|
.Боббоб вы про такую книженцию слыхали ? Давайте поищем вместе !Ближайший соратник Степана Бандеры Ярослав Стецько в книге «Мое жизнеописание» писал: «В политическом плане я стою на позиции монопартийного и авторитарного устройства Украины, в социальном плане – на позиции… близкой к национал-социалистической программе… Москва и жидовство – это самые большие враги Украины и носители различных интернациональных идей… Стою на позиции… полного переноса на Украину немецких методов уничтожения жидовства…»
Странно. Что имя Ярослава Стецька Вам не знакомо.
Можем тут почитать, это то, что Бандера точно знал.
еще чутьАкт 30 июня 1941 года
3. Новосоздающееся Украинское Государство будет тесно совместно действовать с Национал-Социалистической Велико-Германией, которая под руководством своего Вождя Адольфа Гитлера создает новый порядок в Европе и в мире и помогает украинскому народу освободиться от подмосковской оккупации.
Украинская Национальная Революционная Армия, которая создается на украинской земле, будет бороться дальше совместно с Союзной немецкой армией против московской оккупации за Суверенное Соборное Государство и новый порядок во всем мире.
А Судоплатов молодец, раз его до сих помнятВ версии Акта изданной в 10 июля 1941 г. в газете «Жовкивські вісті» текст заканчивается фразами «Слава героической немецкой Армии и её фюреру Адольфу Гитлеру», «Украина для украинцев».
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BA%D1%82_30_%D0%B8%D1%8E%D0%BD%D1%8F_194 1_%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0#.D0.A2.D0.B5.D0.BA.D1.8 1.D1.82_.D0.90.D0.BA.D1.82.D0.B0![]()
господи, как уныло огрызаются националисты... "вы все бредите-бредите-бредите! шановный, посмотри, как они бредят! они не любят Украину!"
и НИ ОДНОЙ попытки объяснить, чем же героичен Бандера.
как же вы убоги в своем безумстве.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Рапортую ! Уже кое что нашли но в иврите слабы...вы говорили что в языках профи.Случаем не переведете непонятки ?
http://www.2000.net.ua/print?a=%2Fpaper%2F54061
Для хорошо владеющих украинским языком.
уже все отмечено.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Опять КГБ! Шо за мания преследования?
Не потеряй меня в кровоподтёках дней...
Якщо чесно,то мені сам Бандера як особистість не дуже подобається.Але він був дитиною свого часу.Якби тоді перемогли Бандера і ОУН,то в Україні була б така ж політична система як в СРСР і Німеччині.Тоді інакше не знали і не вміли.Просто в тюрмах би сиділи другі люди.При СРСР сиділи ті що не любили СРСР,а в Україні де б правлячою партією була б ОУН Бандери сиділи б ті хто б не любив Україну.Так само всі б ходили строєм і з прапорами і співали гімни. Тоді був такий час і такі порядки.Хтось питав яка була б економічна політика при Бандері.Аналогічна СРСР, просто б всі заводи і фабрики аналогічно були б у державній власності а замість компартії керівною і спрямовуючою силою була б ОУН. От і все. Я не знаю,чи це було б добре для України,але для розвитку її культури,освіти ,мови було б звісно добре. Чи розвивалася б економіка на Україні без СРСР? За умови переходу режиму з тоталітарного в більш м"який ліберальний і з переходом в ринкову економіку по часу десь як в Німеччині.Якщо б затягнули з цим,то плелися б у хвості.Але по-любому економіка б піднялася раніше ніж в Радянській Україні.Заставила б Європа.Звідки знаю? Мій дід був учасником 1 світової війни.Після війни проживаючи на території Австро-Угорщини він мав 50 га землі,на яких працювала його сім"я і двоє-троє найманих робітників, він в Італії закуповував товар і перевозив залізницею його в Краків і Варшаву,цим він теж заробляв гроші.В селах гірських районів розвивалась м"ясо-молочне тваринництво і люди продавали продукцію також по великих містах Австро-Угорщини.Для чого я це кажу-люди були підприємливі,ділові.Навіть при жорсткій владі,через певний час її б змінили на більш м"яку, ліберальну і розвиток би почався паралельно розвитку всіх європейських країн.
Я ніколи не зменшую значимість процесів індустріалізації які пройшли в Україні за роки СРСР.Однозначно зроблено було багато.Однозначно багато було зроблено в піднятті освітнього рівня українського народу-це були плюси, але поряд з цим було і багато мінусів.
Але це вже більше офтоп.Ми говоримо про те чи зробив щось Бандера героїчного для України.
Особисто я вважаю,що люба людина,яка не сиділа на печі а йшла за ідею в тюрму, воювала з риском для свого життя,не сиділа в теплій хаті а щоденно рискувала життям вона вже є героєм.
ГЕРОЙ, -я, ч. 1. Видатна своїми здібностями і діяльністю людина, що виявляє відвагу, самовідданість і хоробрість у бою і в труді. // Особа з цим званням. 2. чого. Людина, яка втілює основні, типові риси певного оточення, часу, певної епохи тощо. 3. Головна дійова особа літературного твору. 4. чого і без додатка. Особа, яка чим-небудь відзначилася, привернула до себе увагу.
http://www.slovnyk.net/?swrd=%E3%E5%F0%EE%E9&x=46&y=16
Це визначення цього слова в тлумачному словнику.
3 значення пропустимо бо воно відноситься до літератури.
1,2,4, визначення -під них всіх Бандера як особистість підходить.Я ще раз кажу,що особисто мені він не дуже..
Але про нього говорять,про нього знають,він відзначився(хтось вважає що погано,хтось вважає що добре -це особиста думка кожного)його персона привертає до себе увагу(хоча б на цьому і інших форумах,в пресі в телебачені-згадайте програму на Інтері він мало не виграв титул найвизначнішого українця).
Так він помилявся, але складується так,що їдея за яку він поклав своє життя це була ідея побудова незалежної української держави.І тепер коли незалежна українська держава існує,було б неправильно не відзначити його устремління і його боротьбу.У нас досить пам"ятників людям які від України дуже далекі.В кожному райцентрі стояли пам"ятники Леніну,а Ленін мав таке відношення до України як я до Бангладешу.Крім того що знищив незалежну УНР,заславши криваві банди Мурав"йова на Україну.
Так що в тому, щоб на державному рівні відзначити таку особистість як С.Бандера я не бачу нічого ненормального.
Интересно у вас с Судоплатовым получается.Подорвал Коновальца-герой,славный сын Советской Родины.Бандера приказал убить Перацкого-бандит,террорист и упырь.Это как со шпионами.Советский-храбрый разведчик,умница и патриот.Американский(к примеру)-подлый шпиён,наймит Запада,убийца из-за угла.Детский сад какой-то.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Социальные закладки