|
Тимошенко: всі проти мене
Кандидат на пост Президента України, чинний прем’єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО заявляє про намір піти в опозицію, у разі програшу на президентських виборах.
Про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила сьогодні в програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер».
«Можуть бути будь-які варіанти, хоча я твердо вірю в перемогу, але якщо будь-який інший варіант – я просто піду в опозицію», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
Водночас, глава уряду наголосила, що її політична сила здійснюватиме контроль на виборчих дільницях, щоб не допустити можливої фальсифікації результатів. За її словами, в Україну запрошена достатня кількість спостерігачів від ОБСЄ та інших міжнародних організацій. «Я переконана, що такі спроби будуть. Дійсно в законі є недопустимі позиції, які нам не дали змінити, але ми будемо захищати результат з міжнародними спостерігачами з усією нашою командою та людьми», - наголосила вона.
Ю.ТИМОШЕНКО також додала, що зараз її виборчій команді дуже важко працювати. «Всі проти мене. Це не просто так, це не випадковість, тому що вони (опоненти) твердо знають, що мій прихід до влади – це кінець всіх їхніх схем, всьому їх штучному на країні процвітанні. Вони це добре знають, тому вони згуртувалися так, що їх просто розрізнити неможливо», - зазначила кандидат в президенти.
Ю.ТИМОШЕНКО також повідомила, що напередодні початку виборчої кампанії переважна більшість її радників рекомендували їй піти у відставку з посади прем’єр-міністра, але вона не погодилася з такою порадою. «Я ніколи не звикла ховатися, я вважаю, що це була б, на мій погляд, банальна зрада тому, що я точно знала, що ті хлопці, які зараз себе позиціонують як добрі господарники, економісти, фінансисти, а насправді вони непогано поживилися за минулі роки і з них навряд чи хтось з цією кризою впорається», - пояснила вона.
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Кыця уже в панике из-за падения своего рейтинга.А шо делать, нельзя же всё время только обещать народу. Да и народ уже другой стал. Чем стали хуже жить то и критерии оценки наших политиков поменялись. Её театральные постановки уже как-то надоели. Приелись что ли.
![]()
Интересно, во сколько нам обойдуться эти компромиссы, если учесть, что без вливаний извне, крайне проблематично будет завершить финансовый год.Премьер-министр Украины Юлия Тимошенко рассчитывает на то, что Международный валютный фонд (МВФ) продолжит свое сотрудничество с Украиной уже в этом году.
"Мы боремся за продолжение сотрудничества, и думаю, что это будет достигнуто до конца года", - сказала Юлия Тимошенко в Харькове, отвечая на вопрос журналистов о том, на каких основаниях МВФ может продолжить выделение кредитов Украине, если учитывать, что Президент и председатель Нацбанка до сих пор не подписали соответствующее письмо о намерениях в адрес МВФ.
По словам Тимошенко, "мы достигаем компромиссов о продолжении сотрудничества с Международным валютным фондом. Мы достигаем компромиссов относительно подписания всех документов по пересмотру нашей программы", - передает пресс-служба премьера.
Шоб вы так жили, как прибедняетесь!
Вдогонку комментарий гаранта
"Через день в Вашингтон едет дежурная правительственная делегация премьер-министра за двумя миллиардами долларов очередного заема. Потому что до конца месяца нужно 36 миллиардов гривен для обслуживания расходов", - заметил он.
По словам Президента, сегодня у страны "гарантированных долгов" 280 млрд дол, хотя несколько лет назад было лишь 80 млдр дол.
Шоб вы так жили, как прибедняетесь!
Социальные закладки