Тема: Степан Бандера - герой Украины

Ответить в теме
Страница 1507 из 1530 ПерваяПервая ... 507 1007 1407 1457 1497 1505 1506 1507 1508 1509 1517 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 30,121 по 30,140 из 30592
  1. Вверх #30121
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Невігласе КПРС-ний, ов...
    Багато букв про УПА. Про ОУН - УПА розкажи

2. Вверх #30122
    User banned
    Цитата Сообщение от Viktoz Посмотреть сообщение
    Фейк.... Свято там сьогодні. 110 років від дня народження Романа Іосиповича Шухевича...
    И это "свято" продлится три дня (дольше чем рождество христово).
    Странно, но день рождения отмечают один день, а вот по случайному совпадению как раз именно эти три дня происходила резня/погром во Львове учиненная теми самыми хероями. И судя по довольным рожам - это было что-то типа развлечения. Эдакий "погромофест".

3. Вверх #30123
    Не покидает форум
    Они же не отмечают годовщину погромов.Они отмечают годовщину рождения Шухевича...А если бы в этот день где-то произошло бы наводнение или другой катаклизм-это обязательно бы навкесили на Львовян-что они отмечают тогда-когда у кого-то было горе..Думаю,что к этому уже все давно привыкли.."Работают" ватные сми и сайты...

4. Вверх #30124
    Не покидает форум Аватар для Viktoz
    Цитата Сообщение от Тано Посмотреть сообщение
    вот по случайному совпадению

У моего кума д.р. 22 июня.... Судя по твоей логике - праздновать этот день нив коем случае НЕЛьЗЯ???

5. Вверх #30125
    Не покидает форум
    Звоните куму и отменяйте.Я свой д.р. отменил-он у меня 12 августа...

6. Вверх #30126
    User banned
    Цитата Сообщение от Фёдор Петрович Посмотреть сообщение
    Они же не отмечают годовщину погромов.Они отмечают годовщину рождения Шухевича...А если бы в этот день где-то произошло бы наводнение или другой катаклизм-это обязательно бы навкесили на Львовян-что они отмечают тогда-когда у кого-то было горе..Думаю,что к этому уже все давно привыкли.."Работают" ватные сми и сайты...
    Наводнение, катаклизм - вы вообще понимаете о чем речь???

У моего кума д.р. 22 июня.... Судя по твоей логике - праздновать этот день нив коем случае НЕЛьЗЯ???
    три дня, а его подопечные как раз в эти три дня убили несколько тысяч, и празднует он непременно на месте преступления - фестивалит? Верю.
    Хотя если ваш "кум" один из соратников Геббельса/Гитлера, то вряд ли будут устраивать фестиваль в Белоруссии, или в России в честь его дня рождения (пример просто связанный с 22 июня, по своей несуразности пробовал догнать ваш).

Ребятки, не парьтесь - я же написал, что это чистое совпадение три дня фестиваля тогда и сейчас.

7. Вверх #30127
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от Тано Посмотреть сообщение
    именно эти три дня[/U] происходила резня/погром во Львове учиненная теми самыми хероями.
    Пане Іудо, а Ви часом не з кацапетівки дописуєте?
    І чому взяли на себе функції і слідчого, і судді?
    Ви вже маєте докази того, що це саме вони вчинили, чи знову кацапськими інструкціями керуєтесь?
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

8. Вверх #30128
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    Багато букв про УПА. Про ОУН - УПА розкажи
    Нажаль.., але Ваш мозок цього не сприймає, бо він працює лише на продукування якоїсь маячні. Мені вже навіть набридло постійно Вас носом у Ваше ж лайно...
    Ну що не напишете, то таке враження, що не більше 7-8 класів за "душою"...

9. Вверх #30129
    Правильно я розумію, що Шухевич зі своїми хлопцями захищав українців (незалежно від їх етнічної принадлежності) від гітлерівців та комуняк?

І що зробили Шухевич зі своїми хлопцями, щоб захистити Лвівян від різні (невідомими...) в червні 1941 року ?

10. Вверх #30130
    Правильно я розумію, що Шухевич зі своїми хлопцями захищав українців (незалежно від їх етнічної принадлежності) від гітлерівців та комуняк?
    Правильно...
    І що зробили Шухевич зі своїми хлопцями, щоб захистити Лвівян від різні (невідомими...) в червні 1941 року ?
    Служба безопасности Украины опубликовала архивные документы, в которых предоставляется информация о жизни и деятельности лидера Украинской повстанческой армии (УПА) Романа Шухевича. Ранее они сохранялись под грифом «Секретно»
    Информация, представшая перед читателями полностью опровергает кучу советских мифов о сотрудничестве Шухевича с нацистами. Сама же жизнь Тараса Чупринки, как его звали в подполье, была очень насыщена и в постоянной борьбе.

11. Вверх #30131
    Правильно...

Служба безопасности Украины опубликовала архивные документы, в которых предоставляется информация о жизни и деятельности лидера Украинской повстанческой армии (УПА) Романа Шухевича. Ранее они сохранялись под грифом «Секретно»
    Информация, представшая перед читателями полностью опровергает кучу советских мифов о сотрудничестве Шухевича с нацистами. Сама же жизнь Тараса Чупринки, как его звали в подполье, была очень насыщена и в постоянной борьбе.
    я давно знаю і без цих архівів, що Чупринка мав справу виключно з розвідкою: до 42 з Абвером, а з 43, коли УПА підписало в Римі секретний договір з Британцями, з МІ 5.

Але відповіді, хто ж всетаки (хто ці таємничі озброєні українці, що могли вільно пересуватися в окупованому вермахтом Львові) підсунув йому таку свіиню на день народження і влаштував у Львові різню (вона була три дні) в червні 41 і що зробив Чупринка зі своїми хлопцями :
    -щоб запобігти цій різні,
    -як він згодом осудив цю різню,
    -і як він згодом притягнув до відповідальності тих, хто скоїв цей злочин проти Львівян
    я так і не отримав.

12. Вверх #30132

Але відповіді, хто ж всетаки (хто ці таємничі озброєні українці, що могли вільно пересуватися в окупованому вермахтом Львові) підсунув йому таку свіиню на день народження і влаштував у Львові різню (вона була три дні) в червні 41 , я так і не отримав..
    Але ж ти і не хочеш її отримати... тобі тут уже неодноразово писали що різню устроїли твої комуняки, а саме їх віддані стерв'ятники НКВДисти Але цього до уваги ти не береш, і продовжуєш талдичити як папуга... це мені нагадує нашу дискуссію про форми власності, які сповідала ОУН-УПАі твої комуняцькі нісенітниці...

Що-до погрому польських євреїв у Львові, то це вже зовсім інша історія. На той час Львів був окупований нацистами, і саме вони, і їх помічники із бувших комуняк-зрадників, які вже називались "поліцаями" - катували євреїв.
    Після загального огляду ходу погрому і страт, які тривали як наслідок погрому, можна виділити окремих учасників події: а) українські поліцаї ( колишні коміняки-зрадники), чия роль у погромі була найбільш чітко задокументована; б) натовп, який сприяв насильству і надав йому чітких рис; в) німці - роль яких в цих погромах важко недооцінити, враховуючи їх відношення до євреїв взагалі.

А Шухевич з Бандерою тут нідочого, мало-того, вони співпрацювали з єврейською общиною у Львові під час німецької окупації.

13. Вверх #30133
    Не покидает форум
    Вы это объясняете тем,кто "твёрдо уверен",что на Украине вместо "Александр Пушкин-"заставляют" говорить "Сашко Гарматный".Я с таким идиотом недавно общался-и он мне с негодованием это "рассказал"..Так,что сыпать биссер перед свиньями-не стоит.Все давно определились...

14. Вверх #30134
    Але ж ти і не хочеш її отримати... тобі тут уже неодноразово писали що різню устроїли твої комуняки, а саме їх віддані стерв'ятники НКВДисти Але цього до уваги ти не береш, і продовжуєш талдичити як папуга... це мені нагадує нашу дискуссію про форми власності, які сповідала ОУН-УПАі твої комуняцькі нісенітниці...

Що-до погрому польських євреїв у Львові, то це вже зовсім інша історія. На той час Львів був окупований нацистами, і саме вони, і їх помічники із бувших комуняк-зрадників, які вже називались "поліцаями" - катували євреїв.
    Після загального огляду ходу погрому і страт, які тривали як наслідок погрому, можна виділити окремих учасників події: а) українські поліцаї ( колишні коміняки-зрадники), чия роль у погромі була найбільш чітко задокументована; б) натовп, який сприяв насильству і надав йому чітких рис; в) німці - роль яких в цих погромах важко недооцінити, враховуючи їх відношення до євреїв взагалі.

А Шухевич з Бандерою тут нідочого, мало-того, вони співпрацювали з єврейською общиною у Львові під час німецької окупації.
    Добре. Тепер розкажи про оцінку цього погрому у Львові Шухевичем, і де на той час знаходився Шухевич зі своїми хлопцями.

Да. Правильно я розумію, потім цих "поліцаїв" (комуняк-зрадників), ти їх правильно береш в лапки, тому що які поліцаї в перший день окупації , що влаштквали погром, хлопці Шухевича стратили?

15. Вверх #30135
    Не покидает форум Аватар для Nickolay
    Вы это объясняете тем,кто "твёрдо уверен",что на Украине вместо "Александр Пушкин-"заставляют" говорить "Сашко Гарматный".Я с таким идиотом недавно общался-и он мне с негодованием это "рассказал"..Так,что сыпать биссер перед свиньями-не стоит.Все давно определились...
    долго вся семья смеялась , я такого ещё не слышал , вот уж поистине с дуру можно и ... сломать
    Любая власть для черни ненавистна

16. Вверх #30136
    User banned
    Цитата Сообщение от Nickolay Посмотреть сообщение
    долго вся семья смеялась , я такого ещё не слышал , вот уж поистине с дуру можно и ... сломать
    Видимо недавно тута..., так как этой дурке лет двадцать. Пошла она, видимо, когда писали по-русски, а потом компьютером переводили..., так как даже свидомый не будет так переводить.
    Последний раз редактировалось Тано; 06.07.2017 в 12:48.

17. Вверх #30137
    От скажіть що "Бояришнік" не впливає на мозок росіян та їх посіпак?
    Дивіться, якби Ви прочитали ті "багато букв", як Ви висловились вище, то помітили б те, що збройні загони вперше були створені лише в серпні 1941 року і звертатись тоді потрібно було не до Шухевича, а до Бульби-Боровця. А в червні, вуйку, курочка ще сиділа на гнізді, а яєчко самі знаєте де ще було...
    Так кому Ви зі свого кабінету в ПТУ адресуєте питання щодо подій у Львові в червні 1941??
    А щодо Шухевича (Чупринки), то він очолив бойові сили УПА лише в 1943 році...
    От біда з Вами.., знань = 0, а ПК "освоїли", як би то не було, а "строчити" вже навчились, от і "строчите" те, що після вживання "Бояришника" присниться, чи то привиджається...

18. Вверх #30138
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    От скажіть що "Бояришнік" не впливає на мозок росіян та їх посіпак?
    Дивіться, якби Ви прочитали ті "багато букв", як Ви висловились вище, то помітили б те, що збройні загони вперше були створені лише в серпні 1941 року і звертатись тоді потрібно було не до Шухевича, а до Бульби-Боровця. А в червні, вуйку, курочка ще сиділа на гнізді, а яєчко самі знаєте де ще було...
    Так кому Ви зі свого кабінету в ПТУ адресуєте питання щодо подій у Львові в червні 1941??
    А щодо Шухевича (Чупринки), то він очолив бойові сили УПА лише в 1943 році...
    От біда з Вами.., знань = 0, а ПК "освоїли", як би то не було, а "строчити" вже навчились, от і "строчите" те, що після вживання "Бояришника" присниться, чи то привиджається...
    Я знайомий з спогадами Кіма Філбі і про перехід в 43-му Чупринки (УПА) під протекторат Британії (МІ5).

А що очолював і де був Чупринка в червні 41го?

19. Вверх #30139
    я давно знаю і без цих архівів, що Чупринка мав справу виключно з розвідкою: до 42 з Абвером, а з 43, коли УПА підписало в Римі секретний договір з Британцями, з МІ 5. Але відповіді, хто ж всетаки (хто ці таємничі озброєні українці, що могли вільно пересуватися в окупованому вермахтом Львові) підсунув йому таку свіиню на день народження і влаштував у Львові різню (вона була три дні) в червні 41 і що зробив Чупринка зі своїми хлопцями :
    -щоб запобігти цій різні,
    -як він згодом осудив цю різню,
    -і як він згодом притягнув до відповідальності тих, хто скоїв цей злочин проти Львівян
    я так і не отримав.
    Та з цією маячнею до своїх кураторів кацапів звертайся.
    Що ти тут людям голову морочиш?
    Тобі ж не відповідь потрібна, а необхідно "потролити" тему, запаскудити її своїм "флудом" тощо...

20. Вверх #30140
    на Украине ...
    Вуйку, в Україні, в Україні. Це на Росії, але в Україні. Не допомагайте вбогим...

Ответить в теме
Страница 1507 из 1530 ПерваяПервая ... 507 1007 1407 1457 1497 1505 1506 1507 1508 1509 1517 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права