|
Мадам, если бы не ваш акцент, я бы может и поверил, что украинский для вас родной...так, я замислююсь, і не можу зрозуміти про яке рівноправ`я йде річ? ми її приймаємо, розуміємо, користуємось, але чому повинні визнати її своєю?
На Марсе танки
В объятьях наших марсианки...
Стукачей не трогали. Стукачи были пособниками режима, они помогали "выявлять" антисоветские элементы. Смышлёные же стукачи быстро поняли, что их не трогают, и своему ремеслу обучали близких родственников.
У моего деда в семье из 8ми человек в 33-ем году осталось трое. Потом он стал Героем в 45-ом... вот так вот... Так что не надо про чисто- не чисто.
Не надо мне делаtь нервы
де, в НАС? коли був голодомор в мого дідуся загинуло 11 братів-сестер і мати.
вони померли з голоду, зостався лише він і його найстарша сестра...
другий мій дідусь після війни поїхав в село і коли обіцяли людям дати зібрати з полей зерно , щоб вони не поздихали з голоду, тому що все що було здали колгоспу, він віддав, і йому дуже пощастило, що його не розстріляли, але це інша історія... брат мого діда був відіслан на 10 років без переписки (за те, що не дав своїй вагітній дружині і сину померти з голоду) але потім довідалися, що всі ці 10 років, які йому передавали листи та передачки - він них вже не потребував, бо його, разом з багатьма іншими розстріляли в перший же вечір... нещодавно (років зо 20 тому) його реабілітували і його діти змогли побувати на тій могилі, де,начебто його поховали
Последний раз редактировалось мамалюся; 18.02.2010 в 08:17.
желания исполняются!
Не треба чіплятись до мого акценту - я ж кажу - я розмовляю російською , а якщо до мене звертаються українською - залюбки переходжу на неї.
желания исполняются!
А акцент обозначает, что украинский язык для вас не родной. Когда ко мне обращаются на английском, я тоже с удовольствием перехожу на английский, но при этом понимаю с каким акцентом я общаюсьНе треба чіплятись до мого акценту - я ж кажу - я розмовляю російською , а якщо до мене звертаються українською - залюбки переходжу на неї.![]()
На Марсе танки
В объятьях наших марсианки...
Социальные закладки