| ||
Тема: Железный оффтоп
Подскажите, кто разбирается в теме, пожалуйста. Есть новая зарядная станция Flashfish p63 всего на 0.5 кВт и без функции быстрой зарядки. Есть ли смысл искать какой-то адаптер, чтобы хоть на 25-50% ускорить ее зарядку от сети? (Полностью заряжается за 6-8 часов). М.б. ссылки магазинные даже есть?
Брали здесь:
https://teploradost.com.ua/ua/portativna-elektrostanciia-flashfish-p63-500w
Якщоб станція могла брати більше для заряду то вона б брала і цей блок живлення б уходив в захист чи ламався. Тобто можна поставити блок живлення хоч на 100А, більше ніж вона може вона не візьме. Якщо вона й може брати більше то без її переграмування (якщо можливо) чи перепаювання зробити щоб вона брала більше неможливо. Якщо в них є якийсь сервіс то можна подзвонити туди та спитати про це.
форумчане доброго времени суток кто может подсказать хороший инвертер 12вольт 1.5 - 2 кВт с чистым синусом чтобы давал 40 - 50 ампер зарядки (можно и более ), батарейка 200Ам желательно в личку
Последний раз редактировалось s1ckn3ss; 18.12.2025 в 21:36.
Пацієнт: tp link 1043nd v2 на Брізі.
Симптоми: не запускається з 1 разу, потрібно перезавантажити разів з 10, поки підхватить мережу (вмикаєш, моргать всі діоди, потім горить на живленні і все. Учора потратив хв. 7, поки запустився. Не розбирав, можливо там якийсь кондьор.. Прошивка заводська. Не скидував.
До цього пару міс назад. було так, що зависав wifi кожен день, допомогло перезавант., грішив на забиий діапазон 2.4. Потім це пропало і ось вилізло це..
Що робив:
1. Підкидав 3 різні БЖ.
2. Проблема не із за ups, вмикав напряму.
3. Перереєстр. пристроїв у провайдера. Рекомендують зміну роутера. Наприклад на 2в1 TP-LINK XC220-G3v, варте уваги?
Показать скрытый текст
Фото
Варіанти рішень вислухаю. Є відео роботи трабла, можу скинути в месенджер.
Звістно налаштований цього динозавра привести до тями, мене влаштовує. Можливо на Котовського хтось глянув би... Ввечері розберу, може щось побачу..
скоріш за все через трабли із електрохарчуванням ветеран хоче вже віддати душу свому роутерному богові. те, що зміна БЖ не допомагає натякає на те, що проблема, скоріш за все, із схемами харчування роутера (згаданий кондьор).
а чого не скинути прошивку? перешивать я б не ризикнув за наявності можливих проблем із харчуванням, але скидання може допомогти якщо в роутера почалися проблеми із пам'яттю (малоймовірно, але все ж). хіба що заздалегідь зробить бекап налаштувань на папірець, щоб потім наклацать з нуля - зазвичай то ж лише логін/пароль до провайдера та про точку доступу вай-фая.
судячи із запропонованого TP-LINK XC220-G3v, в абонентів GPON? тоді може реально краще взяти його замість 2х приблуд - але це гроші
Купил новый лэптоп и поставил на нём впервые win11 ltsc. До этого юзал 11ю на рабочих офисных компах, не вникал в совместить, не было необходимости. Оказывается глюканутая муйня, ставишь adobe audition 2014 (до 2017 включительно, мне нужны только эти) - вылетает моментально из-за виртуального проприетарного аудиодрайвера (с пакетом adobe идёт, игнорировать не получится). И винда может запустится только по откату на точку восстановления. Херня полная. До этого 10ка ltsc - 7 лет не убиваемая.
— Верить в наше время нельзя никому. Порой даже самому себе. Мне можно! ©
Тобто через те що хтось своїми кривими руками не може написати нормальний драйвер винна вінда? Чи може руки в них й не криві, але щось мені підказуе що додатки котрі випущені до 2017-го року не повинні працювати з віндою особливо коли їм чомусь треба свій драйвер.
Мені багато чого не подобається у Win10-11, але купа проблем з додатками на вінді саме через криві руки розробників котрі вважають що рекомендації від MS як писати для вінди не варти уваги та вони краще знають.
Последний раз редактировалось Dead Warrior; 24.12.2025 в 14:54.
Социальные закладки