|
Сон разума рождает чудовищ
Кстати, а почему он не попал в армию обычным порядком? Откосил?
... а наутро живое раздулось и непереносимо чесалось... гг..Майор Мешков, желая задеть меня за живое, сказал однажды мне, что я, когда буду офицером, то не буду уметь в порядочную гостиную войти, если не выучусь, как следует бравому солдату, вытягивать носка. Меня, однако ж, это не задело за живое.
Будьте так добры, изложите свою мысль прямо и однозначно.
Не нужно заботиться о моем удобстве - давайте позаботимся о связности дискутирования предмета, ибо она потеряна гэть, то есть абсолютно.
То есть, мы оставляем в стороне принцип обратной польской записи и пытаемся выяснить следующее:
Бозон, что значит вот это:
потомки Ротшильда ожидают в нетерпениинаучно установили, что Шевченко был внучатым племянником Ротшильда по линии дедушки...
ну, здесь Вы завидуете, понимаю,А вот Пушкин в армии вообще не служил...и со светскими барыньками проказничал... как его в школе вообще учат, и не стыдно им?
и самый интересный вопрос -
Бозон, а к теме это все каким боком?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
При чём здесь учат в школе???
Да, Пушкин является великим русским поэтом, его помнят и чтят, НО сравните, пожалуйста с этим:
Неужели существует такое же поклонение Пушкину?ЛЮДМИЛА ШЕВЧЕНКО: «МИ ВСІ ДЕСЬ НА ШЛЯХУ ДО РОЗУМІННЯ ГЕНІЯ. НЕ МОЖУ З УПЕВНЕНІСТЮ СКАЗАТИ, ЩО Я ВЖЕ ВСЕ ЗНАЮ ПРО ТАРАСА ШЕВЧЕНКА»
...
ЯБЛУКА З ШЕВЧЕНКОВОЇ ЗЕМЛІ — НАЙКРАЩИЙ, СПРАВДІ ЩЕДРИЙ ДАРУНОК ВІД ОБЕРІГАЧА ЦИХ СВЯТИХ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ МІСЦЬ. ЦЕ, ЗВИЧАЙНО, ДОБРЕ РОЗУМІЮТЬ ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР ГАЗЕТИ «ДЕНЬ» ЛАРИСА ІВШИНА ТА КОРЕСПОНДЕНТ ВІДДІЛУ КУЛЬТУРИ ІГОР ОСТРОВСЬКИЙ
...
В українців є постать, котрою можемо пишатися перед Богом і людством, — це Тарас Шевченко. Сама фізична (Кобзар був у кожній хаті в найстрашніші для українців часи!) і, головне, духовна присутність Поета у свідомості людей допомогла зберегти націю. Саме Шевченка непохитне стремління до волі надихало інакодумців щороку, ризикуючи свободою, виходити на маніфестації 22 травня, в день перепоховання Кобзаря, і наближати цим омріяну незалежність України. Але ж геній — не лише предмет гордості. Його присутність у нашому житті (якщо вона реально є!) безмірно нас зобов’язує. Звичайно, приємно і комфортно покладати квіти до пам’ятників Кобзарю, виголошувати піднесені слова на Шевченкових святах. А ось якою є справжня ситуація в тому єдиному на весь світ, неповторному, священному для кожного з нас куточку землі, звідки малий Тарас пішов у безмежний світ, на батьківщині Кобзаря — в Моринцях, Керелівці, Будищах? Як працюється там людям, котрі за покликом серця віддають себе збереженню шевченківських святинь? Звідки беруться там оці духовно-енергетичні ресурси, без яких сучасному українцеві жити неможливо? Як розмежувати щире поклоніння Кобзареві й тонко приховане лицемірство? Про все це йшлося на зустрічі в редакції «Дня» з директором Державного історико-культурного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка», самовідданою, патріотичною, дуже скромною людиною, нарешті, напрочуд чарівною жінкою, пані Людмилою ШЕВЧЕНКО.
...
Или всё же современная Украина в этом выделяется?
Патріотичний діалог.
http://www.segodnya.ua/blogs/al1/14098748.htmlУ вагоні електрички Львів – Трускавець було на диво малолюдно. Вагон був практично порожній, лише кілька людей займали останні сидіння біля виходу. Всі вони уважно слухали дідка у вишиванці, котрий віщав з небувалим пафосом.
- Отож, москалі не лише позбавили нас свободи, вони позбавили нас власного імені. Вони вкрали у нас назву "Русь", вони присвоїли собі те, на що не мали жодного права. Русь – це правдива давня назва України, яка вже існувала, коли москалі були диким лісовим народом, що не знав цивілізації.
- Добре, що вони ще не встигли вкрасти мощі Іллі Муромця з Печерської Лаври, - промовив я, - хоч, звісно, ніякий він не "Муромєц". Се справжній галицький лицар. В сучасній українській історіографії є дві версії, де Ілля ся вродив. Згідно однієї версії він ся вродив в Самборі, згідно іншої – в Дрогобичі. А одна файна пані недавно написала в Інтернеті, що Ілля з її рідного Тернополя.
Пистолет и доброе слово - это лучше, чем просто доброе слово(с).
09.12.2009 10:20, Рубрика: Экономика
По итогам 9 месяцев 2009 года мировой автопром "просел" на 23%. Общемировые производственные мощности произвели в этом году на 12,5 млн. меньше автотранспортных средств, чем за три квартала прошлого года. Сократив производство автотранспортных средств более чем в 6 раз (на 83,7%), Украина стала мировым лидером по падению объемов производства. Такие данные приводит ассоциация "Укравтопром".
[www.domik.net]
У Крыма уже появилось своё гражданство?У Львові з партією зброї затримали трьох кримських татарів, які мали посвідчення помічників депутатів. Фото
Працівники УБОЗ затримали трьох громадян Автономної республіки Крим, які ввезли на територію Львівщини партію зброї. Про це сьогодні, 9 грудня, на прес-конференції повідомив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний.
«Вилучені 2 автомати, декілька пістолетів з глушниками, які були ввезені на територію Львівської області з певною метою. Ці громадяни затримані, порушена кримінальна справа. Оперативники виїхали для проведення оперативних заходів у Крим», – повідомив Пісний.
«Це два кримські татари. У них вилучені посвідчення помічників депутатів. Як показали результати перевірки, ці посвідчення підроблені», – зазначив він
Пісний припустив, що метою приїзду кримських татар до Львова збут зброї. «На сьогодні триває слідство, яке встановить точну мету їх приїзду до Львова», – зазначив він.
Президент Украины Виктор Ющенко обвинил в коррупции Премьер-министра Юлию Тимошенко и попросил Службу безопасности разобраться в этом вопросе. Об этом он сказал на совещании с руководителями силовых ведомств в среду, 9 декабря.
«Прошу организовать тотальную проверку (по данным фактам)», - обратился Президент к главе СБУ Валентину Наливайченко.
Также Ющенко отметил, что за последние два месяца премьер решила повысить заработные платы людям тех профессий, которые будут задействованы на президентских выборах. «Это политическая коррупция», - сказал Президент.
Он подчеркнул, что озвученные факты являются также «подсказкой» для Генпрокуратуры.
[ura-inform.com]
Социальные закладки