Тема: Выбираем нового президента. КТО?

Ответить в теме
Страница 166 из 290 ПерваяПервая ... 66 116 156 164 165 166 167 168 176 216 266 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 3,301 по 3,320 из 5798
  1. Вверх #3301
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Цитата Сообщение от ВИЗАС Посмотреть сообщение
    Порошенко-это грабли,не наступайте на них!!
    Легко сказать....
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

2. Вверх #3302
    Постоялец форума Аватар для winemake
    Цитата Сообщение от Сударыня Посмотреть сообщение
    Люди! А вам не скучно без оппонентов? Вы друг-другу одно и тоже доказываете. С вами же никто не спорит.
    И еще. Если выберут не того кого хотите, что опять революцию делать будете? Хотя в данном случае звезды улыбаются - выбирать не из кого, вообще ни одного лидера .
    Не надо снимать тапки я уже ухожу от вас (не интересно).
    Не нужно включать пофигизм. Вообще этот пофигизм и довел Украину до такого состояния гражданской войны. Даже нет понятия против кого воюем. Никаких внешних агрессоров реально а украинец против украинца. Нужен реальный президент который все это прекратит. Прекратит эту без причинную гибель людей. Нужно реально голосовать за тех кандидатов, кто за мир. Тимошенко к примеру заявила, что нельзя позволить разделить Украину войной. Она уверена, что ни на востоке, ни на западе Украины нет людей, равнодушных к тем трагедиям, которые происходят сейчас в Донецкой и Луганской областях. Именно поэтому украинцы должны объединиться и не дать войне захлестнуть страну. Украинцы должны найти все общее и сплотиться на основе этого.
    Нас уже 7 миллиардов.
    Скоро настоящую цену будут иметь лишь еда и патроны.

3. Вверх #3303
    Сплотится то должны, вопрос вокруг КОГО?

4. Вверх #3304
    Постоялец форума Аватар для winemake
    Цитата Сообщение от Max_67 Посмотреть сообщение
    молоток,сказал,то что все нормальные люди думают
    Отличный политик! Только подарить ему не чего.
    Нас уже 7 миллиардов.
    Скоро настоящую цену будут иметь лишь еда и патроны.

5. Вверх #3305
    Живёт на форуме Аватар для senbernar
    Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    Богомолець, підходить? Я вважаю, що вона здатна об'єднати схід і захід
    Україна єдина, красива і сильна.
    В мирі і любові до своєї землі,
    Україна - це ми!

6. Вверх #3306
    User banned
    Легко сказать....
    Ещё легче сделать,все в твоих руках.

7. Вверх #3307
    трохи гумору, для підняття настрою
      Показать скрытый текст
    офтоп
    Україна - це ми!

8. Вверх #3308
    User banned
    Богомолец,Гриценко,Ярош......

9. Вверх #3309
    Не покидает форум Аватар для Akoma
    Цитата Сообщение от senbernar Посмотреть сообщение
    трохи гумору, для підняття настрою
      Показать скрытый текст
    офтоп
    хороша, только звезд маловато...

Показать скрытый текст
    хороша
    Πες μου, σε παρακαλω,...

10. Вверх #3310
    Богомолець, підходить? Я вважаю, що вона здатна об'єднати схід і захід
    Та мені то підходить, а як зроби щоб народ який дивиться тільки ТВ, проголосував за неї?

11. Вверх #3311
    Та мені то підходить, а як зроби щоб народ який дивиться тільки ТВ, проголосував за неї?
    спілкуйесь з людьми. Люди починають вірити тільки тоді, коли ти говориш з ними в прямому діалозі, причому, коли ти говориш відверто

Доброго-доброго вечора, однодумці!
    Дуже хочеться поділитися своїми враженнями після першого життєвого досвіду спілкування з людьми на вулицях нашого міста!
    Відразу хочу сказати, що розповсюдження будьякого матеріалу реклами чи агіток, флайєрів, газет - це заннятя зовсім далеко від того, що приходилось коли-небуть мені робити. Та я навіть ніколи і не уявляла себе в такій ролі...Соціофобу, одиночці, який мало памятає сусідів, страхається скупчень людей, рідко їздить у громадьському транспорті, спілкується у вузькому колі близьких друзів, могло лише в страшному сні приснитися, що він у ролі вуличного волонтера, пропонує газети в натовпі людей, ще й на Привозі! Майже цілий тиждень моральної підготовки, психологічні поради друзів, "аутотренінги" перед зеркалом...Реальна, участлива підтримка вірної подруги - і от сьогодні я зважилася вийти на вулицю. Перший досвід завжди найяскравіший - перші несміливі кроки на зустріч чужим людям. І яка несподіваність від того, що від твоєї збитої, невпевненої промови у них прокидається, щось схоже на інтерес, потім певний виклик, люди задають несподівані запитання типу " Ви що жартуєте?, Ви дійсно комусь вірите?", або штамп " Ви теж рветеся до влади?". Потім помічаю в їх очах, відчай і жаль,розчарування. Мій вивчений, текст про кандидата, знання біографії і політпрограмми тануть як дим, тоді приходить усвідомлення, що таке насправді волонтерство... Ти просто починаєш казати те, що думаєш, в що віриш. Я віповідаю, " Так - я вірю, бо інакше вже далі жити не можу. Я не можу жити без надії у майбутнє. Нас вбивають кулі ворожості і недовіри в нас самих...І я , просто дякую Богу, що дає нам ще один шанс. Цей шанс в тих, хто бачить в очах добро і прощає ворожість."
    Такий посил, месідж, чи суть, і люди ніби прокидаються, щось змінюється, це не можливо пояснити, але з"являється контакт, просять газету і навіть ще одну....починають ділитися своїми переживаннями, сподіваннями, і...людським теплом. Дякують! Нас переповнює щира радість і вдячність за нашу Ольгу, за можливість перемогти себе, за те що нас об"єднує бажання ділитися тим, що зветься Любов до Ближнього... Дякую.....
    я особисто маю таку особливість, що ніколи не "готуюсь" до промови. Завжди говорю експромтом, таким чином я говорю те, що думаю - люди відчувають таку відвертість, тому більше вірять, ніж в ті слова, які заздалегідь підготовлені в штабі. Бо коли ти починаєш говорити завченими фразами, то непомітно починаєш хвилюватись, чи все правильно сказав, чи не переплутав і т.д. - це дуже відчувається на тонкому рівні вібрацій. А коли та говориш від себе, то наче твоє серце говорить. Я справді вірю О.Богомолець, тому коли спілкувався з однією співробітницею, яка не знала, за кого голосувати, то після нетривалої розмови з нею вона мені сказала: "аж мурашки по тілу пішли"... Ось так!
    Україна - це ми!

12. Вверх #3312
    User banned
    А Ви повірте своїй інтуїції, досить вже "старих" методів голосування. Я також голосував за Тимошенко, бо ні в якому разі не підтримував Януковича, так само як і за Ющенка голосував... Це реально перші вибори, які я голосуватиму серцем, а не розумом! І мені байдуже, що там "показують" рейтинги, що там і як говорять про прохідних/непрохідних, про перемогу у першому турі... Я все одно буду голосувати за Богомолець, і маю на це чіткі аргументи "ЗА".
    Понимаете что она это совсем новое и ни кому не известное. Вовсе ни кто не знает откуда она взялась и как она будет работать. Да для чего это новое, не будет ли это Витя номер 2 или еще хуже. В общем не понятно какой она будет. А вот про Юлю все то знают уже.

13. Вверх #3313
    Цитата Сообщение от kissfm11 Посмотреть сообщение
    Понимаете что она это совсем новое и ни кому не известное. Вовсе ни кто не знает откуда она взялась и как она будет работать. Да для чего это новое, не будет ли это Витя номер 2 или еще хуже. В общем не понятно какой она будет. А вот про Юлю все то знают уже.
    Для того, щоб скласти своє враження про людину, достатньо послухати, що вона говорить, що робить. Про Богомолець за цей короткий час уже багато чого можна сказати, слідкуйте за новинами. Я за неї готовий був голосувати ще до початку передвиборчої гонки, мені достатньо було послухати її інтерв'ю... не буду повторюватись, почитайте перший пост цієї теми, там все сказано.
    Україна - це ми!

14. Вверх #3314
    Посетитель Аватар для Zorro26
    https://www.youtube.com/watch?v=YDdc6qWHiRk#t=61

Для тех кто не смотрел 9 мая - Національні дебати кандидатів у президенти. Гриценко - Богомолець - Клименко

15. Вверх #3315
    Не покидает форум Аватар для bobchinskiy
    Цитата Сообщение от Сударыня Посмотреть сообщение
    Люди! А вам не скучно без оппонентов? Вы друг-другу одно и тоже доказываете. С вами же никто не спорит.
    И еще. Если выберут не того кого хотите, что опять революцию делать будете? Хотя в данном случае звезды улыбаются - выбирать не из кого, вообще ни одного лидера .
    Не надо снимать тапки я уже ухожу от вас (не интересно).
    А че так??? - сразу бежать??? Рассказала б о лидере... Наверное о «живом и легитимном»???
    коммунизьм = идиотизьм

16. Вверх #3316
    Посетитель Аватар для Классная мадам
    Цитата Сообщение от ВИЗАС Посмотреть сообщение
    Богомолец,Гриценко,Ярош......
    Ярош объединит

17. Вверх #3317
    Ярош объединит
    http://pravyysektor.info/

18. Вверх #3318
    Философ форума

Цитата Сообщение от kissfm11 Посмотреть сообщение
    Богомолец с Юлей не сравнить.
    А чтобы понять как она будет работать, надо просто посмотреть, как она раньше работала. Это не сложно. К Вите-пчеловоду не имеет никакого отношения. Надеюсь, не с недолегитимным сравниваете?
    Про юлю знают настолько многое, что предпочли бы не знать, именно поэтому у нее шансов нет.
    Я желаю всем счастья!

19. Вверх #3319
    Цитата Сообщение от lalalyla Посмотреть сообщение
    Богомолец с Юлей не сравнить.
    Это понятно, как народ наш заставить в это поверить?

20. Вверх #3320
    Не покидает форум Аватар для princesshannover
    Ольга Богомолець
    Щойно відповідала на запитання в Запоріжжі. Розповідала про ситуацію в Донецьку, про людей, які живуть у страху і про тих, хто, прикриваючись ідеями федералізації, відпрацьовує криваві гроші. Розповідала про те, що з нас роблять пішаків на закривавленій "шаховій дошці". І що не можна цього припустити. Ніяк не можна.

Те, що відбувається, - повний політичний абсурд, повний політичний крах, це - результат неспроможності влади навіть донести до людей потрібну інформацію, дати їм альтернативу. Я дуже шкодую, що фізично не можу доїхати до кожного райцентру, говорити до людей, пояснювати.

Для мене, так як і для всіх вас, найважливіше – розбудова єдиної України. Бачу Україну в майбутньому мирною, нейтральною державою. Але нас штовхають на інший шлях. Сьогодні в геополітичній грі деяким людям вигідно через внутрішні протестні рухи зробити так, щоб східна частина відійшла до Росії, що примусить інші області закликати війська США та НАТО на допомогу, і ми остаточно станемо полігоном. Чужої війни. Штучної. Саме це я намагаюсь пояснити людям, і це сьогодні розповідала у Запоріжжі.

Запоріжжя – горда, козацька земля, багата на подвиги, і тепер, відвідавши її у цей час, я вірю - бачу - не будуть нащадки славетних козаків терпіти над собою іноземних загарбників, не дадуть затягнути на шиї зашморг!
    Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.

Ответить в теме
Страница 166 из 290 ПерваяПервая ... 66 116 156 164 165 166 167 168 176 216 266 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права