосудие дало трибунал, отклонения создали закон. Что мы сеем, то и пожинаем"... Я ж скажу словами наших пращурів: ТЕЦЕТЕ БРАТИЕ НАШИЕ ПЛЕМЕНО О ПЛЕМЕНО РОДИ О РОДИ И БОИИЕТЕСЕ О СЕБИЕ НА ЗЕМИЕ НАШИЕ ИАКВА НАЛЕЖДЕ НОИ И НИКОЛИЖДЕ ИНАМО СЕ БО СЬМЕ РУСИЩЕ СЛАВЕЦЕ БЗЕ НАШИА СПИЕВОИ НАШИЕ И ПЛЕНСОИ И ИГРАЩА А ПОЗОРИШТИА О СЛАВОУ ИЕХ (Сходитесь, братья наши, племя за племенем, род за родом, и бейтесь за себя на земле нашей, которая принадлежит нам, и никогда – другим! Се бо мы – русичи, славящие Богов наших песнями нашими и плясами, и игрищами да зрелищами во славу Их!)
Социальные закладки