|
Зачем вам все это?
Что у яценюка и боксера деньги кончились?
Не поверю что у них совсем ничего не осталось, небось сидят и хлеб с икоркой откушивают, пока народ жопы на майдане морозит.
Может просто разойтись?
А еще лучше всем собраться и навалять по самые помидоры этой троице. Слабо?
)))
Священик зі сцени: Зараз триває великий піст і люди часто запитують мене як правильно постити. Так от, зараз головне постити якомога більше правди у твіттер, фейсбук та вконтактє.
Совесть - как хомяк. Или спит или грызет
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Переговоры говорите? Ну-ну
Журналістам грузинської телекомпанії "Табула", які працюють у Києву, українські спецслужби наказують покинути Україну.
Як повідомив грузинський журналіст цієї телекомпанії Дмитро в ефірі "Громадського ТБ", близько 11 години у вівторок троє молодих людей прийшли в готель "Дніпро" і показали грузинським журналістам посвідчення СБУ й Міграційної служби.
Журналістам зачитали постанову за підписом заступника голови Служби безпеки України від 10 грудня, згідно з якою грузинські журналісти повинні покинути Україну. Їх нібито підозрюють у участі у масових безладдях в Україні.
Такі дії робляться нібито в рамках розслідування справи про масові безладдя й зміну влади. Грузинського журналіста попередили, що якщо він не покине Україну, то його видворять примусово.
Також працівники спецслужб зачитали статті Кримінального кодексу України.
Совесть - как хомяк. Или спит или грызет
11 дней шарику. Беда - холодно, но нашему народу не привыкать - во на 7-ом стоят - и выживают...
"Жах не в тому, що щось змінеться, - жах у тому, що все може залишитися так само...." ( Л. Костенко)
Демокра́тия (др.-греч. δημοκρατία — «власть народа», от δῆμος — «народ» и κράτος — «власть») — политический режим, в основе которого лежит метод коллективного принятия решений с равным воздействием участников на исход процесса
Даже 1 млн человек не праве решать за всех. Мои права нарушаются - участвовать в шабаше я не хочу, а проголосовать мне не дают возможности. Ваш бы пыл да в мирное русло- будут выборы- не допустите обмана.
За Януковича не голосовала и голосовать никогда не буду.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F
быстро ты усвоил майданные технологии!))) кстати, я не позволю тебе оскорблять лучших людей Украины, которые по зову сердца вышли протестовать против беспредела, который устроили предатели-"оппозиционеры" на чужеземные деньги! Слава Украине (настоящей)!!!!!! Героям Одессы слава!!!!
Социальные закладки