Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
И опять вырубили на 6 часов…
Лучше бы кипер не пиз..л..,
Хотя, чего я хочу от клоунов…
Мое Счастье - 23.08.2008
Піздеть не мішки ворочати. Якщо Юля піде та відновить це за 2 тижні то я навіть за неї проголосую
відео - https://t.me/dtek_ua/1359
трохи велика картинка щоб вставляти - https://podrobnosti.ua/media/picture...a6b0976475.jpg
![]()
За розпорядженням НЕК Укренерго у зв’язку з дефіцитом електроенергії, відключення будуть відбуватись в сірій та світло-сірій зонах.
Просимо набратись терпіння, енергетики всієї країни працюють 24/7, щоб повернути світло в оселі українців.
Вірте в енергетиків!
„У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо
+1 У мене КС мобільний інет вдома працює відмінно, але от з роботи через пів міста їду, в центрі бува квартал-другий проїжджаю, то КС міцно так лежить без тями, особливо коли 6-годинні відключення і всі сідають на одну мережу. До цього ніяких проблем ніколи не було, тому зараз треба на район дивитися.
Может "свет" сейчас медленный из-за жары?!
Вон позавчера в "Омеге":
"Заменили трансформатор на новый. Новый тоже не выдержал нагрузку и при включение взорвался.
В квартиры электричество даже не дошло"(с)
И это в пределах двора, а Вы хотите, чтобы за сотни километров. Дойдёт, надо набраться терпения.
Сегодня 4-ю группу в центре города не отключали.
„У кого есть кошка, тот может не бояться одиночества.“ — Даниель Дефо
"У четвер, 18 липня, графіки погодинних відключень електроенергії в Україні застосовуватимуть протягом усієї доби. Зокрема, у пікові години одночасно вимикатимуть чотири черги.
Йдеться про період з 16:00 до 22:00. Про це повідомляє пресслужба НЕК "Укренерго".
В інший час, з 00:00 до 5:00 діятимуть дві черги відключень. Втім, з 5:00 до 16:00 і з 22:00 до 24:00 – три черги відключень світла."(с)
2 группа во вторник была просто жесть. Суммарно часов 15 не было света. В среду 12. Сегодня пока с утра отключение на 2 часа, прям радость. Но они потом в течение дня «выравнивают», то есть дальше будут отключать по-взрослому.
Главное, чтобы вода была, так как вчера у Инфокса с ночи «аварии», без воды были до 5 вечера
:)
Социальные закладки