|
замполит,ты так и не ответил,зная уродливую сущность коммунистического режима почему у тебя было жгучеее желание стать членом...КПСС ?...ведь попасть в эти самые члены дело было отнюдь не легким...."долгая дорога в дюнах":вылизанные задницы парторгов,заложенные товарищи и нескончаемые кандидатские доклады на партсобраниях...и наш "совестливый" бывалый не задавал вопросы о голодоморе и упе ?не поверю...
Родионович,обьяснишь внятно тогда может тебя и можно будет "понять и ...простить"(с)
Я спокійний як лев на сонці. )
Вкотре вже. Київ, Коростень, Фастів і до румунського кордону, то це пів-України?
Пане Біваліу, візьміть шкільний атлас України і згадайте, як вона виглядає. Вілізьте зі свого схрону і подивіться на сонце. Я не буду показувати, де воно. Може, вам полегшає. ) Заодно вже відійдіть від остогидлого старого оунівского радіопередавача, ваша зміна радиста на ньому скінчилася. Платівка зносилася, пора викидати. )
ЗУ - це джерело маячні в Україні. Я би про неї на згадав, мені все одно, але я пам'ятаю помаранчів, як провідників лайна, яке тоді лилося з ЗУ. Повторюю, ніхто не лізе на ЗУ і не вказує їм, хто в них герой. Мені би хотілося, щоб вони сиділи у своєму Львові і не смерділи на всю Україну. ЗУ - це їх територія, хай в них там буде свій "герой". Тут такого не треба.
В них зовсім немає сорому, особливо коли сусіди сміються. Цебто Польща, Росія.
Пане Біваліу, не "заціпило", а "зачепило". Все, йдіть на перездачу заліку з мови.
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
О петушки проснулись)))
Социальные закладки