|
Мы согласились
Мы отказались
Нам еще не звонили
шоб подольше такие конкурсы продержались в газете, купоны срока не имеют
Лучше прожить один год, как пантера, чем всю жизнь, как овца.
Это и неудивительно: номера одноразовые, мошенники меняют их, как перчатки - далеко не все успевают попасть в сеть. Никогда уведомления о реальных выигрышах не приходят таким образом. Так что не парьтесь и не вздумайте перезванивать. Можно, конечно, "стукнуть" в МТС на этот номер, но толку от этого, прямо скажем, будет немного: у разводил стартовых пакетов немеряно - заблокируют им этот номер, они тут же распечатают следующий пакет. И так до бесконечности.
Рабів до раю не пускають
Под Новый год у родителей участились звонки на мобилку с неизвестных номеров. Нажимаешь ответ - там сразу бросают. Перезванивать я им не советовал ))
Насколько я помню, там тоже народ ломанулся в суд.Мошенников осудили.Книга была об истории финансовых пирамид и мошенничестве.Данный инцидент имел место в конце позапрошлого века.
Когда-то читал про еще более суровый развод. В начале 20-го (а может и конце 19-го) века чудак ежедневно помещал в газете объявление "Осталось только .... дней, когда вы еще можете прислать мне 1 доллар!!!!". В результате обогатился на несколько десятков тысяч (тогда не хилые деньги). В суде - некоторые одураченные туда обратились- заявил, что ОН НИЧЕГО НЕ ОБЕЩАЛ, а если кто-то и прислал доллар просто так, так это ж его добрая воля.
ЗЫ. Тема, правда, про лохотроны Одессы, а не Америки... но мы предположим, что парень был одесситоми все станет на свои места
![]()
Очередной "шедевр" на э-мейл,на кого интересно рассчитано,на детей 5 лет?
Від Г-н Пелл Гордон
Номер мобільного телефону: +447011147938
Я Г-н Пелл Гордон Від Harlsden, Північно-Західному Лондоні, тут в Англії. Я працюю в банку NatWest Корпорації Лондона. Я пишу Вам з мого офісу, який буде мати величезну користь для нас обох. У моєму відділенні, будучи помічником менеджера (Великого Лондона регіональне відділення), я виявив, кинутих суму 15 млн. фунтів стерлінгів Великий британський фунт стерлінгів (п'ятнадцять мільйонів Великий британський фунт стерлінгів) в увазі, що належить до одного з наших закордонних клієнтів покійного пана Томпсона Моррісон Американський громадянин, на жаль, загинув в авіакатастрофі на Алясці Airlines рейс 261, що зазнав катастрофи 31 січня 2000, включаючи його дружину і дочку.
Вибір контактують вас викликали з географічного характеру, де ви живете, зокрема, через чутливості угоди. і конфіденційності в цьому документі. Тепер наш банк чекає будь-якого з родичів в діяльність по претензії, але ніхто цього не зробила. Я особисто була невдалою в пошуку родичів протягом 2 років, я прошу вашої згоди, щоб представити вас як найближчих родичів / Буде одержувача з померлим, щоб доходи від цього рахунку на суму 15 млн. фунтів можуть бути виплачені до вас.
Це буде виплачено або спільно в цих відсотках, 60% мені і 40% для вас. Я забезпечений усіма необхідними правовими документами, які можуть бути використані для резервного копіювання це твердження ми робимо. Все це мені необхідно заповнити Ваші імена на документи та легалізувати його в суд тут, щоб довести, що ви як законного одержувача. Все, що я зараз вимагають ваші чесні співробітництво, конфіденційність і довіру, щоб дозволити нам побачити цю угоду до кінця. Я гарантую вам, що це буде здійснюватися в рамках законного механізму, який захистить вас від будь-яких порушень закону.
Прохання надати мені наступне: як ми вже 7 днів, щоб запустити її до кінця. це дуже-дуже терміново! PLEASE.
1. Повна назва
2. Ваш Прямий мобільний номер
3. Контактні домашню адресу.
Пройшовши через методичний пошук, я вирішив зв'язатися з вами, сподіваючись, що ви знайдете цю пропозицію цікавою. Будь ласка, на підтвердження цього повідомлення, із зазначенням ваших інтересах надати Вам додаткову інформацію. Докладають зусиль до дайте мені знати ваше рішення якомога швидше.
З повагою, Г-н Пелл Гордон
Номер мобільного телефону: +447011147938
Електронна пошта: [email protected]
В субботу на Привозе покупал мясо.
Бабуся очень деревенского вида пыталась развести банальнейшим способом - обвесила.
"Ась? Что? Ой, милок, чтото с весами...". Но деньги вернула - а куда ей деваться.
Контроль, контроль, еще раз контроль.
мне постоянно на почту ukr.net приходит,что я выграла 100000000 и они хотят мне переслать,но надо им прислать точный адресс , телефон, и тд) кому-то еще что-то подобное приходилО?????
Социальные закладки