Ну ШО, народ? Готовы завтра проявить патриотизм?![]()
|
Ну ШО, народ? Готовы завтра проявить патриотизм?![]()
Глосовать нужно.
А за кого - критериев выбора достаточно.
Голосовать пойду в любом случае, не хочу, что бы "галочку" поставили за меня. Не важно - за кого, у меня своё мнение, правильное или ошибочное - время покажет. Но тогда мне будет стыдно за то, что я ошиблась, а не за то, что дезертировала
А що ВИ (звертаюся до всіх) зробили, щоб в України жилося краще?
Я, ми, ви ще винні цій країні як земля колгоспу, бо не даючи нічого в замін вимагаємо всього. Держава Україна молодша за більшість відписувачів в цій темі.
Нажаль, багато хто плутає патріотизм і своїх/чужих політичних ідолів.
Україна та патріотизм - це не Президент чи Рада і таке інше.
Це земля, наш народ, наший дух, традиції та звички.
Це те, що абсолютна більшість з нас любить, хоча і не здогадується, що це і є справжній патріотизм. На відміну від популістичної шароварщини.
Тут могла бути ваша реклама
Опитування звичайно чудова річ, але лише вони одні нічого не змінять.
Проте, там затронуті досить важливі речі.
Уявімо - мінімум 50% чоловіків з завтрішнього дня почнуть поступатися місцем в транспорті і жіноча частина ВЖЕ помітить, що в цій країні стало бодай трішки краще жити...
З завтрішнього дня 50% з нас перестануть давати хабарі
і хабарництва стане на 50% менше... Воно буде наполовину знищене...
З завтрішнього дня, давайте хоча б 50% з нас буде більше посміхатися один одному і ВСЯ країна стане щасливіщою.
Хтось там з китайських медреців сказав - "дорога в 1000 льє розпочинається з першого кроку".
Тож давайте ми всі його зробимо, а не будемо чекати, поки нам хтось перший посміхнеться.
В принципе, YOKO прав.
А еще китайские мудрецы говорят, что этот первый шаг начинается с себяХтось там з китайських медреців сказав - "дорога в 1000 льє розпочинається з першого кроку"..
Как раскачать народ, вот в чем вопрос. Властям (любым) раскаченнный народ не нужен.
Тут.
Виділив "жирним".
А все же обидно что после всего, что происходит, есть у людей доверие к ораньжевым и белокрасной. Вывод - люди верят слухам и СМИ, не пытаясь даже задумываться и анализировать информацию. Жаль!
Социальные закладки