Тема: ПРОБКИ, состояние и загруженность дорог (*)

Ответить в теме
Страница 2033 из 2034 ПерваяПервая ... 1033 1533 1933 1983 2023 2031 2032 2033 2034 ПоследняяПоследняя
Показано с 40,641 по 40,660 из 40673
  1. Вверх #40641
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    "Інфоксводоканал" попереджає про прорив водопроводу на Люстдорфській дорозі.
    Підтоплення проїжджої частини між Бреуса та Артилерійською.
    Update: рух транспорту відновлено, але техніка та розкопки зайняли частину дороги у напрямку центру міста.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

2. Вверх #40642
    Ковидофил

Скоріше не між Плигуна та Кравцова, а між Цукровим заводом та Кравцова (2-й Залівний) - там дійсно є широка та глибока яма, огорожа займає 1-3 смуги.
    Але то вже раніше сталося - не вчора. Здається - я ще в суботу помітив звуження 2 вільних рядів до 1 (крайнього лівого).
    Там не дорожники винні: я, коли проіжджав поруч, помітив там великий розмив грунту (можливо - внаслідок прориву труб), а засипати гравієм тільки почали.
    Як не дивно - але сьогодні моя маршрутка проїхала по 2-й смузі. Що коїться в 3-й смузі - я не бачив, але схоже, що її теж засипали. теж засипали.
    Тож огорожа залишилася лише в 1-й смузі, і на швидкість потоку ця огорожа вже майже не впливає.
    Последний раз редактировалось Rus; 09.02.2026 в 15:41.

3. Вверх #40643
    Посетитель Аватар для Эдос
    Як не дивно - але сьогодні моя маршрутка проїхала по 2-й смузі. Що коїться в 3-й смузі - я не бачив, але схоже, що її теж засипали.
    Тож огорожа залишилася лише в 1-й смузі, і на швидкість потоку ця огорожа вже майже не впливає.
    Вчора ввечері працювали дорожники. І, начебто, закопали увесь той "портал". Сподіваюсь, найближчим часом побачим там нормальний асфальт.

4. Вверх #40644
    Ковидофил

На вулиці Європейській (Катерининській) поміж Єврейською та Троїцькою - комунальники ("Інфоксводоканал"/"Теплопостачання міста Одеси") шукають клад, огорожено півтори смуги в напрямку "Привозу" (друга - повністю, перша - частково).
    Об'їхати можна виключно по зустрічній (якщо пропустять).
    Мене вражають альтернативно обдаровані люди, які паркують свої автівки в 1-й смузі, коли бачать, що рух будь-якого транспорту зустрічного напрямку по власних смугах неможливий - виключно по єдиній вільній 2-й смузі, де мають розійтися потоки в обох напрямках. При тому трохи раніше та трохи далі є місце для паркування. Бачив одного такого сьогодні на Європейській - дуже здивувався.

5. Вверх #40645
    Не покидает форум Аватар для samym
    Мене вражають альтернативно обдаровані люди, які паркують свої автівки в 1-й смузі, коли бачать, що рух будь-якого транспорту зустрічного напрямку по власних смугах неможливий - виключно по єдиній вільній 2-й смузі, де мають розійтися потоки в обох напрямках. При тому трохи раніше та трохи далі є місце для паркування. Бачив одного такого сьогодні на Європейській - дуже здивувався.
    Вони і їдуть по 2й. Нема звички думати за інших. Це не навмисно, така сучасна прошивка.

6. Вверх #40646
    Ковидофил

Цитата Сообщение от samym Посмотреть сообщение
    Вони і їдуть по 2й. Нема звички думати за інших. Це не навмисно, така сучасна прошивка.
    Так може проїхали би по 1-й смузі (принаймні відвернули від зустрічної автівки), якби там не було припаркованого оленя.
    А в такому випадку - варіантів не залишається
    Последний раз редактировалось Rus; 13.02.2026 в 15:42.

7. Вверх #40647
    Живёт на форуме Аватар для kvitohka
    Светофор на площади Толбухина не работает, если что

Зато на 1-ой станции Люстдорфской работал. Тьфу-тьфу-тьфу
    Пользуясь случаем, срочно передаю привет тем, кто ещё без привета...

8. Вверх #40648
    Ковидофил

Чорноморського Козацтва, між ЗОР та Ярмарковою (в районі АЗС Socar) в 1-й смузі - огорожа.
    Як результат - затор в пікові години.

9. Вверх #40649
    Живёт на форуме Аватар для Ната30
    Чорноморського Козацтва, між ЗОР та Ярмарковою (в районі АЗС Socar) в 1-й смузі - огорожа.
    Як результат - затор в пікові години.
    и как сегодня долго стояли в пробке из-за этой раскопки?
    я не рискнула , уехала через камыши

10. Вверх #40650
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Ната30 Посмотреть сообщение
    Примерно полчаса пробки...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

11. Вверх #40651
    Не покидает форум Аватар для passerby16
    Цитата Сообщение от Ната30 Посмотреть сообщение
    В обед только тянучка.

12. Вверх #40652
    Нервовий згусток

Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Примерно полчаса пробки...
    Странно, вечером ехала была тянучка от Сахарного до раскопок на мясокомбинате, минут 10 занял тот кусок.
    Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя

13. Вверх #40653
    Ковидофил

Яма та огорожа в 1-й смузі на Канатній між Караванського (Жуковського) та Єврейською (в бік вокзалу) - об'їзд по зустрічній смузі, тож якщо назустріч йде потік - доведеться трохи постояти (також через велику кількість припаркованих автівок уздовж обох тротуарів).

Скоріше не між Плигуна та Кравцова, а між Цукровим заводом та Кравцова (2-й Залівний) - там дійсно є широка та глибока яма.
    Але то вже раніше сталося - не вчора. Здається - я ще в суботу помітив звуження 2 вільних рядів до 1 (крайнього лівого).
    Там не дорожники винні: я, коли проіжджав поруч, помітив там великий розмив грунту (можливо - внаслідок прориву труб), а засипати гравієм тільки почали.
    Засипали яму і в 1-й смузі на вул. Отамана Головатого між Цукровим заводом та Кравцова (2-й Залівний), поклали асфальт.
    Але мені здалося, що поклали нашвидкоруч, тож не виключаю, що по весні побачимо тут асфальтні роботи.

14. Вверх #40654
    Нервовий згусток

Ту яму перед 2 Заливным уже с неделю как залатали. На мясокомбинате в обратном направлении огородили и все, техники вчера уже не было, через месяц видимо залатают.

15. Вверх #40655
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Стерво4ка Посмотреть сообщение
    Ту яму перед 2 Заливным уже с неделю как залатали.
    Я не претендую на оперативність щодня.
    Я намагався звернути увагу на наступне:
    Але мені здалося, що поклали нашвидкоруч, тож не виключаю, що по весні побачимо тут асфальтні роботи.

16. Вверх #40656
    Нервовий згусток

Движение от 2 столбов перекрывают вроде, как в других направлениях не знаю, скорее всего аналогично.

17. Вверх #40657
    Не покидает форум Аватар для Teenager
    На дорогах в городе все во льду и снеге, ничего не чистится и не посыпается. Ну и правильно, послезавтра само расстает. Лысый иканомщик в деле.
    Тут становится скучно

18. Вверх #40658
    Постоялец форума Аватар для Селянин
    Цитата Сообщение от Teenager Посмотреть сообщение
    На дорогах в городе все во льду и снеге, ничего не чистится и не посыпается. Ну и правильно, послезавтра само расстает. Лысый иканомщик в деле.
    Зато вечером полупусто,ехал в седьмом часу домой,машин было очень мало в центре.

19. Вверх #40659
    Фонтан-Центр. Каток. Швидкість руху 5-10 км/год. Кому не горить, краще сидіти вдома. Навіть тим, хто вміє водити.

20. Вверх #40660
    Проїхався ще з центру у бік Лузанівки. Приморська, Казацтва, Миколїавська дорога - вже відносно норм. Можна до 40 км/год їхати. Триматися краще центральної полоси. На поворотах та дугах - знижуйтесь майже у нуль. Особливо у Газовомоу проволку - там суцільна крига на повороті.

Порадувало 2 моменти:
    1. На узвозах у центрі міста сніг почав танути. Я так розумію, що чимось хоча б там посипали;
    2. Не дивлячись на екстремальну погоду, я не побачив жодної ДТП та навіть букусуючої машини. Тобто люди без навичок керування та любителі літньої резини лишились сьогодні вдома. За що їм велика вдячність!

Ще раз повторюсь: дорога майже всюди вкрита шаром криги. Намагайтесь не виїжджати, якщо немає крайної необхідності!
    Последний раз редактировалось Эдос; 19.02.2026 в 10:48.

Ответить в теме
Страница 2033 из 2034 ПерваяПервая ... 1033 1533 1933 1983 2023 2031 2032 2033 2034 ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права