| ||
Назовите хоть одно государство на планете Земля, где подобное осуществленно и длится хотя бы более года. То что вы предлагаете более чем утопия. Давно уже миром (любой страной) правят не народы а бабло и те кто его имеет. Щас, они отдадут вам и власть и бабки, держите карман шире.
Ну тогда любой украинский олигарх сделал еще больше, да и мало ли среди украинских политиков имен, которые "прославили" Украину...Давайте не прославлять Украину, а делать в ней, для нее, для ее народа реальные полезные дела- типа - строить новые заводы, школы, поднимать заброшенные села, собирать и обогревать любовью беспризорников которых в самостийной Украине за 20 лет становления государственности развелось немеренно, и это без войны заметьте.
Последний раз редактировалось Істинко; 15.09.2011 в 21:11.
Конкретно, український патріотизм - це патріотизм (у повному розумінні цього слова) до держави Україна. Згідно з Конституцією України державною мовою є саме українська. Видатні українські письменники: Т. Шевченко, І. Франко, Л. Українка - писали свої твори українською мовою.
Окрім цього навіть тут на одеському форумі я зустрічав людей, рідна мова яких російська, але вони хочуть знати і спілкуватись українською мовою.
Мені зробили зауваження, і ось у цій темі я пишу українською мовою. І ви знаєте, насправді почав відчувати себе українцем.
Ставтесь до російської мови, як до міжнародної (на рівні англійської), тоді не буде жодних проблем з тим, що російська не є державною.
Моя особиста думка, що ця проблема існує, поки живе покоління, народжене у Радянському Союзі. Через років 50 цієї проблеми не буде.
Швидше за все - ні, але прагну, щоб таке явище скоріше відбулось. Тому я й створив цю тему. Поки що я один такий і мої погляди та переконання інші не розділяють, на превеликий жаль
Я просто не розумію, що зміниться від того, що ми будемо на форумах засуджувати та лаяти владу, оппозицію, державні органи. Для того, щоб влада почула народ, слід створити потужну громадську позицію. І це не можливо без соціальних мереж та Інтернету (адже ми живемо у 21 сторіччі).
Социальные закладки