| ||
Отсутствие в программе можно трактовать очень по разному.
Просто если хоть немного подумать - то становится понятным, что на нынешнем этапе Янукович хочет заручиться поддержкой не только электората на Юго-Востоке но и на Северо-Западе.
Потому и не педалирует эту идею (чтобы не отпугивать украиноязычное население).
Время этой идеи наступит позже. Для этого власть на Украине должна лишиться национально-озабоченного оттенка, общий градус национализма в украинском политикуме должен упасть.
И либо Янукович вернёт эту идею в программу ПР (что можно сделать в любую минуту) - либо это сделают другие политики.
Янукович выдаёт анти-российские перлы:
Янукович розповів про русифікацію і те, як вчив українську мову
Івано-Франківськ, 17 грудня 2009, 16:27
Янукович на Галичині розповів про русифікацію і популяризацію української мови.
Кандидат в президенти України Віктор Янукович заявляє, що державна мовна політика має бути такою, щоб кожен, хто живе в Україні, міг з гордістю говорити: "Я – українець!".
"Ми маємо навчитися поважати одне одного, хто б де не жив. – зауважив Янукович перебуваючи в Івано-Франківську. – Маємо розвивати традиції наших дідів-прадідів. Від цього ми будемо сильнішими і багатшими".
За словами лідера “регіоналів”, його часто запитують: чому він наполягає на російській мові.
"По-перше, я роблю це дуже толерантно. – сказав він. - Я не бачу в цьому питанні взагалі проблеми. І тут не повинно бути радикальних підходів. Ми знаємо, що в нашій історії колись була русифікація. Що казали на Західній Україні: погано було так чи ні? Люди до цього відносились не добре. І про це пам’ятають. Це був, як кажуть перегин".
Янукович вважає, що такий підхід люди мають і до "українізації". "Це питання, до якого треба підходити толерантно. – наголосив Янукович. - Я добре пам’ятаю, коли на східній Україні почали розмовляти українською. Я, наприклад, жодного слова не знав українською. Але ми почали спокійно вивчати. Були різні громадські організації, зокрема "Просвіта", яка доступною мовою доводила усім: давайте будемо домагатися, щоб наші діти в Україні знали українську мову. І тоді пішов рух такий спокійний, довірливий вивчення мови по всіх напрямках. Такий підхід, безумовно, дає надію з повагою відноситись до російськомовного населення і до людей, які там живуть".
На думку політика, люди добре розуміють, що "ми зараз живемо в незалежній державі ім’я якій - Україна. І ми всі, безумовно, не можемо не знати свою рідну мову – українську".
http://tsn.ua/ukrayina/yanukovich-rozpoviv-pro-rusifikatsiyu-i-te-yak-vchiv-ukrayinsku-movu.html
Способен ли управлять страной политик, которому психиатры не доверяют вождение автомобиля?
http://www.frontsmin.com/ns.jsp_locale_uk_UA_an_497.php
Я думаю на форуме есть те которые разочарованы в Ющенке и Тимошенке они свою работу показали в "лучшем виде"
«Майдан» был не за Ющенко, а против Януковича. Неужели с первого раза не ясно было.
Доход Яныка с 2005 года вырос в 138 раз!!! Вы можете себе это представить! ? Страна загнивает, а это быдло купается в деньгах. Ни у одного кандидата нет таких доходов!
Он кричит, что власть плохая и ничего не делает, а сам будучи в оппозиции хоть что-то сделал? Где он был 5 лет? ведь засветился только перед выборами!
Трижды уголовник!!! И это то, на что мы заслуживаем?
Толком и трёх слов не свяжет, только и может, что с листика читать, спрашивается зачем нам тупой и ограниченный президент! ?
Страна одумайся! Неужели у нас совсем мозгов не осталось и мы окончательно похороним державу выбрав уголовника...
Это представитель старого поколения, которое вместе с Кучмой все эти годы так называемой «независимости» бесстыдно грабило и деребанило страну. Волк в овечьей шкуре!!! Навел бы сначала порядок у себя в офисе, а то ни достучаться, ни до кричаться, ощущение, что набрал в команду одних дыбилов. Что ж биг-борды развесил по всей стране, что ты услышишь каждого, мудило.
ТЫ позор для нашего народа! Что ты без поддержки бандюка А_хме_........... това. Или вам мало донецкого региона, где годами всех опускали, спаивали, сажали на иглу. А теперь решили этот опыт перенести на всю страну? - ярко сказанно!!!! )))))
Социальные закладки