|
И это "свято" продлится три дня (дольше чем рождество христово).
Странно, но день рождения отмечают один день, а вот по случайному совпадению как раз именно эти три дня происходила резня/погром во Львове учиненная теми самыми хероями. И судя по довольным рожам - это было что-то типа развлечения. Эдакий "погромофест".
Они же не отмечают годовщину погромов.Они отмечают годовщину рождения Шухевича...А если бы в этот день где-то произошло бы наводнение или другой катаклизм-это обязательно бы навкесили на Львовян-что они отмечают тогда-когда у кого-то было горе..Думаю,что к этому уже все давно привыкли.."Работают" ватные сми и сайты...
Звоните куму и отменяйте.Я свой д.р. отменил-он у меня 12 августа...
Наводнение, катаклизм- вы вообще понимаете о чем речь???
три дня, а его подопечные как раз в эти три дня убили несколько тысяч, и празднует он непременно на месте преступления - фестивалит? Верю.
Хотя если ваш "кум" один из соратников Геббельса/Гитлера, то вряд ли будут устраивать фестиваль в Белоруссии, или в России в честь его дня рождения (пример просто связанный с 22 июня, по своей несуразности пробовал догнать ваш).
Ребятки, не парьтесь - я же написал, что это чистое совпадение три дня фестиваля тогда и сейчас.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Правильно...
Служба безопасности Украины опубликовала архивные документы, в которых предоставляется информация о жизни и деятельности лидера Украинской повстанческой армии (УПА) Романа Шухевича. Ранее они сохранялись под грифом «Секретно»
Информация, представшая перед читателями полностью опровергает кучу советских мифов о сотрудничестве Шухевича с нацистами. Сама же жизнь Тараса Чупринки, как его звали в подполье, была очень насыщена и в постоянной борьбе.
я давно знаю і без цих архівів, що Чупринка мав справу виключно з розвідкою: до 42 з Абвером, а з 43, коли УПА підписало в Римі секретний договір з Британцями, з МІ 5.
Але відповіді, хто ж всетаки (хто ці таємничі озброєні українці, що могли вільно пересуватися в окупованому вермахтом Львові) підсунув йому таку свіиню на день народження і влаштував у Львові різню (вона була три дні) в червні 41 і що зробив Чупринка зі своїми хлопцями :
-щоб запобігти цій різні,
-як він згодом осудив цю різню,
-і як він згодом притягнув до відповідальності тих, хто скоїв цей злочин проти Львівян
я так і не отримав.
Але ж ти і не хочеш її отримати... тобі тут уже неодноразово писали що різню устроїли твої комуняки, а саме їх віддані стерв'ятники НКВДисти Але цього до уваги ти не береш, і продовжуєш талдичити як папуга... це мені нагадує нашу дискуссію про форми власності, які сповідала ОУН-УПАі твої комуняцькі нісенітниці...
Що-до погрому польських євреїв у Львові, то це вже зовсім інша історія. На той час Львів був окупований нацистами, і саме вони, і їх помічники із бувших комуняк-зрадників, які вже називались "поліцаями" - катували євреїв.
Після загального огляду ходу погрому і страт, які тривали як наслідок погрому, можна виділити окремих учасників події: а) українські поліцаї ( колишні коміняки-зрадники), чия роль у погромі була найбільш чітко задокументована; б) натовп, який сприяв насильству і надав йому чітких рис; в) німці - роль яких в цих погромах важко недооцінити, враховуючи їх відношення до євреїв взагалі.
А Шухевич з Бандерою тут нідочого, мало-того, вони співпрацювали з єврейською общиною у Львові під час німецької окупації.
Вы это объясняете тем,кто "твёрдо уверен",что на Украине вместо "Александр Пушкин-"заставляют" говорить "Сашко Гарматный".Я с таким идиотом недавно общался-и он мне с негодованием это "рассказал"..Так,что сыпать биссер перед свиньями-не стоит.Все давно определились...
Добре. Тепер розкажи про оцінку цього погрому у Львові Шухевичем, і де на той час знаходився Шухевич зі своїми хлопцями.
Да. Правильно я розумію, потім цих "поліцаїв" (комуняк-зрадників), ти їх правильно береш в лапки, тому що які поліцаї в перший день окупації , що влаштквали погром, хлопці Шухевича стратили?
От скажіть що "Бояришнік" не впливає на мозок росіян та їх посіпак?
Дивіться, якби Ви прочитали ті "багато букв", як Ви висловились вище, то помітили б те, що збройні загони вперше були створені лише в серпні 1941 року і звертатись тоді потрібно було не до Шухевича, а до Бульби-Боровця. А в червні, вуйку, курочка ще сиділа на гнізді, а яєчко самі знаєте де ще було...
Так кому Ви зі свого кабінету в ПТУ адресуєте питання щодо подій у Львові в червні 1941??
А щодо Шухевича (Чупринки), то він очолив бойові сили УПА лише в 1943 році...
От біда з Вами.., знань = 0, а ПК "освоїли", як би то не було, а "строчити" вже навчились, от і "строчите" те, що після вживання "Бояришника" присниться, чи то привиджається...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки