|
Последний раз редактировалось Bivaliu; 05.07.2017 в 18:30.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Ні з чим Ви не знайомі, вуйку. У Вас знань = 0 і в філософії, і в економіці, і в історії, і в політиці. Про що я не раз вже натякав з ПРИКЛАДАМИ маячні, яку Ви тут розповсюджуєте! Ви ж не оспорили жодного з них. Чи таке концтабори винайшли в Канаді, йолопе?...
Був би їх хоч грам, то ви б знали ось це: "...Кім Філбі в 1933 році був завербований радянським агентом Арнольдом Дейчем!"
Зрозуміли? Дейчем (добре, що не Рабіновичем), але, разом з тим, те "чмо" (Філбі) незалежно від приналежності (англієць, німець, француз, єврей), виконувало завдання совкової розвідки ЗА ГРОШІ. Тобто, згадувало, писало те, що йому наказували згадувати та писати.
От і Ви також за тим же сценарієм дієте.
Якщо не секрет, то хто Вас завербував.., не Рабінович, ні? А може завербували ще діда, коли він у Бердичеві на тракторі працював??
Последний раз редактировалось Bivaliu; 05.07.2017 в 18:32.
Историк Владимир Вятрович, глава государственного Института национальной памяти, занимающегося критическим переосмыслением современной истории и анализом документов КГБ, выступил с чисто политическим комментарием по поводу возникшего спора. «Роман Шухевич — самая видная историческая фигура 20 века, он является антисоветским символом».
По его словам, назвать его именем одну из улиц в столице — значит осуществить «почти полный разрыв с советским прошлым». Населению нужны такие символы для того, чтобы мобилизоваться против современной России», — подчеркнул он.
welt.de
Link: http://img.novosti-n.org/analitic/read/2869.html
Радуюсь успехам людей, как своим, но пока еще не реализованным!
Він ще й символ сміливості патріотів і тупості совкового НКВС/МГБ.
Адже після війни (у 1948 році) Шухевич спокійно лікувався в одному з санаторіїв (Лєрмонтовський) Одеси під носом у "видатних контр-р-розвідників" та їх агентури!
При чому, лікувався він саме в кардіолога Неллінгера, професора Сігала та дантиста Балабана, консультувався в лікарів Казацкера і Шмальца.
Чули? Це в тих людей, про яких тут "нєкто" фогс (сотоваріщі) пише, що він їх знищував. Та вони б його здали першими, будь правдою те, що пише фогс, чи згадував Філбі (за "інформацією" того ж невігласа фогса)... Бо на той час він уже був оглошений у всесоюзний розшук і його світлини були в кожному відділку...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 05.07.2017 в 18:55.
Йолопе, те, що його завербував Дейч, не означає того, що я антисеміт.
Ну така була історія, яку Ви не знаєте.., що далі?
Так що, давай, напишу по-вашому: "...лыко-мочало, начинай сначала..."
Ну чому невігласи, коли їх ловлять на відвертій тупості, одразу ж переходять на персоналії і навішують "ярлики"?
Це що, такі методи прописані у ваших інструкціях?
Ну як казав Жванецький: "... сразу пєрєході на нос і лисіну опонєнта.., ну развє можєт чєловєк с такім носом і лисіной (далі по тексту)..."
От вже КПРС-ні пропагандисти-сепаратисти-манкурти-падлюки вкупі!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 05.07.2017 в 19:08.
розумієте Бувалий. немає до вас членів злочиної комуністичної партії Радянського Союзу, довіри. Бо вас бувших комуняк не буває. А оскільки всі ми знаємо, і про це писали тут в темі, що львівську різню на день народження Чупринки влаштували "бувші" комуняки, а Чупринка (Шузевич) , на відміну від комуняк та нацистів, захищав євреїв, а ви євреїв не жалуєте, це із вас так і пре, то я й подумав, а ви випадково не атисеміт?
Слухайте, я Вас прошу, не звертайтесь більше до мене! Чули?
Давайте далі щодо теми. Бо дискусія з невігласами будь-кого принижує до їх рівня.
Порада: "Займіться граматикою. Негоже без 5-ти хвилин "кандидату" від КПРС-ної "філософії" так писати!"
Тут мене ще переконували в тім, що Ви щось там "писали" і мали намір "захищати"!?
Та я б Вас на поріг не допустив би, бо Ви навіть писати грамотно не здібні!
Хоча.., он, Янукович, з такими ж знаннями був і "проФФесором", і "доХтуром" наук (з економіки). "Хобі" в нього було як і у Вас.., ну може трошки довше...
А от до "акаМеДика" не дотягнув.., не вистачило часу...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 05.07.2017 в 19:30.
Учитывая, что ни ОУН УПА, ни Бандера и Шухевич лично не были обвинены ни в малейшей причастности к Холокосту на Нюрнбергском трибунале, все эти вскукареки про то как они там обижали евреев выглядят как комичная в своей абсурдности пропаганда. Это ж не Шухевич с Гитлером пакты про раздел Европы подписывал, а коммуняки.![]()
Спасибо за папуаса
Кстати,а "дело врачей"-это идея Шухевича?.Тимощук была в УПА?"Борьба с космополитами"-это идея Шухевича,Бандеры?
Последний раз редактировалось Bivaliu; 06.07.2017 в 18:39.
А що Ви з мови та на язик скачете? Все рівно ж, що "по-рускі", що на нашій мові.., кількість граматичних помилок у Вас однакова?
Який сенс скакати? Уже пишіть на рідній Вам російській.
І не забувайте, що пропагандою совка, сіянням ненависті до всього українського тут займаються лише бувші КПРС-ні "вчені", наймити, посіпаки, агенти впливу, та місцева кацапня, що до часу причаїлась... От і Ви, "наш філософ", що вчився за КПРС-ною рознарядкою, по цей час тут заливаєте щодо переваг "развітого сіцілізЬма" з повільним переходом у "комунізЬм"...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 06.07.2017 в 18:40.
Я знаю, что Шухевич не влаштовував погромів українців (євреїв, поляків та української інтелігенції, що симпатизувала Радам) у Львові.
Поліцаі їзрадники з комуняк, як ви писали, також не влаштовували, бо їх на той час ще не було у Львові, вони ще не встигли стати поліціями, тільки зайшли війська вермахту.
Війська вермахту також не влаштовували.
Ви писали, про місцеве населення, самі українці? Але там були люди зі зброєю, а значить вермахт не боявся цих людей, що вони будуть стріляти в німецьких солдат.
Питання (не Шухевич, не поліцаї, не місцева населення, не вермахт), а хто були ці озброєні невідомі, що влаштували різню українців єврейського та польського походження, а також українців українського походження що співчували Радам у Львові (три дні) на день народження Шухевича ?
І чому, на вашу думку, сьогодні львівяни (чи то влада так придумала, я ж не знаю. чи то ініціатива мешканців Львова), коли три дні святкують день народження Шухевича, не згадують (день памяті. тощо) різню невідомими українців у Львові в червні 41-го?
Може щось знаєте про відношення самого Шухевича, або офіційну точку зору і ОУН і УПА на ці події, також було б добре.
Социальные закладки