Татьяна, я в понедельник опять буду на 1ст. Фонтана, можем попробовать повторить.
Как дочка?
|
Татьяна, я в понедельник опять буду на 1ст. Фонтана, можем попробовать повторить.
Как дочка?
все нормально с дочкой звоните
Христина, ловите 100грн. на Бумера или для бухенвальдовской сучки в НП. Сами смотрите, кому сейчас нужнее.
Сил вам.
Кристина, как дела у Бумера?
Многоточие — это следы на цыпочках ушедших слов...
От форумчанки и её дочки, пожелавших остаться неизвестными, передано мною сегодня через Приват -150грн. Из них 100грн. на Бумера и 50грн для худышки сучки в НП.
Вам Христина, наилучшие пожелания от них и спасибо!))))
fominastar, дуже дякую!
Велике спасибі добрим людям за підтримку і за 150 грн. на Бумера і Аміру.
Зараз відзвтую за такий великий проміжок часу.
В ніч з 12 на 13 квітня Бумеру погіршало. Ми мали їхати в якусь з клінік і виріщили поїхати на 7 Пересипську. Візит до лікаря обійшовся дорого - 350 грн. =( Призначив курс уколів. Але добре, що після них ранки почали загоюватись. Звіт візиту до лікаря подаю.
Дзвінків по Бумеру дуже багато, але вони безрезультатні. Тому було вирішено відвезти Бумку в НП (не лякайтесь). По-перше, більша можливість знайти господарів, по-друге, мед. нагляд, по-третє, долікування - там взялись його лікувати ..знову.
Сьогодні нашого мужичка позбавили чоловічих штучок, а вони в нього були ого-го)) До того ж обстригли повністю (шкода, шерстка вже відросла), але пояснили, що так буде краще для нього, бо все ж таки гниє шкіра в деяких місцях, а також присутнє запалення лімфоузлів.
Я не буду тут обговорювати попередні лікування і чому собаці було недобре знову, хочу вірити,що зі стороні лікарів все було чесно.
Баланс Бумки:
400 - 350 + 100+100=250 грн. А також на Яндексі - 300 руб. (пробую перевести їх)
Гроші збирати не треба. Баланс буде витрачатися на консерви для Бумки, бо сухий корм після натуралки є не дуже хорошим переходом, а також можливо знадобляться якісь ліки.
Ось такі справи.
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 24.04.2014 в 00:57.
Вчора я телефонувала в НП, сказали,що Бумеру колять дуже серйозні препарати =(
Як хочеться,щоб у нього все було добре!
Христина, мы все за него переживаем!
Тримаймося разом.
дуже серйозні препарати =(
какие - называли?
Не сказали і я не розпитувала. Мені не зручно якось випитувати.
почему неудобно? куратор должен знать все! спроси обязательно!
и диагноз, все-все, что могут сказать о его состоянии!
Сьогодні ще хтось телефонував по Бумеру. Якщо чесно, то вже дратують оці безрезультатні дзвіночки і люди, які задарма хочуть вівчарку!
І ще...щоб розвіяти деякі неправильно сформовані думки, то Бумку ніхто в НП напризволяще не залишив. Я продовжую вести його, контролювати і піклуватись.
безрезультатні дзвіночки среди сотни безрезультатных обязательно будет ОДИН, которого ждешь))) это нормально)))
Я продовжую вести його, контролювати і піклуватись. )))))
Як справи у Бумки? Погано.
Чудо на стається =(
Як кажуть лікарі - гниє заживо =((((
В НП стараються, проводять вже експерементальне лікування. Але все так - дають препарати - все гаразд, все заживає, перестають давати - стан погіршується. (((
Також сказали, що будь-яка інша собака вичухалась би, а ось з вівчарками завжди так - якщо захворіла, то назавжди.
Мені дуже важко. Стільки сил, коштів витрачено на порятунок. Стільки сподівань, надій...і все якось так...=((
А ще він дуже схуд =(((
Для звіту - Бумерові гроші у мене, з ними все гаразд. Це 250 грн на картці Приватбанку і 300 руб. на Яндексі ( я туди давно не заходила, не думаю що щось би ще прийшло). За гроші хвилюватись не треба.
Відпустити Бумку після всього я теж не можу. З січня місяця наші долі перетнулись. Той хто не дивився в його очі, тому байдуже, а ось тому хто раз глянув ... В очах видно бажання жити! Він не злий, він такий добрий собака! Може вівчарка і повинна всіх рвати на шматочки, але наш Бумер не такий. Він полюбляє обійматися, облизуватись.. Пишу і плачу.Пробачте.
Боялась я спрашивать новости...
Спасибо, Кристина, что написала.
А эти лекарства, которые дают и все заживает, постоянно давать нельзя?
НП может его дальше держать или ...
Я сама боялась ці новини писати.
НП триматиме його поки ще триває експерементальне лікування, але якщо і воно не допоможе, то .... порадять погодитись на прощання.
Бумку забрали в сім"ю. Хороші люди. У нього є тепер своя територія.
І квартира, і палісаднік. І коли хоче на сонечку гріється, коли хоче в дім біжить. Він любимчик =)
Він на дієті, його лікують у свого вет. лікаря.
А, і він тепер не Бумер=) У нього інше ім"я.
У нас залишились гроші на Бумку. Як правильно вчинити? Перерахувати новому хазяїну на картку? Чи накупити ліків? Що робиться в такому випадку?
Давайте порадіємо за Бумку! Для нас він Бумер)
Социальные закладки