Тема: Хто вступав до ІТС у КПІ - чи багато там програмування і що вивчають на першому курсі?

Ответить в теме
Показано с 1 по 2 из 2
  1. Вверх #1
    Новичок

Post Хто вступав до ІТС у КПІ - чи багато там програмування і що вивчають на першому курсі?

Планую подавати документи на ІТС у КПІ. Намагаюся розібратися з кількістю програмування на першому курсі та таким всім. Страшне боюся багато фізики замість комп'ютерних мереж та написання коду.

2. Вверх #2
    Новичок
    Цитата Сообщение от nazarbebra Посмотреть сообщение
    Планую подавати документи на ІТС у КПІ. Намагаюся розібратися з кількістю програмування на першому курсі та таким всім. Страшне боюся багато фізики замість комп'ютерних мереж та написання коду.
    Кількість коду залежить від обраної програми. На інженерії інфокомунікацій його найбільше. Я там навчався. Математика та фізика будуть абсолютно усюди. Тому, якщо цікавить навчання у сфері телекомунікацій, подивитися інфу на офіційному кафедри ІТС https://its.kpi.ua/ там є опис напрямів навчання та матеріали, які допомагають краще зрозуміти, що саме вивчають студенти. Раджу порівняти їхні структурні плани по семестрах, і тоді виріши, чи вступати чи ні.
    Сам там навчався, тому можу порекомендувати, мені там викладачі найбільше сподобались.

Ответить в теме

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права