Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
| ||
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 22:28.
Последний раз редактировалось Kronus; 06.01.2026 в 21:24.
Потужніше за EcoFlow! Збираємо LiFePO4 акумулятор 4 кВт з нуля
Ну порівнювати екофлоу з окремим акумулятором, окремою зарядкою та інвертором така собі ідея бо одне це закінчене рішення, а інше то просто набір компонентів і не може працювати як безперебійник. І звісно що у кожного вдома лежить набір інструментів з кондукторами щоб свердити та різати дсп, у кожного є обжимка для кабеля. Ці усі відосікі цікаві, але оцінювати по ним вартість погана ідея. Виходить що платити бізнесу котрий щось зробив та продає це погано, витрачати свій час та отримувати деякі комплектуючі по цінам в 10-20 разів дорожче їх вартості це норм? Ну клеми коштують пару грн, але це ще треба знайти хто пару шт продасть, а потім заплати нп 100 грн за пересилання. Чи чекати пару тижнів з Китаю бо вони це продадуть за долар разом з пересиланням. Щось ніхто з знайомих кому я це пропонував зробити це не зробив, зробили тільки ті хто вміють паяти, знають що таке схемотехніка. Усі просто придбали готове, тому можна скільки завгодно знімати таких відосікіс, але люди будуть всеодно купувати, а не робити самостійно бо в майже усіх випадках людям не треба акумулятор, зарядка чи інвертор. Людям треба рішення і якщо рішення за ххх грн їх влаштовує то вони його придбають.
Це краще за Екофло він маж - 314 А*г, 3000 Вт
не обов'язково різати самому - можно замовити у відповідній фірмі - безкоштовні креслення є на їхньому сайті
власне я замовив все через них, за збірку взяли 1000 грн - я вважаю, що не дорого
По-перше, воно не дорожче, а по друге - завжди можна найти ці коміври, зарядний пристрій і інвертор на Алі-Експресі. Власне, людина ділиться ідеєю, а не пропонує послугу
Ти можеш знайти клеми поряд в Одесі - це тільки ідея. Особисто я зовсім не знав про їх існування, тому я вдячний за те, що мене просвітили
Ти не хочеш платити за пересилку, платити людям за роботу, чекати з Китаю... А що ти хочеш? Купи Екофло і радуйся.
Я не паяв - я заплатив їм 1000 за всю роботу
Купити готове - це обов'зково купити щось погане. У мене є зарядна станція на 1000В з вбудованим зарядним пристроєм. Заряджається 10 годин. А ця буде заряжатися 2 години. Сам розумієш - при наших графіках з 10-ма годинами на зарядку залишишся без електроенергії.
Мені обійшлось 39000 гривень, і я не жалкую.
Я взагалі проти того, коли все в одному корпусі. Тут акумулятори окремо. При бажані можна докупити ще один такий же комплект акумуляторів і використовувати їх з наявними зарядним пристроєм і інвертором; можна докупити вдвічі, або навіть вчетверо більш ємкий комплект акумуляторів, і викорустовувати з цими ж зарядкою і інвертором. Можна купити більш швидший зарядний пристрій, аби проводка в оселі витримала. Можна купити потужніший інвертор. І, якщо щось вийшло з ладу - просто купив іншу частину на заміну. Тут можна гратись, аби тільки коштів вистачило. А з Екофіло так не пограєшся
Последний раз редактировалось Михаил Мишанин; 07.01.2026 в 10:58.
Нету? Нету у них.
Они не последняя инстанция.
На крайний случай существует Али-Экспресс
Можешь заказать стальной ящик - в Одессе масса фирм, которые сделают на высшем уровне, с покраской полимерной краской - тебя переживёт.
Он в каком-то видео показывал такой на 48В - мощно и красиво.
Всё познаётся в сравнении.
если у тебя больше 314 Ач ёмкости, более 400 Вт мощности, полная зарядка за 2 часа, и, при этом, дешевле 39000 грн - радуйся - ты чемпион.
если нет - ты лузер, потому что купил дерьмо, но в одной точке выдачи, в красивом корпусе, с опцией установил-и-пользуйся
Мне симпатичны те, кто предпочитает думать, те у кого в доме нету ни одного готового комплекта - они все наборы, например: ножей, инструментов, аудиотехники, и прочее сами всё собирают.
Социальные закладки