|
пора создавать народное ополчение по полной программе!
God Gave Me Everything I Want, now come on...
Новый российский спецназ для заграницы
Наливайченко: Спецоперація на Донбасі може початись вже цієї ночі
Широкомасштабна спецоперація в Донецькій області за участю Збройних сил України може початися в ніч проти 14 квітня.
Про це в ефірі "1+1" повідомив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.
За словами керівника СБУ, в Донецькій області пройде "масштабна спецоперація зі серйозним залученням військових і антитерористичних сил, а також працівників правоохоронних органів". "Це ті найбільш небезпечні точки, які будуть всіма силами нейтралізовані, якщо відкриватимуть вогонь – будемо знищувати, в цьому немає жодних сумнівів", – сказав голова СБУ.
Також він зазначив, що прояви сепаратизму в містах на сході України координують місцева влада й олігархи.
"Обрані органи влади від Партії регіонів беруть пряму участь. Комуністи взагалі беруть автомати… один із депутатів знімався в Луганську у захопленій будівлі. Ми готові назвати конкретні прізвища через матеріали до Генпрокуратури", – додав він.
Та пусть уже "почнуть"
"Между 34 и 35 годами я прожила 10 прекрасных лет"
А я и не говорю что я за федерализацию, я и не поддерживаю протестующих, я даже не понимаю чего они хотят, и зачем, но меня просто задевают фашисткие наклонности наших форумчан, высказывания типа растрелять, повесить, посадить всех в тюрьмы на пожизнено, протестующих, или лишить право голоса бабушек.
так требовали полностью что бы все государство подписало соглашение с ЕС то есть вышли те кто за подписание, хотя и в то время были возражения по поводу того что майдан не вся Украина и есть несогласные, теперь вышли те кто за подписание соглашения с ТС и четко объяснили что они хотят в ТС, при всем при этом они в ТС тянут только свои регионы а не всю Украину как майдан, короче говоря несмотря на все что я написал до этого меня все равно объявят путинойдом и сепаратистом![]()
Социальные закладки