|
Ну, за моск.Президент Украины Виктор Ющенко поручил создать в стране Институт мозга, сообщает proUA. Соответствующий указ был подписан 22 декабря.
С предложением об учреждении такого института, как отмечается в документе, ранее выступило Министерство здравоохранения страны. В институте, согласно указу, будут проводиться фундаментальные и прикладные исследования в области неврологии, психиатрии, психологии и нейрореабилитации, будут разрабатываться программы исследования мозговой деятельности, а также будет проводиться подготовка специалистов в этой сфере.
Что такое Украина, как незалежна страна? Свой язык, своя культура, свой народ, своя история, своя духовность. Ющенко это пытается нам объяснить. Когда-нибудь мы это поймем. Можеть быть...
Ток что, выступая в Крыму, завершал свою обыденную речь обо всем и ни о чем словами "Я буду президентом! Я переможу!". Почему то захотелось плюнуть в экран.
http://www.nashvybir.com.ua/News/news/Details/703Ющенко: Двомовності в Україні ніколи не буде
Виступаючи на Конгресі української інтелігенції в Криму, Віктор Ющенко зазначив, що на шкалі національних цінностей на першому місці стоїть мова. Він підкреслив, що знати та спілкуватися можна і треба багатьма мовами, але державною повинна бути лише українська. «Це мова ідентичності, тотожності», – наголосив Президент.
Він зауважив, що не знати української мови – це соромно. Ющенко розповів, що одного разу на дипломатичному прийомі до нього підійшов Посол в Україні однієї з колишніх республік Радянського Союзу. «Він мені каже: «Пане прем’єр-міністр, я хочу вам доповісти – за 4 місяці свого перебування в Україні я засвоїв, вивчив українську мову. Більше того, за ці 4 місяці я свого собаку видресував на українські команди»», – розповів Ющенко.
Він також наголосив, що з двомовністю ми ніколи не матимемо української держави. Зокрема він назвав спекуляцією передвиборчу агітацію Януковича щодо двомовності. «Інакше я не можу це тлумачити, коли кожні вибори Янукович нас ґвалтує тезою двомовності», – каже Президент. Він звернувся із запитанням до лідера Партії регіонів: «Вікторе Федоровичу, якщо ти переконаний, що це є відповідь на твою політичну позицію, чому за п’ять років найбільша фракція в парламенті, плюс комуністи, плюс команда Литвина не вирішили це питання?», – наголосив Ющенко.
При цьому він зазначив, що Янукович провідником цього питання ніколи не буде.
И Президент бандит и пиво дорожает
schumacher
"Він зауважив, що не знати української мови – це соромно. Ющенко розповів, що одного разу на дипломатичному прийомі до нього підійшов Посол в Україні однієї з колишніх республік Радянського Союзу. «Він мені каже: «Пане прем’єр-міністр, я хочу вам доповісти – за 4 місяці свого перебування в Україні я засвоїв, вивчив українську мову. Більше того, за ці 4 місяці я свого собаку видресував на українські команди»», – розповів Ющенко."
Это что тонкий сарказм, которого Ющенко не понял ? Получается посол выучил украинский для общения с собакой?!
Украина: Ющенка в Украине не будет.Ющенко: Двомовності в Україні ніколи не буде
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки