Результаты опроса: Ваш родной язык, одесситы:

Голосовавшие
1226. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • русский

968 78.96%
  • украинский

212 17.29%
  • идиш

7 0.57%
  • иврит

6 0.49%
  • итальянский

0 0%
  • греческий

1 0.08%
  • татарский

1 0.08%
  • турецкий

0 0%
  • польский

2 0.16%
  • армянский

0 0%
  • грузинский

2 0.16%
  • китайский

3 0.24%
  • молдавский

0 0%
  • гагаузский

3 0.24%
  • французский

3 0.24%
  • другой

15 1.22%
  • болгарский

3 0.24%

Тема: Языковая проблема... Проблема ли?

Закрытая тема
Страница 1230 из 1357 ПерваяПервая ... 230 730 1130 1180 1220 1228 1229 1230 1231 1232 1240 1280 1330 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 24,581 по 24,600 из 27124
  1. Вверх #24581
    User banned
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    ?Мені здається що цього ніхто не зробить,ні один політик.Бо якщо зробить,то потім другі знову будуть відміняти,і буде така катавасія,доки Україна не перетвориться в Росію.Потім буде громадянська війна.Знову на ЗУ будуть бендерівці,чи то пак Ющенківці,чи ще як їх там назвуть.Потім буде міжнародна ізоляція Росії.потім державний переворот,потім скинуть Путіна І т.д.
    А потом придут инопланетяне и заберут всех на Марс. И всё из-за русского - второго государственного. Господи, бред-то какой.. Неужели можно вменяемо такое написать...

Не легше 50% відсоткам вивчити мову і користуватися нею по мірі потреби.Ви готові щоб ваші і наші діти ще 100років воювали?Невже вони не заслужили кращого,європейського майбутнього?Не розумію.
    А не легче ли сделать в стране 2 официальных языка и пользоваться обоими либо одним из них по мере надобности. Или покоя в стране ещё долго не будет. А там, может, и до уровня Европы доползём постепенно. Или нужно реальность обязательно под "хотелки" подгонять? Не выйдет! Поймите это, наконец.
    Последний раз редактировалось Gottik; 19.09.2008 в 01:39.

2. Вверх #24582
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от Gottik Посмотреть сообщение
    Таки прикол... Милай, а вы какой сборной член?

Херой, йопта...
    Я тут не з командою а один.

3. Вверх #24583
    User banned
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    ... І особисте прохання - справді чи не могли б Ви змінити аватарку? Бо як на вразливу жіночу душу, та ще й серед ночі... Брр...
    Оно ж с того и тащится, что "кто-то кого-то" провокуе на грубость...
    Посмотрим, как администрация расценит такое явление, тут уже немало пунктов набралось... Спокойной ночи!

4. Вверх #24584
    User banned
    Для мене викладач кафедри,при тому завкафедри,при тому завідеологічним відділом по роботі з закордонними будівельниками всесоюзної будови-то була дуже велика і впливова людина.Тай ви знаєте що в ті часи значила партія КПРС.А він був не останньою людиною в тій партії.
    ну и что? можете немного перефразировать)) например, "мало ли какие придурки встречались в той партии"... независимо от национальности и родного языка, между прочим

5. Вверх #24585
    Я заметил... А вот как вы заметили, что я не заметил - для меня загадка.Gottik
    Бо Ви розпочали критично відповідати на свій же пост,хоча я там тільки для приколу поміняв слово російський на український.

6. Вверх #24586
    Я заметил... А вот как вы заметили, что я не заметил - для меня загадка.

Возможно. Если бы я был членом экзаменационной комиссии, не видать бы вам было вашей золотой медали, как своих ушей...

Мне неизвестны ваши математические успехи, ваши же "успехи" в украинском и русском языках вы продемонстрировали с лихвой. Чтобы получить золотую медаль, нужно было иметь "отлично" не только по математике, но и по всем остальным предметам, включая украинский и русский языки. Как же вам это удалось?

Кстати, мне стало интересно, каким образом Зигмунд Фрейд стал "украинцем". Вот где собака порылась:

Да, Лем и Захер-Мазох - тоже "украинцы", во Львове родились.
    Голда Меир - ещё та украинка, вообще родом из Киева.
    Якщо ми так будемо докопуватися то і Пушкіна негром назвемо.

7. Вверх #24587
    User banned
    Я заметил... А вот как вы заметили, что я не заметил - для меня загадка.Gottik
    Бо Ви розпочали критично відповідати на свій же пост,хоча я там тільки для приколу поміняв слово російський на український.
    Вот дался вам этот прикол... Да заметил я, заметил... Ну перекрутили мой пост, повставляли кое-чего. Так я серьёзно ответил. А серьезно ответить на мой - слабо? Или только "приколы" в ответ можете? Кстати, добрая половина постов от вас здесь - прикол ещё тот...
    Последний раз редактировалось Gottik; 19.09.2008 в 01:51.

8. Вверх #24588
    User banned
    Якщо ми так будемо докопуватися то і Пушкіна негром назвемо.
    Так чего же вы начали "докопуваться"?

9. Вверх #24589
    [QUOTE=greenok;3286430]ну, простите)) латынь я считать не буду)))
    а учебники и на украинском были доступны, практически уверена

Тут з Вашої сторони прокол.Практично до цих пір немає підручників по медичних спеціальностях на українській мові.Це при 17 роках незалежності.До цих пір всі медицину вчать російською.Мій син цього року закінчив.Всі п"ять років вчився російською мовою.Ще й в Києві дістав двійку від хіміка за те що не знав якогось терміна з хімії російською.Коли хлопця запитав,він назвав українською,а той мудак поставив двійку і сказав-учи великий и могучий русский язык. МИ УАНМ є такий інститут.
    Коли студенти запитали викладачів чого вони не виконують закону про державну мову.вони сказали так-закон діє для державних вузів,а ми вуз приватний,отже викладаємо як хочемо,хоча аккредитацію проходять державну,і диплом видають державного зразка.

10. Вверх #24590
    User banned
    [QUOTE=smeet;3286459]
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    ну, простите)) латынь я считать не буду)))
    а учебники и на украинском были доступны, практически уверена

Тут з Вашої сторони прокол.Практично до цих пір немає підручників по медичних спеціальностях на українській мові.Це при 17 роках незалежності.До цих пір всі медицину вчать російською..
    ну так и предъявляйте претензии правительству, чтобы фигней не занималось, а начало выпускать учебники на гос. языке... а то ить хаят сов.союз и Россию, а плодами их труда все продолжают пользоваться... нехорошо, однако

11. Вверх #24591
    [QUOTE=lens;3286435]Слухайте, ну ж Ви впертий! Вам купа людей відповідає українською, причому, перепрошую, куди краще нею володіючи, аніж Ви, а Ви знову чіпляєтесь за це "вивчіть"... Знаю я українську мову, знаю. І не тільки я. Від цього російська не перестає бути нашою рідною, невже це так важко зрозуміти? Вигадайте вже щось інше... А європейське майбутнє до чого тут?)) Від того, що з країни вичавлюють мову, рідну для мільйонів її громадян, країна стане цивілізованішою? Аж ніяк. Не сподівайтеся. Хіба швидше здичавіє...
    Так в чому проблема.Для чого весь кіпеж.Ви ж все прекрасно знаєте.А хто вас слухає як ви говорите дома,між собою.Хто вам забороняє говорити російською.А кіно в кінотеатрі подивитесь раз на місяць українською,а кожен день по телебаченню російською.Тоді все нормально.Ніяких претензій ні до кого.Мир і дружба і медична служба

12. Вверх #24592
    User banned
    Ще й в Києві дістав двійку від хіміка за те що не знав якогось терміна з хімії російською.Коли хлопця запитав,він назвав українською,а той мудак поставив двійку і сказав-учи великий и могучий русский язык.
    Согласен, что мудак. А как вы назовёте тех, кто заставляет школьников после русских школ сдавать тесты на украинском (естественно, речь не идет про украинский язык и литературу)?

13. Вверх #24593
    User banned
    Согласен, что мудак. А как вы назовёте тех, кто заставляет школьников после русских школ сдавать тесты на украинском (естественно, речь не идет про украинский язык и литературу)?
    а как будет "мудаки" по-украински?

14. Вверх #24594
    User banned
    Так в чому проблема.Для чого весь кіпеж.Ви ж все прекрасно знаєте.А хто вас слухає як ви говорите дома,між собою.Хто вам забороняє говорити російською.А кіно в кінотеатрі подивитесь раз на місяць українською,а кожен день по телебаченню російською.Тоді все нормально.Ніяких претензій ні до кого.Мир і дружба і медична служба
    Опять 25... Вы действительно не понимаете или прикидываетесь? Мы хотим беспрепятственно пользоваться родным языком во всех сферах повседневной жизни, в том числе и в кинотеатрах, получать на нем образование, обращаться в госорганы и т.д.

15. Вверх #24595
    Цитата Сообщение от Kozachello Посмотреть сообщение
    Представляю, каковы реально результаты "зубрёжки на латыни" - бедные ваши пациенты!

Да тут вообще тема ..."провокує", но почему-то "азербайджанская команда" Х и У вас ещё не обложила... А очень хочется, уж поверьте!
    Хай буде Вам відомо що мої пацієнти зовсім не бідні,до мене черга зазвичай тижнів на два.
    Тепер пане це речення на яке я відповів, воно образливе для мене.Ви постійно мене ображаєте і хочете щоб я був толерантним?Це ж натуральна провокація як в тій пісні Висоцького:"Ты Зин на грубость нарываишси".
    Я про команду говорив жартома.Жаль що Ви не зрозуміли.Я про це зразу ж і сказав.А Ви знову за своє.Невже ВАм не стидно-всі на одного.

16. Вверх #24596
    [QUOTE=greenok;3286461]
    ну так и предъявляйте претензии правительству, чтобы фигней не занималось, а начало выпускать учебники на гос. языке... а то ить хаят сов.союз и Россию, а плодами их труда все продолжают пользоваться... нехорошо, однако
    Та я хотів,але як подумаю що буде на ОФ.Скажуть що вже не Ющенко, а smeet розпочав насильницьку українізацію медичних вузів.

17. Вверх #24597
    Цитата Сообщение от Kozachello Посмотреть сообщение
    Оно ж с того и тащится, что "кто-то кого-то" провокуе на грубость...
    Посмотрим, как администрация расценит такое явление, тут уже немало пунктов набралось... Спокойной ночи!
    Ви всі пункти записуєте й пронумеровуєте,не забудьте зошит прошити і порахувати кількість листків.Пишіть оперу вночі,і рано під двері щоб ніхто не побачив,як в фільмах про кдб.

18. Вверх #24598
    Так само.Нехай спочатку переведуть вивчення всіх предметів на українську а потім це роблять.
    На скільки я знаю,що в Закарпатті для національних шкіл друкували тести їхньою мовою.

19. Вверх #24599
    User banned
    Хай буде Вам відомо що мої пацієнти зовсім не бідні,до мене черга зазвичай тижнів на два.
    smeet, а вы какой доктор?
    Невже ВАм не стидно-всі на одного.
    Что ж вы все жалуетесь... Ну позовите уже какого-то единомыленника\ов в поддержку. Или вам нужен гандикап?

Цитата Сообщение от smeet
    Та я хотів,але як подумаю що буде на ОФ.Скажуть що вже не Ющенко, а smeet розпочав насильницьку українізацію медичних вузів
    А вы бы взяли и написали на украинском учебник. Может, по нему будут учиться будущие поколения. )
    Лично я поддерживаю то, что направлено на развитие всего украинского (новые книги, фильмы, музыка), а не на борьбу с русским, на что в основном и направлены усилия нынешней власти.

20. Вверх #24600
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    ну и что? можете немного перефразировать)) например, "мало ли какие придурки встречались в той партии"... независимо от национальности и родного языка, между прочим
    Мені від цього не було легше що він був дійсно придурком,та діло не в тому.це була державна політика,не він зробив навчання в центрі України російською.Ви зрозумійте це те саме що зараз у вас.Приходить дитина що все життя вчила всі предмети російською,а їй кажуть віднині ти в інституті вчиш все українською.Але вам легше, ви хоч маєте право виражати своє невдоволення,а я, і тисячі таких як я не мали цього права,а хто посмів,того не можуть найти до сьогоднішнього дня.КГБ працювало.

Закрытая тема
Страница 1230 из 1357 ПерваяПервая ... 230 730 1130 1180 1220 1228 1229 1230 1231 1232 1240 1280 1330 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права