Забавный Вы ей Богу.То что Ильенко цитировал Гитлера,как Вы говорите,не может автоматически означать,что он нацист или фашист.Его многие цитировали и цитируют и он, надо признать, был совсем не глупым человеком.
Приведу вам небольшую цитату из работы известного историка-архивиста В.Кентия:
« Дружина відомого італійського фізика Е. Фермі Лаура Фермі, згадуючи свое перше перебування в США в 1939 р., писала, що в "Америці з великим інтересом спостерігали за фашистським рухом". І далі вона зазнвчала: "Це був доволі сприятливий час для фашизму до нього ста¬вилися терпимо і навіть співчутливо...1"46.
Відомі державні і громадські діячі, зокрема, колишній король Великоб¬ританії Едуард VIII (потім герцог Віндзорський), В. Чсрчілль, Д. Ллойд-Джордж та інші вважали А. Гітлера національним героем Німеччини.
Неабияке враження нв світову спільноту справило проведення в Берліні в 1936 р. XI літніх Олімпійських ігор. З цієї нагоди майже 5 тис. міст нашої планети обрали А. Гітлера своїм почесним громадянином. До 1939 р. іменем фюрера Німеччини було названо у багатьох країнах світу 1133 вулиці.
Цікавими здаються тогочасні думки про фашизм і росіянина Б. Савіикова. одного з найпослідовніших ворогів радянської влади. В одному з листів ло М. Арцибашева у 1924 р. він писав: "Не знаю як Вам, але мені фашизм близький і психологічно й ідейно. Психологічно - бо він за дію і вольове напруження, на протилежність безвілля і прекраснодушності парламентсь¬кої демократії, ідейно - бо він стоїть ив національній платформі і водночас глибоко демократичний.»
Я думаю,что Вам еще рановато писать курсове работы на такие сложные темы.
Займитесь пока чем нибудь попроще.

Социальные закладки