Результаты опроса: Я...

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • националист(ка)

652 38.33%
  • не националист(ка)

248 14.58%
  • антинационалист(ка)

111 6.53%
  • национализм не поддерживаю ни в какой форме

580 34.10%
  • сам(а) не знаю, кто я

110 6.47%

Тема: А Вы националист?

Закрытая тема
Страница 1459 из 1468 ПерваяПервая ... 459 959 1359 1409 1449 1457 1458 1459 1460 1461 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 29,161 по 29,180 из 29360
  1. Вверх #29161
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Малыш предки украинцев назывались русинами ( пани Фарион кстати сказала не забивать об этом ), ты уверен, что 5.66%?)))
    Татышо...................
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

2. Вверх #29162
    Цитата Сообщение от Francheskа Посмотреть сообщение
    Вот почему они (М.Е. и т.д.) были там, а не игнорировали - чтоб люди не смогли задать вопросы, послушать и сделать выводы.
    Дядька - весьма туповатый, впрочем как и все прыхыльныкы сволоты.

3. Вверх #29163
    Я это в их программе не видела. Может это и есть та антипропаганда?..
    Я понял....Вы - с Марса.

4. Вверх #29164
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    Малыш предки украинцев назывались русинами ( пани Фарион кстати сказала не забивать об этом ), ты уверен, что 5.66%?)))
    можно было бы и забить на Святую Ирину но мне эта версия нравится...так как восточнее збруча о русинах и не слышали то с ней согласен .Здесь нет украинцев !

5. Вверх #29165
    User banned
    От як Ірина Дмитрівна розказала про свою зустріч з одеситами. Вона отримала записку із залу:

"Ваше ставлення до форми одесець?". Спершу мене це спантеличило, а вже потім я згадала, що в унікальній праці Святослава Караванського "Секрети української мови" (1994, с. 128) повноправно зафіксовано словотвірний варіянт одесець на противагу до тиражованого одесит. Отож побороти мовну правду неможливо, і хто як не одесці мені це засвідчили. Зустріч завершилася тільки тому, що вийшов час оренди зали. Ми не хотіли розлучатися. Дивно, що біля входу у приміщення вже не було черні з зображенням Сталіна, московських трикольорів та криваво-комуністичних шмат. Мабуть, грошей їм стало хіба на годину бійки перед зустріччю однодумців та однодухів.

Натхненні нашою українською спільністю, ми поверталися до готелю. По дорозі зайшли на чай до кав'ярні. Чарівна офіціянка спілкувалася російською, але в ній було стільки гостинности, що я знову впала у спогади від Юрія Липи: "Знаємо, що в 1917 році багато українців ішло вмирати за українську волю, говорячи по-російськи, так само, як не один шлезький чи познанський поляк бився проти німців, хоч і не знав польської мови". Коли вийшли з кав'ярні, побачила, що забула мобільний телефон. Мій помічник повернувся по нього. Але приніс не тільки мобільний, але і дивовижний діялог із нічним відвідувачем кав'ярні. Чоловік кримінальної зовнішности, що сидів за барним столиком, зупинив його і почав поганою українською мовою висловлювати йому вдячність за нашу красиву українську мову, в яку він, виявляється, вслухався, коли ми розмовляли між собою. На що Андрій відповів:

– А ви просто говоріть. І все буде добре. Це так, як не стріляти з залежаної зброї.

– Нєт, так нє магу. Я хачю умєрєть там, у вас, на Западє.

– Не треба помирати. Приїздіть до нас у гості.

– Ти нє понял мєня. У вас там душа, а у нас адні панти асталісь.

Як хочеться, аби ті "панти" не розповзалися плямою хохлацтва по українських душах і як ми потрібні один одному із Заходу і Півдня, аби відчути нашу духовну спільність. Казав одесець Юрій Липа: "…поняття раси як цілости – це передусім поняття відрубної, окремої великої духовности". Дякую Одесі за призначення дивувати і полонити."

Ірина Фаріон

6. Вверх #29166
    Не покидает форум Аватар для ssvetlanap
    Оооооооо,капец )))))Прыхыльнык Ирки человек криминальной внешности))Браво)))
    спешите делать добро

7. Вверх #29167
    User banned
    Цитата Сообщение от Diomyd Посмотреть сообщение
    Ты бы свои мысли излагал, а эти ссылки мы не читаем.

8. Вверх #29168
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    От як Ірина Дмитрівна розказала про свою зустріч з одеситами. Вона отримала записку із залу:

"Ваше ставлення до форми одесець?". Спершу мене це спантеличило, а вже потім я згадала, що в унікальній праці Святослава Караванського "Секрети української мови" (1994, с. 128) повноправно зафіксовано словотвірний варіянт одесець на противагу до тиражованого одесит. Отож побороти мовну правду неможливо, і хто як не одесці мені це засвідчили. Зустріч завершилася тільки тому, що вийшов час оренди зали. Ми не хотіли розлучатися. Дивно, що біля входу у приміщення вже не було черні з зображенням Сталіна, московських трикольорів та криваво-комуністичних шмат. Мабуть, грошей їм стало хіба на годину бійки перед зустріччю однодумців та однодухів.

Натхненні нашою українською спільністю, ми поверталися до готелю. По дорозі зайшли на чай до кав'ярні. Чарівна офіціянка спілкувалася російською, але в ній було стільки гостинности, що я знову впала у спогади від Юрія Липи: "Знаємо, що в 1917 році багато українців ішло вмирати за українську волю, говорячи по-російськи, так само, як не один шлезький чи познанський поляк бився проти німців, хоч і не знав польської мови". Коли вийшли з кав'ярні, побачила, що забула мобільний телефон. Мій помічник повернувся по нього. Але приніс не тільки мобільний, але і дивовижний діялог із нічним відвідувачем кав'ярні. Чоловік кримінальної зовнішности, що сидів за барним столиком, зупинив його і почав поганою українською мовою висловлювати йому вдячність за нашу красиву українську мову, в яку він, виявляється, вслухався, коли ми розмовляли між собою. На що Андрій відповів:

– А ви просто говоріть. І все буде добре. Це так, як не стріляти з залежаної зброї.

Як хочеться, аби ті "панти" не розповзалися плямою хохлацтва по українських душах і як ми потрібні один одному із Заходу і Півдня, аби відчути нашу духовну спільність. Казав одесець Юрій Липа: "…поняття раси як цілости – це передусім поняття відрубної, окремої великої духовности". Дякую Одесі за призначення дивувати і полонити."

Ірина Фаріон
    дуже гарний допис! вона з такою теплотою говорить про нас!

9. Вверх #29169
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    Цитата Сообщение от Soital Посмотреть сообщение
    а він їх і не вам кидає)))

10. Вверх #29170
    Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    Шо это за тётка пьяная в вышиванке, которую четыре мента доволочь не могут?

11. Вверх #29171
    Не покидает форум Аватар для Юлия_В

Ірина Фаріон
    Это был не Диомид случайно? Он вчера в таком стиле целую петицию написал.)

Сообщение от Diomyd
    На нармальнам язикє в Адесє не абщаются, патаму шта в Адесє гаварят на жуткам суржикє. Нармальний руский язик імєєтся в Расии, чєво ж ета ви тут так мучаєтєсь, маладой чєлавєк? Тєм болєє, што ну нікак не можетє асвоіть украінскій язик. Ой, бєдняга! Как же неудобна жить в Украіне руским нацистам....
    ))) Диомид, а почему этот свой пост удалили?)))
    Последний раз редактировалось Юлия_В; 18.06.2013 в 20:10.
    - Барышня спрашивают, для большого или малого декольте им шею мыть?

12. Вверх #29172
    User banned Аватар для ALKA
    так,за всех расписываться не надо...там иногда такой кладезь дубняков можно найти....Диомид ! так держать !

13. Вверх #29173
    User banned
    Цитата Сообщение от Соломон Изевич Посмотреть сообщение
    Таки и Жванецкий живет не тут. Он тоже по твоему уже не Одессит?
    Судя по тому что и для кого от сейчас пишет ,то только звание осталось.

14. Вверх #29174
    User banned
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    так,за всех расписываться не надо...там иногда такой кладезь дубняков можно найти....Диомид ! так держать !
    Простите)))))))))))))

15. Вверх #29175
    User banned
    Я не для вас це розміщаю, а для націоналістів і для розумних небайдужих людей.
    А те, що ви нічого не читаєте, видно неозброєним оком. Питання - навіщо ви тут, для чого? Навіщо ви забруднюєте ОФ? Щоденно ви пишете багато, але нічого путнього не написали, окрім негативу та переливання з пустого в порожнє.
    Немає чим зайнятись? Немає сусідок чи подруг, серед яких можна плести нісенітницю?

16. Вверх #29176
    А те, що ви нічого не читаєте, видно неозброєним оком. Питання - навіщо ви тут, для чого? Навіщо ви забруднюєте ОФ? Щоденно ви нічого путнього не написали, окрім негативу та переливання з пустого в порожнє.
    Немає чим зайнятись? Немає сусідок чи подруг, серед яких можна плести нісенітницю?
    Да нет,мы читаем)))Давай ещё про приключении Ирки Хварион в Одессе!!!
    спешите делать добро

17. Вверх #29177
    Постоялец форума Аватар для Francheskа
    А те, що ви нічого не читаєте, видно неозброєним оком. Питання - навіщо ви тут, для чого? Навіщо ви забруднюєте ОФ? Щоденно ви пишете багато, але нічого путнього не написали, окрім негативу та переливання з пустого в порожнє.
    Точно. Форум создан для того, чтобы излагать свою точку зрения, читать мнение оппонента и дискутировать. А они даже не читают - для чего тогда они на форуме?!
    Ответ додумайте сами.....

18. Вверх #29178
    Постоялец форума Аватар для Francheskа
    Одна - не читает, другая читает. Простите.....

19. Вверх #29179
    Одна - не читает, другая читает. Простите.....
    Отвали.Не мешай)))
    спешите делать добро

20. Вверх #29180
    User banned
    Упс...

18 июня 2013

Первинна організація незалежної студпрофспілки “Пряма дія” у Києво-могилянській академії, небайдужі викладачі та студенти вийдуть на протест проти виступу в академії народного депутата України Ірини Фаріон. Вони пропікетують 1-й корпус НаУКМА 19.06 о 17:00. В цей же час у аудиторії 217 заплановано презентацію книги Фаріон “Мовна норма: знищення, пошук, віднова”.

Студенти вважають, що депутат від партії ВО “Свобода” є псевдо-науковцем, а її виступ має на меті пропаганду ксенофобських ідей у стінах університету. Проведення такої зустрічі суперечить як внутрішнім актам НаУКМА, так і актам національного законодавства. «На проведення навчально-виховного процесу та наукової діяльності в НаУКМА не впливають політичні партії, громадські, релігійні організації та рухи», — зазначено у Статуті НаУКМА. Закон України «Про вищу освіту» закріплює принцип «незалежності здобуття вищої освіти від впливу політичних партій». «Не має сумніву, що виступ політично-заангажованого політика є формою впливу на студентів», — додають активісти.
    tema.in.ua

Закрытая тема
Страница 1459 из 1468 ПерваяПервая ... 459 959 1359 1409 1449 1457 1458 1459 1460 1461 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права