| ||
Последний раз редактировалось lens; 13.12.2009 в 00:20.
Слава українським українцям української України!
не увидел ничего "намного более радикального". ты ведь, когда здесь деятелей из восвободы цитируют, как я понимаю, крепко зажмуриваешь глаза?свое бревно вытащи для начала.Їх би хто засудив.... Хоча приказка про "бревно в глазу" завжди буде в силі.![]()
тебе ведь предлагают: развод по-хорошему.
и варитесь там в своем соку.
бинго,
даже круче
вот источник, невинное дите пишет
http://bibl.kma.mk.ua/pdf/naukstud/5/8.pdf
за остальных упомянутых надо или так поверите?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
http://www.zaxid.net/newsru/2009/4/2/120035/Олег Тягнибок также проинформировал, что был комсомольцем. "Долго - до 1989 года, как и все. Не будучи в комсомоле, невозможно было поступить в институт. Когда я вернулся из армии 1989 году и восстановился в институте, тогда как раз начались акции национально-освободительной революции. Тогда мы все дружно сжигали комсомольские билеты, выходили из комсомола, побили там рейвахи", - рассказал Олег Тягнибок
тоже мне, бином Ньютона
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Ну и Лукьяненко
http://pravybakhmut.ucoz.ua/forum/22-57-11951-1953 вступив у комсомол, у партію. 1953 поступив на юридичний факультет Московського університету. 1954 одружився. Вів активне громадське життя.
но корректней воспользоваться прямым источником
За 1951-1953 роки я вступив до комсомолу, а потім і до партії, закінчив самостійно 7-й клас, переклав усі шкільні науки з української на російську мову і у вечірній школі при Будинку офіцерів Нахічеванського гарнізону здобув середню освіту.
З тих міркувань, що з усіх факультетів університету найбільші знання структури суспільства та механіки управління людьми дає юридичний факультет, я і вступив 1953 року на юрфак Московського університету імені Ломоносова. Там я страшенно активно зайнявся різною громадською працею, готуючи собі шлях уверх.
У 1954 році після першого курсу я одружився. Передчуваючи можливість арешту, не став брати москвичку, шлюб з якою був би побудований майже виключно на коханні. Для тривкого шлюбу самого кохання замало. Потрібні спільні уявлення про багато побутових речей і порядків, потрібні спільні уявлення про моральні цінності. Крім того, сама моя політична мета — причина можливого арешту та її вимушеної самотності — не повинна бути їй ворожа. Я гадав, що таку жінку я зустрів у рідному селі під час канікул. Вона, Надія Никонівна Бугаєвська, навчалася в Київській сільськогосподарській академії і, як і я, приїхала в Хрипівку на канікули. Та їй не поталанило. Вона мріяла про сім'ю, а я — про Україну. Я не дав їй родинного щастя (а інколи думаю, що взагалі краще було б мені не одружуватися), оскільки приніс їй тільки безконечні страждання.http://exlibris.org.ua/lukjanenko/r01.htmlвот такВ час останніх вакацій поїхав до Львівського обкому партії і домовився, щоб обком зажадав від державної комісії по розподілу молодих фахівців МДУ спрямувати мене в розпорядження Львівського обкому. Так і сталося. Львівський обком запропонував мені до вибору кілька районів з посадою штатного пропагандиста райкому партії. Я обрав Радехівський, де й поселився з дружиною у вересні 1958 року.
и фрагмент, напомнивший мне о некоторых пользователях ОФ
вот оно чтоЗа п'ять років мене сім разів у Москві образили “хохлом”. Кожен із цих сімох був моїм колегою і називав мене хохлом у доброму гуморі так собі, між іншим, переходячи від одного слова до іншого.
Последний раз редактировалось Sklif; 13.12.2009 в 01:18.
Як негідники минулого можуть займатися безпекою сьогодення ?
Хіба злочинець зацікавлений в сильній правоохоронній системі ?
Президент має у своє розпорядженні важелі впливу на силові структури. І право законодавчої ініціативи. Навряд чи нардепи погодяться на люстрацію. Але тоді можна звернутися до народу шляхом референдуму.
І безумовно, потрібні структурні, кадрові реформи в правоохоронних органах.
Але хто з кандидатів діючої влади в цьому зацікавлений ?
Також, слід не забувати, що ВРУ наділена Конституцією правом застосування процедури імпічменту.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Интересно было бы узнать - какие свершения ставят Тягнибока в списке впереди матерого правозащитника с доперестроечным стажем?Отже, поки що короткий спсок української національної еліти:
1. Тягнибок Олег Ярославович (7 листопада 1968 року, Львів) — український політик, голова правої націоналістичної політичної партії Всеукраїнське Об'єднання "Свобода".
2. Бенюк Богдан Михайлович (26.05.1957 року Надвірнянський район на Івано-Франківщині) - актор.
3. Хмара Степан Ількович (12 жовтня 1937, Боб'ятин) — український політик, правозахисник, довголітній політв'язень радянських концтаборів, народний депутат України І, ІІ та IV скликань.
слава Богу, вроде никак.
вроде бы по отзывам, относительно вменяемый националист был.
что, однако же не помешало вступить ему в компартию, в основе которой был интернационализм.
превратности судьбы: моему отцу предлагали вступить в компартию, он отказался, несмотря на все выгоды, - "недостаточно подготовлен, недостоин", хотя до сих пор жалеет о развале Союза.
а вышеприведенные тараканы небось виляя хвостом в зубы партбилеты хватали.
Социальные закладки