|
Не нужно включать пофигизм. Вообще этот пофигизм и довел Украину до такого состояния гражданской войны. Даже нет понятия против кого воюем. Никаких внешних агрессоров реально а украинец против украинца. Нужен реальный президент который все это прекратит. Прекратит эту без причинную гибель людей. Нужно реально голосовать за тех кандидатов, кто за мир. Тимошенко к примеру заявила, что нельзя позволить разделить Украину войной. Она уверена, что ни на востоке, ни на западе Украины нет людей, равнодушных к тем трагедиям, которые происходят сейчас в Донецкой и Луганской областях. Именно поэтому украинцы должны объединиться и не дать войне захлестнуть страну. Украинцы должны найти все общее и сплотиться на основе этого.
Нас уже 7 миллиардов.
Скоро настоящую цену будут иметь лишь еда и патроны.
Сплотится то должны, вопрос вокруг КОГО?
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
трохи гумору, для підняття настрою
Показать скрытый текст
офтоп
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
спілкуйесь з людьми. Люди починають вірити тільки тоді, коли ти говориш з ними в прямому діалозі, причому, коли ти говориш відверто
я особисто маю таку особливість, що ніколи не "готуюсь" до промови. Завжди говорю експромтом, таким чином я говорю те, що думаю - люди відчувають таку відвертість, тому більше вірять, ніж в ті слова, які заздалегідь підготовлені в штабі. Бо коли ти починаєш говорити завченими фразами, то непомітно починаєш хвилюватись, чи все правильно сказав, чи не переплутав і т.д. - це дуже відчувається на тонкому рівні вібрацій. А коли та говориш від себе, то наче твоє серце говорить. Я справді вірю О.Богомолець, тому коли спілкувався з однією співробітницею, яка не знала, за кого голосувати, то після нетривалої розмови з нею вона мені сказала: "аж мурашки по тілу пішли"... Ось так!Доброго-доброго вечора, однодумці!
Дуже хочеться поділитися своїми враженнями після першого життєвого досвіду спілкування з людьми на вулицях нашого міста!
Відразу хочу сказати, що розповсюдження будьякого матеріалу реклами чи агіток, флайєрів, газет - це заннятя зовсім далеко від того, що приходилось коли-небуть мені робити. Та я навіть ніколи і не уявляла себе в такій ролі...Соціофобу, одиночці, який мало памятає сусідів, страхається скупчень людей, рідко їздить у громадьському транспорті, спілкується у вузькому колі близьких друзів, могло лише в страшному сні приснитися, що він у ролі вуличного волонтера, пропонує газети в натовпі людей, ще й на Привозі! Майже цілий тиждень моральної підготовки, психологічні поради друзів, "аутотренінги" перед зеркалом...Реальна, участлива підтримка вірної подруги - і от сьогодні я зважилася вийти на вулицю. Перший досвід завжди найяскравіший - перші несміливі кроки на зустріч чужим людям. І яка несподіваність від того, що від твоєї збитої, невпевненої промови у них прокидається, щось схоже на інтерес, потім певний виклик, люди задають несподівані запитання типу " Ви що жартуєте?, Ви дійсно комусь вірите?", або штамп " Ви теж рветеся до влади?". Потім помічаю в їх очах, відчай і жаль,розчарування. Мій вивчений, текст про кандидата, знання біографії і політпрограмми тануть як дим, тоді приходить усвідомлення, що таке насправді волонтерство... Ти просто починаєш казати те, що думаєш, в що віриш. Я віповідаю, " Так - я вірю, бо інакше вже далі жити не можу. Я не можу жити без надії у майбутнє. Нас вбивають кулі ворожості і недовіри в нас самих...І я , просто дякую Богу, що дає нам ще один шанс. Цей шанс в тих, хто бачить в очах добро і прощає ворожість."
Такий посил, месідж, чи суть, і люди ніби прокидаються, щось змінюється, це не можливо пояснити, але з"являється контакт, просять газету і навіть ще одну....починають ділитися своїми переживаннями, сподіваннями, і...людським теплом. Дякують! Нас переповнює щира радість і вдячність за нашу Ольгу, за можливість перемогти себе, за те що нас об"єднує бажання ділитися тим, що зветься Любов до Ближнього... Дякую.....
Україна - це ми!
Для того, щоб скласти своє враження про людину, достатньо послухати, що вона говорить, що робить. Про Богомолець за цей короткий час уже багато чого можна сказати, слідкуйте за новинами. Я за неї готовий був голосувати ще до початку передвиборчої гонки, мені достатньо було послухати її інтерв'ю... не буду повторюватись, почитайте перший пост цієї теми, там все сказано.
Україна - це ми!
https://www.youtube.com/watch?v=YDdc6qWHiRk#t=61
Для тех кто не смотрел 9 мая - Національні дебати кандидатів у президенти. Гриценко - Богомолець - Клименко
http://pravyysektor.info/Ярош объединит
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Богомолец с Юлей не сравнить.
А чтобы понять как она будет работать, надо просто посмотреть, как она раньше работала. Это не сложно. К Вите-пчеловоду не имеет никакого отношения. Надеюсь, не с недолегитимным сравниваете?
Про юлю знают настолько многое, что предпочли бы не знать, именно поэтому у нее шансов нет.
Я желаю всем счастья!
Ольга Богомолець
Щойно відповідала на запитання в Запоріжжі. Розповідала про ситуацію в Донецьку, про людей, які живуть у страху і про тих, хто, прикриваючись ідеями федералізації, відпрацьовує криваві гроші. Розповідала про те, що з нас роблять пішаків на закривавленій "шаховій дошці". І що не можна цього припустити. Ніяк не можна.
Те, що відбувається, - повний політичний абсурд, повний політичний крах, це - результат неспроможності влади навіть донести до людей потрібну інформацію, дати їм альтернативу. Я дуже шкодую, що фізично не можу доїхати до кожного райцентру, говорити до людей, пояснювати.
Для мене, так як і для всіх вас, найважливіше – розбудова єдиної України. Бачу Україну в майбутньому мирною, нейтральною державою. Але нас штовхають на інший шлях. Сьогодні в геополітичній грі деяким людям вигідно через внутрішні протестні рухи зробити так, щоб східна частина відійшла до Росії, що примусить інші області закликати війська США та НАТО на допомогу, і ми остаточно станемо полігоном. Чужої війни. Штучної. Саме це я намагаюсь пояснити людям, і це сьогодні розповідала у Запоріжжі.
Запоріжжя – горда, козацька земля, багата на подвиги, і тепер, відвідавши її у цей час, я вірю - бачу - не будуть нащадки славетних козаків терпіти над собою іноземних загарбників, не дадуть затягнути на шиї зашморг!
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Социальные закладки