За два слова, які вам не сподобались, так дійсно, ЧЕРВОНІТИ не буду.
Навязування російської, свою справу зробило, я став гірше писати, але сподіваюсь виправити це становище, завдяки вам.
Я не в тому віці, щоб комплексувати із-за таких дрібниць.
А от, якщо укр.мова буде державна, а російська регіональна, то все рівно російськомовним громадянам, прийдеться вчити укр.мову. І мабудь це так лякає деяких товаришів.
А от, якщо укр.мова буде державна, а російська регіональна, то все рівно російськомовним громадянам, прийдеться вчити укр.мову. І мабудь це так лякає деяких товаришів.
А если наоборот?
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
а ты за нас не переживай.
я, к примеру даже при страшной "принудительной русификации" умудрился хорошо знать украинский.
поэтому мне и непонятно, что помешало тебе.
если бы я был украиноговорящим то я бы написал "все одно" ...
За два слова, які вам не сподобались, так дійсно, ЧЕРВОНІТИ не буду.
Навязування російської, свою справу зробило, я став гірше писати, але сподіваюсь виправити це становище, завдяки вам.
А теперь интересен вопрос: как звали Владимира на Руси - "Красное солнышко" или "Червоне сонечко"?
а ты за нас не переживай.
я, к примеру даже при страшной "принудительной русификации" умудрился хорошо знать украинский.
поэтому мне и непонятно, что помешало тебе.
Социальные закладки