|
Шановний, судячи по Вашому посту, можна подумати, що Ви у Росії! Я розумію, що Ви російський націонал-шовініст і не приховуєте цього!
Бо за моїм міркуванням з такою недоброзичливістю (нехлюйством) писати про Україну може або хворий манкурт, а бо здоровий іноземець, що ненавидить країну про яку пише...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Бывалый, держи свои шизоаналитические выводы для врача. Я так понимаю, что требовать подтверждения моей принадлежности к "російським націонал-шовіністам" просто бессмысленно.
Пане экс-коммунiсте! Ты где увидел "недоброзичливість (нехлюйство)" по поводу именно Украины? Если для тебя Украина тождественна шизо-шароварным национал-маргиналам - это сугубо твои медицинские проблемы.Бо за моїм міркуванням з такою недоброзичливістю (нехлюйством) писати про Україну може або хворий манкурт, а бо здоровий іноземець, що ненавидить країну про яку пише...
ЗЫ. И вообще, завязывай со своими коммуняцкими манерами вешать ярлыки и разоблачать "врагов народа нации".
Слава українським українцям української України!
Невірне розуміння завдання породжує невірну "теорію"!
Шановний, українцям зараз (і воякам ОУН-УПА тоді) непотрібний ворог! Вони ні про що так не мріють, як про те, щоб їх залишили у спокої і дали можливість власноруч вирішувати свою долю, будувати своє життя!
Ворог потрібний тому, хто його сам придумує, щоб націлити народ на боротьбу з "химерами" і відволікти його від негараздів, від своєї власної особи!
Наприклад, КПСС (колись) і Путіну (зараз)!
Коли проти нього піднявся власний народ він придумав "бандерлогів" і нацькував "свору" на боротьбу з ними!
А українці не придумували собі ворогів, ці вороги їх завжди переслідували, починаючи з 17-го століття!
І з того часу українці (з різним успіхом) виборюють свою свободу у саме у ворогів...
Ну Алка не піддається навчанню. У нього і свої думки, і своя історія, і своя граматика...
Але ж Ви (сподіваюсь) зрозумієте визначення "націоналізму", котре я вже викладаю тут щонайменше разів з десять (для особливо "обдарованих" за принципом "повторєніє - мать учєнія"):
"Национали́зм (фр. nationalisme) — идеология и направление политики, основополагающим принципом которых является тезис о ценности нации как высшей формы общественного единства и её первичности в государствообразующем процессе. Как политическое движение, национализм стремится к отстаиванию интересов национальной общности в отношениях с государственной властью.
В своей основе национализм проповедует верность и преданность своей нации, политическую независимость и работу на благо собственного народа, культурное и духовное возрастание, объединение национального самосознания для практической защиты условий жизни нации, её территории проживания, экономических ресурсов и духовных ценностей[2]. Он опирается на национальное чувство, которое родственно патриотизму. Эта идеология стремится к объединению различных слоёв общества, невзирая на противоположные классовые интересы."
Як видно з нього, Ваш посил щодо націоналізму є хибним. Чи то від незнання питання, чи то зумисно(?)...
А от суть шовінізму (у тому числі сучасний російський націонал-шовінізм) саме цю ціль на меті і має: доказати свою перевагу над іншими!
Потрібні докази? Будь ласка, найдіть мені в Одесі (будь-де в Україні) рекламний щит з твердженням, що українська мова і культура найкращі і світі?
Натомість, я Вам лише по Одесі наведу десяток прикладів подібних "хвалєбних од" щодо російської мови та культури...
Це і "самая-самая", і "великая", і могучая...
Так що, не плутайте "шовінізм" (з претензією на переваги нації) з націоналізмом (самоствердженням нації)!
А останнє - взагалі нісенітниця, бо саме націоналізм є підвалиною ПАТРІОТИЗМУ!
Людина, яка не любить свою мову, свою культуру, свій народ не може бути його патріотом. Максимум, на що вона здібна, це патріотизм по відношенню до своєї кишені, сім'ї та (можливо) шлунку і квартири...
Успіхів Вам у боротьбі...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 13.10.2012 в 18:33.
Пане Біваліу, це одне і те саме. Нацики хочуть ствердження своїх над іншими. Особливо в "державотворчому" (яке безглузде слово) процесі.
Це ви з кимось боретесь? Кажуть, що ви колишній комуняка, котра їздила на власному авто з шофером і підживлювалась з спецпостачання КПРС. Може і так, адже комуняки завжди з кимось боролися. Вам, мабуть, не вистачає гасел типу "мы за мир на всей планете, чтоб щастливо жили дети". Облиште цю маячню. Настав мир і це не подобається нацикам, горіти їм у пеклі.
Этим вы показали что не относитесь к украинской нации, вы представитель другой, и только родились или проживаете на территории...
Отсюда и страх, который порождает образ врага. При упоминании о национализме у вас сразу тело покрывается гусиной кожей и волосы дыбом встают, а перед глазами пылающие дома и яма с трупами...
Вы можете ответить что такое друг и кто такой враг? И может ли друг стать врагом, и если да, то почему?
Meine Ehre Heisst Treue
Судьей и исполнителем Вы, конечно же, видите себя? И Вас, после таких заявок, все должны любить и уважать? Беда в том, что судя по таким высказываниям, нацик это Вы и в той стадии, которая уже не лечится, не убеждается. Здесь в самый раз ампутация. Такой воинствующий нацизм страшен, просто пророссийская Аль Каида какая-то...вообще то тема о национализме, а не нацизме
Последний раз редактировалось Владимир Ц.; 13.10.2012 в 19:55.
Для Вас можливо!
Он, для Януковича (наприклад) одне і те ж саме, що "профессор", що "проФФесор"!
На процесі чітко розмежували, що таке "нацизм".
Ні ОУН, ні УПА там навіть не згадувались!
Я ні з ким не борюсь (но истина дороже)!
А от у Вашій особі я помічаю всі ознаки "нацика" (російського націонал-шовініста, який періодично напускає туману поганою українською мовою)...
Про Вас багато чого кажуть, але я вірю лише в те, що ви бувший колгоспний пропагандист! Решті не вірю, допоки сам не переконаюсь!
Ось так і Ви дійте...
Пропагандист повинен довіряти лише коспектам, які занотував у райкомі, а не балачкам "каптінармусів", а то вони Вас на хибний шлях виведуть...
Ваша мова - ганьба Україні. Ви часто густо помиляєтесь, я недноразово виправляв ваши русизми. Помовчте вже в мою адресу стосовно мови, самі вчіться.
Так ви колишній комуняка? Це правда, пане Біваліу? Якщо це так, то у вас зовсім немає власної позиції у житті. Вам завжди треба комусь служити. Я сам по собі, я формую свою думку власноруч, чого не можу сказати про вас, пане Біваліу.
Социальные закладки