|
Я этнический украинец и в листе переписи указал,что родным языком считаю украинский(таковым он для меня и является во всех смыслах). А украинцы,называющие родным язык другого народа,вероятно страдают раздвоением личности. Если ты говоришь а русском-на здоровье,но отрекаться от своего языка...что-то тут не то.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Навіть в Росії існують схожі думки щодо діяльності МП, для прикладу: РПЦ МП – госкорпорация Духа
Свобода виступає за створенню єдиної Української помісної церкви з центром у Києві. Цілком логічно, що немає резонну фінансувати іноземну організацію, яка поряд з духовних , навязує - електоральне.
Чи ви таки згодні з агітацією в МП ?
---
11 грудня 2009 р. відбулась зустріч кандидата на пост Президента України, голови Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олега Тягнибока з головою місії ОБСЄ в Україні, послом Гайді Таліавіні.
Учасники зустрічі обговорили й питання сприяння ОБСЄ протидії фальсифікаціям та порушенням, які можуть відбутись під час передвиборних процесів та в день голосування. Олег Тягнибок повідомив голову місії ОБСЄ про те, що на цих президентських виборах представники "Свободи" представлені в усіх виборчих округах країни, що підкреслює масштабність підтримки та організаційну готовність націоналістів до президентських виборів в Україні.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Родину,как и родителей, не выбирают.Если Бог создал тебя Украинцем,то так тому и быть. И это звание нужно нести с честью а не быть приспособленцем.
Схаменіться, недолюди,
Діти юродиві!
Подивіться на рай тихий,
На свою країну!
Полюбіте щирим серцем
Велику руїну!
Розкуйтеся, братайтеся!
У чужому краю
Не Шукайте, не питайте
ТОГО, ЩО немає
І на небі, а не тільки
На чужому полі.
В своїй хаті своя й правда,
І сила, і воля.Славних прадідів великих
Правнуки погані!
І Коллара читаете
З усієї сили,
І Шафарика, і Ганка ,
І в слов'янофіли
Так і претесь... І всі мови
Слов'янського люду —
Всі знаєте. А своєї
Дасть бі... Колись будем
І по-своєму глаголать,
Як німець покаже
Та до того й історію
Нашу нам розкаже,—
Отоді ми заходимось!.
Последний раз редактировалось bobbob; 12.12.2009 в 15:30.
На украинском. И вырос я на полтавщине и в школе начинал учиться на украинском,пока не перевели на русский, и никто меня не спрашивал хочется мне переходить на русский или нет. И мама моя сдавала экзамены при поступлении в ХГУ на украинском(специально привели профессора украиноязычного). И это в Украинском ВУЗе?! Как-то не любят сейчас такие вещи вспоминать.(почему-то)
Социальные закладки