На Преображенской, напротив Соборки, открылась Аврора) там где раньше был Простор
| ||
На Преображенской, напротив Соборки, открылась Аврора) там где раньше был Простор
На халяву всё кошерно!!))
В честь открытия только в Сильпо на Героев обороны Одессы будут акции:
2 июля - Гречневый багет за 1 грн (при сканировании приложения Сильпо)
2-3 июля - Корзина подарков при покупке от 999 грн и при сканировании приложения Сильпо (в корзину обещают макароны, рис, круассан, соус, холодный кофе, молочный коктейль и шоколадку)
2-5 июля - Скидки на креветки, селедку и пиццу.
По перше - чому ніби то? Я же написав що там буде Сільпо як факт, а не як здогадку. По друге - хочете вірте, хочете ні, але якщо офіційні акаунти Сільпо в соцмережах повідомляють про відкриття 2 липня, то воно таки відбудеться 2 липня.

Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Gemini повідомила:
Спочатку це спеціальне маркування лише інформувало, що за покупку цих товарів нараховується "Національний кешбек" на спеціальну (віртуальну) картку.Кошти за програмою «Національний кешбек» можна витратити виключно у безготівковій формі на оплату послуг або купівлю товарів українського виробництва.
Накопичені гроші дозволяється використовувати на:
- оплату комунальних послуг (газ, вода, світло, опалення);
- медичні послуги та ліки (включно з медичними виробами);
- харчові продукти від українських виробників (окрім підакцизних товарів);
- книги та іншу друковану продукцію;
- поштові послуги;
- благодійність та донати на підтримку Збройних сил України
Здивований, що тепер їх можна купити за рахунок кешбеку, а не власних (кредитних) коштів.
Але як це зробити - не уявляю собі. Напевне - треба слідкувати за тим, щоб в одному чеку на касі були лише продукти з позначкою "нацкешбек", інакше оплата не буде (не може бути) зарахована цією карткою, а в іншому чеку - решта продуктів, з оплатою іншою карткою або готівкою.
Не уявляю собі касира, який буде за вас сортувати.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Не знаю, як "нац.кешбек", але в програмі "Зимова підтримка" (де також виділялися гроші на покупку ліків) брали участь не всі аптеки.
Якщо я вірно зрозумів - для цього вони мають мати певним чином налаштовані РРО ("касові апарати" по старому), з певним кодом МСС.
Не всі мережі хочуть з цим заморочуватися.
Тож вашим результатом особисто я не здивований - тому з самого початку використовую свій нацкешбек (як і кешбеки від мого банку та його партнерів) виключно на благодійність.

Да, не получается, а наоборот -- очень даже да. Если на ценнике товара указывается, что его можно оплатить средствами со счёта национального кэшбэка, то это означает, что в том числе с национального кэшбэка, помимо основных или кредитных средств клиента. Так что, считать, что оплачивать определённый товар требуется ТОЛЬКО со счета кэшбэка -- полная маячня и плод нездоровой фантазии.
Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 01.07.2026 в 13:11.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Петро.
Зачем мне искать куда ещё можно потратить нац.кэшбек, если мне его хватает на половину коммуналки? И, как я уже объяснял, кэшбек первичен. "Утром деньги-днём стулья, днём деньги-вечером стулья!"(с)
Нет кэшбека, значит завис платёж, в моём случае ДТЭКу(они завоевали это "право" дважды повысив тариф).
Решительный шаг вперед - это результат хорошего пинка под зад.
Смішно.
Йому вірити - себе не поважати.
Розумію, вік дається взнаки - пам'ять підводить, плутає деталі.
По темі: інші варіанти - є. Я для себе обрав благодійність, бо не люблю накопичувати заборгованість за комунальні послуги (до того - вони все одно більше суми за нацкешбек), а благодійність може зачекати день-тиждень-місяць.
Що ви будете робити, якщо (коли) нацкешбек скасують остаточно? Припините сплачувати комунальні послуги?
Социальные закладки