Сообщение от
Bivaliu
Грицю, "їй же Богу" не Вам про це судити! Не вам, однозначно!
Грицю, ЄС - як і капіталізм, й надалі буде "загнивати" соціально (нам би так жити, як вони), а Росія (Азіопа, як і СРСР) таки загниють капітально!
Так що, щодо "трупа", то Ви не стільки перебільшили, скільки погарячкували, що є більш небезпечною ознакою!
Ви так, коли буде "просвітління", загляніть у "скрижалі", який ВВП зараз у ЄС (де нестатки енергоносіїв та криза) і порівняйте його з Росією (де їх надлишки і немає кризи). Може "розвидниться", хоча, кому я це пишу???
Грицю, у Вас програма "Правда", от скажіть мені по правді, котрий чобіт "лизати" приємніше, лакований (хромовий), чи кирзовий у лайні? Якщо Ви вже аж і про це закинули...
Так і тягне сказати: "Йолопе, розуй очі!". Але я так не скажу, бо все ж очевидно й так. Доречі, Ви майстер інсінуацій, та все ж подивіться уважніше, я чітко написав "сталіно-гітлерівська", а не так, як Ви тут намагались привести! Ну й фантазер Ви, нешановний вуйку, а ще там про якусь "правду" часом белькочите!?
А щодо сала та горілки, то ні тим, ні іншим я нікого не "здобрював", присягаюсь!
Дякую, що Ви так безграмотно згадали про ті "шість мілЙЬОнів" ("грамотєй Ви наш)...
Але ж у першу війну їх теж було не мало, правда, про це ніхто й не згадував, бо то не та війна була! Партія ту не "одобрила", та і Вітчизна тоді була не такою...
Ви ж не "партесь" так, вуйку, а то Ви від злоби аж захлинаєтесь! От і літери вже почали плутати.
Про те, що я "колиНШНій" Ви самі придумали, самі й коментуйте цю маячню!
А я нікого не "обкаляв", хоча й не знаю, що ж це таке?!
Вуйку, Вас же рідна політсила закликала думати рідною мовою, от і робіть це, не картайте чужу Вам мову, а то "дах" зірве...
Вуйку, стримуйтесь, бо Вас вже просто "понесло"!!
Які спецпайки, які пани?? Що це за маячня??
А за решту не бійтесь, історія (час) розкладе все по місцям, а Бог "воздаст" кожному по його справам.
Упевнений, що і про тих згадають, які у "чужому храмі" навмисне псували повітря...
Социальные закладки