че то она на счасливую избранницу никак не тянет....
|
че то она на счасливую избранницу никак не тянет....
Україна понад усе!
Отож, хотел-хотел-хотел... а разве к Анетти вы чё другое видите? ведь только по этому о глубине их чуйств вы и судите: как он на неё смотрит, как он её обнимает, как она его трогает и т.д. А де, я стесняюсь спросить, единство душ, умов, мировоззрений? все ж пусты, она - им противоположность, а де енто видать? хочу товар лицом!
О выводах: у меня чёт не вышло полностью процитировать предыдущее сообщение, так там о том, что аргумент в пользу победилки-Анетти их нервозность перед знакомством с родителями ГГ, это как показатель того, что он ни к кому так серьёзно не относился. А у меня - контраргумент: перед чужим свиданием вызвать Натаху, чтобы показать ей свою семью, пока до этого ещё несколько эфиров, это дать ей прямой намёк на продолжение, по крайней мере до этого момента. А Натаха, тут вааще ни при чём, так... аргумент в дискуссии.
Последний раз редактировалось Каприоль; 16.05.2016 в 09:22.
Шкода , що у молодої дівчини поза з відтельбученою дупкою - основний козир в стосунках з чоловіками.
Всі її тети на камеру говорять про прагнення перемоги, і ніяк не про почуття. Навіть на останній церемонії, коли він їй говорив різні ніжності, вона сказала, що їй це не потрібно, головне, щоб дав троянду.
Це викликає неприємний подив.
А ще більш неприємне те, що після перегляду того, що бачимо ми, холостяк всим задоволений. Це дуже підриває його авторитет. Одна справа, що він багато чого не знає, не бачить, не чує. Інша справа, коли він вже побачив і мав би все ж таки переоцінити свої позиції. Я не кажу, що покинути Гульону, але речі, які не можна не помітити, мав звернути увагу. А так як це шоу, то і нам мав би сказати.
ОДним словом, якщо за всим, що ми бачимо постійно тирчать "вуха" продюсерів, то і відповідне ставлення до учасників цього шпектаклю, а це і учасниці, і холостяк, і їхні батьки, і всі решта, хто маячив в екрані.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Україна понад усе!
Социальные закладки