Сообщение от
Dalmore
Стас Домбровский с Pavlo Polamarchuk.
13 ч · Odessa Oblast, Одесса ·
СПАСТИ ЧЕЛОВЕКА ПОКА НЕ ПОЗДНО
Выставить требование "Об освобождении из под стражи" на пикете 20 сентября - завтра . Мерія. 9.30
ВЧИТАЙТЕСЬ!!!
Вчера выпустили сепаров по второму мая и сожгли еще одного человека из лагеря Виктория. Точнее двух, ещё точнее - поставили на медленный тюремный огонь. И если по директору с тремя инфарктами у меня вопросов нет, потому шо не доживет, то по воспитателю, девушке, есть не только вопросы а и настоящая мужская истерика.
Вчитайтесь в голый ад:
Київський районний суд міста Одеси заарештував на 2 місяці без права внесення застави старшу виховательку Наталію Янчик, яка відповідала за пожежну безпеку в дитячому таборі "Вікторія"
При цьому підозрювана стверджує, що на момент трагедії вона була працевлаштована у таборі суто формально, пише Пушкинская.net.
Янчик повідомила, що 16 вересня о 07:30 їй зателефонував заступник директора "Вікторії" й повідомив, що потрібно вийти на роботу. За її словами, фактично вона там не працювала, але її документи знаходилися в санаторії.
Того ж дня близько 10:00 ранку поліцейські її забрали з дому до райвідділу й повідомили про підозру. Після цього їй стало погано, й дорогою до обласної лікарні вона знепритомніла.
"Далі я прокинулася у психлікарні в Олександрівці, куди мене перенаправили через гостру реакцію на стрес. Там я перебувала вже під наглядом поліцейських", - додала вона.
Під час судового засідання було встановлено, що Янчик перебувала в Одесі на заробітках, й 30 серпня поїхала додому в Одеську область. З того часу вона вже не працювала у "Вікторії", проте заяву на звільнення вона при цьому не писала.
"Я підписала наказ про призначення на посаду відповідального за пожежну безпеку тому, що мені так сказали. Я була старшим вихователем, але з дітьми не спілкувалася, я лише контролювала роботу вихователів. Коли була перевірка, мені сказали, що це не важливо. У момент трагедії мене там не було", - зазначила підозрювана.
Суддя своєю чергою заявив, що "слід було думати і не підписувати, а заяву про звільнення потрібно було офіційно зареєструвати".
Прокурор також зазначив, що на його думку, підозрювана "нічого не зробила щоб запобігти трагедії, аби врятувати дітей з палаючого будинку".
"Вона бачила порушення, але не запобігла заселенню дітей в потенційно небезпечне приміщення. Жодних інших заходів, окрім тримання під вартою бути не може", - підсумував представник державного обвинувачення.
Далее от себя: За два месяца среди подследственных женщин (наркоманок, убийц, воришек, цыганок торгующих опиумом) в условиях одесской тюрьмы, где недавно зек просто выебал и разрезал на куски женщину-контролёра, наша воспитательница детей, Наташа, превратится в обугленный кусок души, в нравственно иссохшую мумию полусумасшедшей. Некого будет спасать...
ПРОШУ ПОМЕНЯТЬ ПРИГОВОР С СОДЕРЖАНИЯ ПОД СТРАЖЕЙ НА ХОТЯ БЫ ДОМАШНИЙ АРЕСТ
Прошу Людей, поддержать меня в этом. Прошу не обвинять других, а спасти невиновную хотя бы ДО СУДА.
Люди, помогите... Так нельзя.
п.с.
Насправді справа шита "білими нитками" 300% брєду. Знайшли "цапа-відбувайла". За безпеку відповідає директор. Вихователька пройшла відповідне навчання, пройшла атестацію і отримала відповідні документи, що вона навчена і має право інспектувати відповідні об'єкти? Впевнений, що ні. Приймання на таку посаду директором будь-кого без відповідної освіти(підпис під наказом і т д) - це прямий посадовий злочин. Охоче повірю, що вона навіть не знає як та сигналка виглядає і що треба робити.
Раз суддя такої елементарщини "не знає", він куплений...
Социальные закладки