| ||
Последний раз редактировалось Rus; 09.02.2026 в 15:41.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Мене вражають альтернативно обдаровані люди, які паркують свої автівки в 1-й смузі, коли бачать, що рух будь-якого транспорту зустрічного напрямку по власних смугах неможливий - виключно по єдиній вільній 2-й смузі, де мають розійтися потоки в обох напрямках. При тому трохи раніше та трохи далі є місце для паркування. Бачив одного такого сьогодні на Європейській - дуже здивувався.
Светофор на площади Толбухина не работает, если что
Зато на 1-ой станции Люстдорфской работал. Тьфу-тьфу-тьфу
Пользуясь случаем, срочно передаю привет тем, кто ещё без привета...
Чорноморського Козацтва, між ЗОР та Ярмарковою (в районі АЗС Socar) в 1-й смузі - огорожа.
Як результат - затор в пікові години.
Яма та огорожа в 1-й смузі на Канатній між Караванського (Жуковського) та Єврейською (в бік вокзалу) - об'їзд по зустрічній смузі, тож якщо назустріч йде потік - доведеться трохи постояти (також через велику кількість припаркованих автівок уздовж обох тротуарів).
Засипали яму і в 1-й смузі на вул. Отамана Головатого між Цукровим заводом та Кравцова (2-й Залівний), поклали асфальт.
Але мені здалося, що поклали нашвидкоруч, тож не виключаю, що по весні побачимо тут асфальтні роботи.
Ту яму перед 2 Заливным уже с неделю как залатали. На мясокомбинате в обратном направлении огородили и все, техники вчера уже не было, через месяц видимо залатают.
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
Движение от 2 столбов перекрывают вроде, как в других направлениях не знаю, скорее всего аналогично.
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
На дорогах в городе все во льду и снеге, ничего не чистится и не посыпается. Ну и правильно, послезавтра само расстает. Лысый иканомщик в деле.
Тут становится скучно
Фонтан-Центр. Каток. Швидкість руху 5-10 км/год. Кому не горить, краще сидіти вдома. Навіть тим, хто вміє водити.
Проїхався ще з центру у бік Лузанівки. Приморська, Казацтва, Миколїавська дорога - вже відносно норм. Можна до 40 км/год їхати. Триматися краще центральної полоси. На поворотах та дугах - знижуйтесь майже у нуль. Особливо у Газовомоу проволку - там суцільна крига на повороті.
Порадувало 2 моменти:
1. На узвозах у центрі міста сніг почав танути. Я так розумію, що чимось хоча б там посипали;
2. Не дивлячись на екстремальну погоду, я не побачив жодної ДТП та навіть букусуючої машини. Тобто люди без навичок керування та любителі літньої резини лишились сьогодні вдома. За що їм велика вдячність!
Ще раз повторюсь: дорога майже всюди вкрита шаром криги. Намагайтесь не виїжджати, якщо немає крайної необхідності!
Последний раз редактировалось Эдос; 19.02.2026 в 10:48.
Социальные закладки