|
на радиобазаре, в магазинчиках с разъемами
Вот предлагают https://forumodua.com/showpost.php?p=8642588&postcount=1
Мы всегда получаем то, что реально хотим.
нет, не с любой.
Для nVideo и для Radeon нужны разные шнурки,у nVideo выход только Svidio там нет композита.
тут азы..
Глюк - это когда компьютер играет с нами, а не мы с ним.
Можете посоветовать какую то модель видеокарты и какой кабель который бы работал с моим ЭЛТ.Может у кого был опыт.Подскажите пожалуйста. Может у кого был конкретный опыт работы с таким
У меня ноутбук подключен к Sony Bravia через HDMI шнур. И звук и изображение были в норме где-то 4 месяца....А вчера все пропало!!!! Экран на телевизоре черный! Комп видит подключение через HDMI вход, а изображения нет!!! Подскажите, пожалуйста, что делать или к кому обратиться!
Тут була зачинена темка про підключення відеокарти до аналогового ТВ. Нещодавно поміняв собі відеокарту. Вона має DVI, HDMI та VGA. Хочу підключити поки що аналоговий ТВ.
Знайшов в європейському неті таке![]()
і таке
Хто знає, чи буде воно то працювати, чи подумає?
Последний раз редактировалось Кот Да Винчи; 22.12.2009 в 00:22.
От така {censored}, малята...
Треба підгледіти що там дядько Ляо намалював у мануалі. Якщо DVI == будь-що окрім DVI-D, то буде, нікуди не подінеться. При наявності гостроти зору 1.0 +/- 0.5 можна спробувати розгледіти та впізнати паразита на відясі по зовнішньому вигляду
![]()
In Mickey Mouse we Trust
Егеж, наскільки я розумію, це DVI I
А цеDVI I Dual link analog and digital. Тобто усе зустрілося та залишається знайти того звіра у крамниці. Нє?
![]()
Схоже що так воно і є... але я не радів би передчасно, бо той самий дядько Ляо може впаяти що завгодно, а не всі піни підключити. Рекомендую спочатку перевірити роботу карти з перехідною хрінню DVI-DSUB на монітор з VGA щоб переконатися.... а взагалі наявність цієї хріні є добрим знаком![]()
Последний раз редактировалось {Totoro}; 22.12.2009 в 01:35.
In Mickey Mouse we Trust
Звіра отого не вполював. Одначе здобув іншого. Тепер в мене по DVI підключений один монітор, інший по D-Sub. Тому експеримент відтерміновується. Гадаю, що ТВ буду підключати вже по HDMI.
Социальные закладки