|
Займаючись улюбленою справою, не працюєш жодного дня свого життя)
Не удается получить доступ к сайту
Не удалось найти IP-адрес сервера www.microdata.odessa.ua.
Выполните диагностику сети в Windows.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
вони дуже багато років тому припинили діяльність. Наскільки пам'ятаю ті хто там працював просто повідкривали кілька маленьких фірм.
Хто знає де можна придбати охорону сигналізацію типа лунь (не подобається вона мені, але наші фірми нормальне на пульт не підключають) та нормальні датчики?
Ajax має тільки бездротові системи. В мене підхід - якщо десь можна прокласти кабель, там повинен бути кабель, тому ніяких бездротових технрлогій.
судячи з того що бачу - 11, хоча може й макс. Тому й питаю хто продає та знає що продає, щоб прийти поспілкуватись та придбати.
Взагалі я б узяв тирас, але з ними майже ніхто не працює.
батарейки в каждый датчик по цене от 70 гривень пару раз в год охлаждают ярый пыл любителей новых технологий)). Да и обеспечить тишину в эфире для отсутствия ложных срабатываний не всегда удается. Управление со смартфона - есть и у Луня. Глуповатая функция, за охраной следит диспетчер на пульте.
Явно ты не понимаешь о чём говоришь. 1) Батарейки в датчиках меняются раз в 5 лет. Их ресурса хватает. 2) Никаких ложных срабатываний нет. 3) Управление со смартфона нужно не только для контроля ситуации, а ещё и для снятия и постановки на охрану квартиры в целом, или её отдельных секторов. Например, ночной режим.
Маючи простий радіопередавач можна зробити веселе життя володарю бездротової системи.
В мене є тестова автоматизація будинку - кухня по WiFi, робоче місце - дроти. На робочому місці ніяких проблем, на кухні періодично проблеми. Окрім того - будь який пристрой вимагає живлення, батарейки це дорого та у світи останії тенденцій небезпечно для екології, а якщо ведеш до пристроя живлення дотом, то можна тим дротом й дані передавати.
Лунь так собі рішення,пароль передається по http відкритим текстом.
Социальные закладки