|
А мне вот письмо не пришло, перевели бонусы в электронные, но что то акций как то маловато....
.
Ваші Спеціальні пропозиції мають такі умови:
- чотири пропозиції при покупці «Будь-яких товарів» на суму не менше ніж 160грн., Ви додатково на свій рахунок отримуєте +560 балів,
- чотири пропозиції при покупці «Будь-яких товарів» на суму не менше ніж 40грн., Ви додатково на свій рахунок отримуєте +120 балів,
- одна пропозиція при покупці «Овочеві консерви» на суму не менше ніж 27грн, Ви додатково на свій рахунок отримуєте +270 балів.
Или нормально? раньше как то больше было... И никакого новогоднего списка
Почитание почти всегда кончается оскорблением того, кого почитали.
А.Моруа
накопичено 9069
бали за покупки 5948
додатковi бали 3121
Бонус 90.69
Если правильно посчитал - это 1.55% скидки. Притом что я загнал все купоны с прошлого письма и +300 получал не раз за 100 грн.
Лохотрон![]()
+1 Сегодня в Таврии любовалась скидкой 3-4% в чеке, причем сразу же сэкономленной денежкой. Насколько там цены в основном ниже - молчуДаже в Космосе, увы - на молочку и ряд жизненных продуктов цены доступнее Сильпа
![]()
закругляюсь с магазином - буду по акциям брать предложения, в рыбные дни если что приглянется - и грибы шиитаке, в Сильпо пока они дешевле везде мною виденных. Увы![]()
Мне прислали такой списочек:
- вісім пропозицій при покупці «Будь-яких товарів» на суму не менше ніж 50грн., Ви додатково на свій рахунок отримуєте +150 балів,
- одна пропозиція при покупці «Будь-яких товарів» на суму не менше ніж 100грн., Ви додатково на свій рахунок отримуєте +350 балів,
- одна пропозиція при покупці «Свіжого м'яса птиці», не включаючи фарш на суму не менше ніж 40 грн., Ви додатково на свій рахунок отримуєте +400 балів,
- одна пропозиція при покупці «Свіжих овочів, фруктів та зелені», включаючи мандарини та банани на суму не менше ніж 10грн., Ви додатково на свій рахунок отримуєте +100 балів,
- одна пропозиція при покупці «Кулінарії», включаючи курку гриль та салати на суму не менше ніж 6 грн., Ви додатково на свій рахунок отримуєте +60 балів.
по этим купонам мона получить 10% в итоге,грубо говоря))) но список на НГ-нЭту, если бы не форум- не узнала бы.
24 декабря на икру будет действовать скидка 20%! Акционные продукты выделяются специальными ценниками. Ищите объявление об акции каждый четверг в рыбном отделе вашего супермаркета!
Яблоки, ананасы, мясо, икра красная, вермут, оливки, печень трески..
http://silpo.ua/ru/actions/priceoftheweek/?PAGEN_1=1&
ПАНДЕмия!
а если взять акционную красную икру - на нее будет работать завтрашняя скидка в 20%?
ПАНДЕмия!
кто пробовал эту икру красную? брать не брать?
ПАНДЕмия!
Социальные закладки