| ||
Тема: Железный оффтоп
В мене вдома роутер/свіч виробництва вересень 2005 року. Через пару місяців я його таки виведу з експлуатації але тільки через те що перехожу на 2.5G та безкулерні свічі і нарешті позбавлюсь акваріума з 18-ю літрами масла в котром знаходиться свіч. Але незважаючи на моє до нього відношення він працює і ніяких проблем з ним немає.
А какие есть факты? По стоимости, близко к аналогичным аппаратам без громкого "Хонда".
Много чего делается в Китае, вопрос - под чьим присмотром.
Вот я встречал в оборудовании "Сименс" (офигительно дорогого) платы, на которых написано белым по зеленому - "сделано в Китае", и совсем не в единичном количестве, процентов 50.
Попросіть і перевірте серійний номер на сайті Honda або у офіційного дилера — справжні генератори мають унікальний серійний номер(на шильдіку), який можна верифікувати через сервіс або дилера...
Нещодавно шукав якість і придбав по пораді для знайомого інверторний генератор GENERGY (Дженерджи) (Країна-виробник: Іспанія. Країна бренду: Іспанія.). Якість, зроблено все акуратно...працює чудово..
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 30.01.2026 в 14:32.
Та там перевіряти нема чого бо на сайті хонди просто нема такого генератора.
https://hotline.ua/ua/dacha_sad-generatory/a-ipower-sc4000ied-o/
https://prom.ua/ua/p2345481556-super-tihij-invertornyj.html
Це все воно. Перша відзнака лівого генератора це наліпка з фірмою. Наприклад у хонди це фарба на корпусі.
І проблема цього генератора не у тому що він косить під хонду, а у тому що невідома реальна ціна. На лохюа можна знайти генератор за ціною 8000-50000, різниця тільки у наліпках. Та й думаю той хто продає за 50000 його немає, а шукає лоха для котрого придбає за 8000 та відправить.
Последний раз редактировалось maxx™; 30.01.2026 в 16:16.
Так работает всё норм с тех пор. Плюс я писал, инет появлялся и пропадал потом после перезагрузки ону, а не роутера. Скорее все же проблема у провайдера опять была. Роутер или работает или нет, а не ограничивает инет на сайты, а телега например дальше работает. Ну наверное конечно.
все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.
Социальные закладки