| ||
Тема: Городской транспорт

Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 19.12.2025 в 11:46.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
1. 141 маршрут (по Семена Палія) зараз не працює.
Автобуси, які мають на табло маршрут 141 - насправді тимчасово переведені на посилення тимчасового соціального маршруту (його автобуси зазвичай мають на верхньому табло надпис Istanbul - Odesa) по проспекту Князя Володимира Великого, на час відсутності руху 7-го трамваю на Котовського - я вам про це писав раніше.
А у всіх (обох) постійних соціальних маршрутів графік руху - тільки пікові години вранці та ввечері. Може і цим водіям теж так пояснили.
2. Тимчасові рішення рідко мають твердий графік.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Втретє скористався сьогодні соціальним маршрутом (тим, який нібито "141").
Двічі це була "гармошка", один раз - звичайний автобус.
Дякую міській раді, яка вчасно прийняла таке рішення - нарешті транспортна проблема (за часи відсутності 7-го трамваю) суттєво полегшена, якщо не вирішена повністю.
На Марсельській вчора цей автобус був о 7:40, сьогодні - о 7:50.

Сегодня утром по пути с работы (примерно от половины до восьми) видел погрузку в большой автобус. Уже все за него знают, битком, а на нём не было никаких указателей, номера (141) и обозначения пунктов маршрута (по крайней мере, не увидел), мол, и так всё ясно.
Последний раз редактировалось ПЧ.Петро Чорномор; 18.12.2025 в 16:45.
Розклад тимчасового соціального маршруту "Залізничний вокзал - 28-ї Бригади" - курсує тільки в робочі дні тижня (вочевидь - на маршруті 3 автобуси, кожен робить 4 кругові рейси):
- від Старосінної (або Привокзальної - не зрозумів) площі: (06:00, 06:20, 06:40), (08:00, 08:30, 09:00), (12:30, 13:10, 14:00), (17:00, 18:00, 19:00);
- від 28-ї Бригади: (06:50, 07:30, 08:10), (08:50, 09:30, 10:10), (13:30, 14:10, 15:00), (18:00, 19:00, 20:00).
Последний раз редактировалось Rus; 19.12.2025 в 13:27.

Всё, Ричард, проехали, ты при своем, я при своем.
А вот и не соответствует это расписание действительности!!! (
Сегодня уже Третий раз воспользовалась этим маршрутом, четко по расписанию в 11 +/- часов сажусь в него на Ольгиевской в сторону Вокзала, подъезжая к Пантелемоновской спрашиваю у водителя, выезжает ли ближайший автобус от Вокзала в 12.30 согласно расписанию, а он мне отвечает, что ближайший автобус будет выезжать в 14 часов, т.е. в 12.30 и 13.10 автобуса нет!!! Я перепроверила, в 12.30 его таки не было.....(
Как же верить этому расписанию???
У нас есть Счастье по имени Андрюша!!!
Водій не зобов'язаний знати розклад всіх рейсів - йому могли видати тільки його графік руху.
Згідно вашому опису, ви їхали в 3-й машині (недарма я згрупував весь розклад по 3 машини - виявилося 4 кругові рейси), яка виїхала з 28 Бригади о 10:10 і закінчила свій 2-й рейс - а її відправлення в 3-й рейс, згідно розкладу - саме о 14:00.
Водій може нічого не знати про машини, які мають відправлятися о 12:30 та 13:10 - вони можуть навіть не спілкуватися, а лише зустрічатися на лінії (назустріч друг другу).
Недостатньо інформації, щоб стверджувати, що проміжні рейси не відбувалися.
Хоча якщо в цей час пасажирів замало - водії за стійкою совєцькою традицією можуть не виходити на маршрут, а паливо потім зливати та продавати наліво.
И зря вы стесняетесь признаться, что не родились в Одессе и ее исторические реалии вам не очень знакомы
Не говорите, что мне надо делать, и я не скажу, куда вам надо идти
Я, как мне показалось, очень доходчиво и подробно описала сегодняшнюю свою поездку, водитель глянул в телефон, когда я спросила о выезде автобуса с Вокзала и понятно было, что он глянул общее расписание, а не своего рейса! И в 12.30 я уже его ждала обратно, на той же Пантелеймоновской, где то до 13 часов, но к сожалению, автобуса не было!!!
Надеюсь, что теперь Вам информации достаточно!
Наверное пошел водитель сливать и продавать паливо!!!(
У нас есть Счастье по имени Андрюша!!!

Сейчас еду рейсом, который отправился от Вокзала в 18:00.
Социальные закладки