Наверное не 100 грн. Это моя знакомая(ручки не успевшие) .Карточку проверите - может не обновилась.
|
Наверное не 100 грн. Это моя знакомая(ручки не успевшие) .Карточку проверите - может не обновилась.
Отправлено с моей микроволновки через розетку!
Инициативная группа помощи животным "Кот и пес"
Если душа — это умение любить, быть преданным и благодарным, то животные обладают ею в большей степени, чем многие люди.
Щоб не було плутанини. Надходження на картку:
28.02.14 12:58 Зачисление перевода с карты ПриватБанка через «Приват24». Плательщик VISHNEVSKAYA SVETLANA ANATOL'EVNA - 15 грн. (смс не надійшло)
06. 03.14 08:52 Пополнение наличными в терминале самообслуживания: Одесса, ул.Дидрихсона,4, "Одесская Академия Строительства". - 30 грн.
06.03.14 22:13 Зачисление перевода с карты ПриватБанка через «Приват24». Плательщик STARCHENKO ELENA NIKOLAEVNA - 100 грн.
07.03.14 11:14 Зачисление перевода с карты ПриватБанка через «Приват24». Плательщик KOROSTELEVA NATAL'YA PAVLOVNA - 30 грн.
07.03.14 15:29 Пополнение наличными в терминале самообслуживания: Одесса, ул.Академика Заболотного, д.57, корп.2, Отделение банка. - 100 грн.
Дані зі сторінки Приват 24. Більше нічого не надходило.
Всього 275 грн. З них 100 грн., як виявилось на інші потреби. Значить баланс Бумера 175 грн. Але я вже витратила на Анандін 60 грн., тому загальний остаток - 115 грн.
Дуже прошу допоможіть зібрати гроші для погашення боргу і перетримки.
Бумер балується на перетримці =(( Дуже незручно перед людьми ((((
Будь-ласка, допоможіть мені зібрати гроші для погашення боргів і оплати перетримки.
Одні печальки =(
Але є і хороші новини - у Бумки виростає нова шерсь і він поправився)) Скоро зроблю нові фото)
и мы немного помогли..100 гр для мальчика.люстдорфская дорога..а шкодничать ,для молодых овчариков-это нормально..они очень игривы ..им скучно без внимания
Как дела у Бумера? Есть ли звоночки? Какой долг по парню.
Кристина , где пропали? Все вас ждет. там еще кое-что.
Отправлено с моей микроволновки через розетку!
Надходження за останні дні - 300 грн. ( я дуже вдячна всім, хто допомагає!!!) Я пізніше розпишу детально надходження через Приват 24.
Баланс всього 415 грн.
На днях мені телефонувала дівчина і хотіла допомогти в погашенні боргу,але особисто через клініку. Я всі координати дала, але дзвінків від дівчини і клініки мені більше не було.
Тому борг на той момент, коли я в останнє була там складав - 2300 грн. за проживання і майже 200 грн. за мед. препарати.
Дзвінків не було =(
Але я на вихідних побачусь с Бумом, нафоткаю його, він виглядає вже набагато краще.
У нашої перетримки золоті ручки!!! =)
Наджодження сьогодні - 50 грн. від Каті Аква (перевела Криня)
Дуже Вам дякую!!!!!
Витрати - були куплені ліки Анандін мною 14 березня - сума 60 грн. 3 ампули.
Баланс всього - 415 - 60 + 50 = 405 грн.
Була у Бумки в суботу) Гуляли вулицями на поводку - він енергійний, активний, обростає шерстю =) Сил у нього=))) Важко втримати))
Ми заглянули йому у вушка - там якісь виділення зеленуваті і неприємно пахнучі. Не знаю, чому в клініці не заглядали у вушки. Треба купити ще якісь краплі. Які?..
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 17.03.2014 в 19:06.
Зателефонували з НД, нагадали про борг =(
Я попросила фото чеків-боргів для форума. Чекаю,щоб виставити їх тут.
в 15.15 перевод для бумера (люстдорфская дорога,таврия)
Я отримала на рахунок в 15:14 - 800 грн. tanea_stav, я дуже-дуже Вам дякую!!! Подяку душі і радість серця неможливо передати словами, Ви неймовірно добра і щедра людина!!! =)
В 15:19 на рахунок - 50 грн.
Загальний баланс - 1255 грн. (405 + 850)
Фото боргу, надісланого сьогодні з НД. ( чек на 2300 за проживання, є ще заборгованість за медикаменти близько 200 грн., але їх я вже точно сама оплачу з зарплати).
![]()
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 18.03.2014 в 16:13.
В 15:19 - это мой скромный взнос для Бумчика![]()
Многоточие — это следы на цыпочках ушедших слов...
7439231 таня я не умею пользоваться карточкой готова дать 100гр в 10час звтра буду в центре на машине
Перевела только что 300 грн. на карту Приватбанка для Бумера!
Крепкого здоровья ему и вам спасибо, что помогаете и даете клич о помощи!!!
Христина, ловите 100грн для Бумки или других ваших подопечных. перевод через приват.
Удачи.
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 21.03.2014 в 11:56.
Социальные закладки