|
Гарний фільм. Яскраво показує Росію, як "дружественное государство" )))
Не знаю в кому з українців він відродить "русского", але з завданням підсилити антиросійські настрої справиться на всі 100 відсотків.
Провокація вдалась на славу. Вітаю. На одного русофоба стало більше (я про себе)
Я дуже шкодую, що розчарував вас і вас. Але все ж хотілося почути реакцію "вменяемих" на цей шедевральний фільм (показаний на одному з не останніх російських каналів, як я зрозумів) і як це сприймати в контексті "дружествености" Росії. А то в основному лунають лише звинувачення українських ЗМІ в антиросійській пропаганді.
Так сказать (sklif це не правильно, сам знаю, можеш не виділяти) укріпити свою ідеологічну базу))
А че тебе не понравилось?
Хорошо снятый пропагандистский фильм.. автору респект. он свое дело добре знает
Фильм рассчитан на весьма недалекую прослойку населения... как украинского, так и российского...
Я бы и фильм этот переименовал - "убить в себе моск"
А нам даже лучше - как там говорят.. на карте нет Украины?
Ну что ж, баба з возу - кобыле легче.. нет трупа. нет дела...
Кто там газ ворует? Украина? это фантастика, сынку, Украины не существует![]()
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
На одному з форумів вичитав ))
"Тоже смотрели вчера передачу? Побольшебы таких,жаль,только в Украине не покажут ,они так и не узнают,что их страну придумали австро-венгры....и сколько украинской крови было пролито из за этого"(с)http://otvet.mail.ru/question/32271731/
Це шедевр))))
Социальные закладки